keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tunnustan. Sorruin jälleen alennusmyynteihin.

Otsikko kertonee kaiken. Loggasin itseni tässä iltana muutamana Metsolan nettisivuille ja se oli sitten menoa. Mieleni valtasi hirveä vimma siitä, kuinka Nasu tarvitsee ehdottomasti sukkahousuja, villlaleggingsejä ja hattuja. Väliäkö sillä, että naperon kaapit pursuavat kyseisiä vaatekappaleita ja nyt on keskikesä helteineen. Ipanahan kasvaa koko ajan eli äidin on ostettava lisää, jos ei muuta niin varastoon. 

Seli seli Heli, ostit koska mielestäsi muka niin halvalla sait. Vastahan täällä kirosin noita Metsolan hintoja, joten  -40% auttoi ostopäätöstä jo jonkin verran...  


Mitäs ihanan pulleasta paketista löytyykään....? Hattuja, aina ainakin hattuja.


Voiko sukkahousuja koskaan olla liikaa? 
Ja Alba Babyn haalareita ei vaan voi ohittaa, sen kerran kun alennuksella saa.

Pitäisi varmaankin ymmärtää hieman jo hävetä tätä shoppailutahtiaan, vastahan siellä Kuopuksessakin shoppailin, mutta kumma kyllä ei hävetä. Ei sitten yhtään. Tilasin nämä jo rontti viikko sitten ja olen edelleen yksinomaan tyytyväinen löytöihini. Sukkikset ja leggarit olivat puoleen hintaan, hatut samoin ja Alba Babytkin -40%.

Tänään oli taas automarkettipäivä (ah sitä hyllymaratonien tuskaa), jota piristettiin uudella myssyllä. Ei ole vahinko, että nettikaupasta tarttui kärryyn kaikista hatuista juuri tuo pinkki Sun Ray, meillähän on samaisesta kankaasta haalari, jonka aikoinaan bongasin uutena Huutiksesta. Kaikkien hoikkien lasten suosikkihaalari.


Hei, mikäs mulla on päässäni? Ja vielä sisätiloissa?

Ei herranjumala, sisäkalsaripipo! Vähänkö noloa!
Nappaan kyllä sen nopeasti pois.


Ja sitten asiaan. Ensin kontilleen kalsaripipa nyrkeissä rytistyen ja siitä sitten karhuseisonnan kautta seisomaan. Katsokaas, näin se käy!

Päivän asuna Nasulla oli kyllä jotain ihan muuta kuin tuo Sun Ray, siihen pukeuduttiin pelkästään Citymarketia varten. Kauppareissua lukuunottamatta tämä päivä on vietetty kotosalla rauhallisissa tunnelmissa, päällä ihanaa rauhankyyhkyä. Ja kuten kuvista näkyy, pikku kaverillemme maistuvat erinäiset arjen pienet objektit.

Hei, löysin täältä säilöstä iskän matkatuoksut. Hyvän kokoiset, sopivat kivasti suuhunkin.


Sitten maistellaan hamppuharjaa ja nypitään pinseteillä hampaiden (kaikkien niiden kahden) väliin jääneet mähmät.

6 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Onko tuo Nasukan uusi pipo mitä kokoa 0-2 vai 3-5? Mä oon aina ihan pihalla noitten pipojen kokojen kanssa, ihan sama onko ne ilmoitettu vuosina vai päänympäryksinä :D.

Ja edelliseen postaukseen viitaten - etsiskelin keväällä mustia legginssejä pikkunaperolle (arvatenkaan en löytänyt) ja kaikki päivittelivät että miksi ja eihän nyt vauvalle mustaa :O. No, mielestäni yksi mekko/tunika-asu on kyllä ollut niitä mustia legginssejä vajaa ja jäänyt siksi vähemmälle käytölle (valkoiset ei mitenkään ole niin kivat sen kanssa).

Tessa/ Elämäni peili kirjoitti...

Voi miten ihanat nuo haalarit! Menin heti kattoon jos meille olisi ollut, mutta ainoa koko oli 86/92, kun isoin olisi meille ollut..

Anonyymi kirjoitti...

En mene Metsolan sivuille, en mene Metsolan sivuille, en mene Metsolan sivuille.... No jos nyt ihan nopeesti vaan vilkasen...

Eeva

Heli kirjoitti...

L-E: Mä oon kans on-ne-ton noiden hattujen ja vielä enemmän kenkien kokomerkintöjen kanssa! Ihan toivoton, ei mitään hajua. Mut toi SunRay-myssy on tosiaan 0-2v ja tuo Apila on 80-86 cm. Hassua kuinka Metsolallakin noi kokomerkinnät on noin erilaisia.

Mä puen nasukalle ilosesti mustaa, joko osaksi asua tai sit kokonaan ja hienolta nyttää! Usein ollaan naperon kanssa kuin kaksi marjaa, mä kun viihdyn ylivoimasesti useimmiten mustissa. Satanisti-äiti :D

Tessa: Eikös ookin? Ja on meinaan aika reilun oloista kokoa, meillä noi on kokoa 74/80 ja sanoisin kyllä et on selkeästi tuo 80 eikä mikään 74. Eli ei pääse vielä pitämään, snif! Sääli ettei teidän kokoa ollut enää! :(

Eeva: Juu, älä vaan hyvä ihminen mene! Älä toista mun virhettäni, sieltä ei ostamatta pois pääse ellei kone kaadu kesken :)

Kiki kirjoitti...

Hih, mahtavia ilmeitä. Niin ja ne asut on tietty tosi tyylikkäitä!

Heli kirjoitti...

Kiki: Joo, Nasukka on varsinainen Jim Carreymäinen kuminaama sille päälle sattuessaan. Joka on aikas usein. Mä vaan usein epäonnistun, en saa tarkennettua tai ylipäänsä ehdi kameran kanssa mukaan.