sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Blondi P. Diddy pitää peilikuvastaan

Pieni blondi nasukkamme muistuttaa P. Diddya, tuota kovanaama-räppäriä rapakon takaa. Vai mikä megamoguli herra nykyään onkaan, musiikillahan hän kait maineeseen nousi.

Kuinka niin, kysytte ehkä. Myönnetään, että ulkoisesti napero on ehkä hieman kaukana esikuvastaan. Toinen on sieltä tummemmasta päästä, toinen über-blondi. Toinen mies, toinen pieni tyttö. Myös kokoeroa löytyy ja ilmaisussakin lienee eroavaisuuksia: siinä missä toinen on tunnettu sanataituri, ei toinen vielä osaa oikeastaan sanaakaan.

On kuitenkin ainakin yksi seikka, hillittömän itseluottamuksen ohella, jossa P. Diddy ja Nasu ovat kuin kaksi marjaa. Tämä seikka on fyysisesti pieni, mutta visuaalisesti suuri ja imagon kannalta oikeastaan korvaamaton. Nimittäin hammastikku, tsekatkaa vaikka.


Nasun viileä esikuva.

Nasun oma, mallimaailmassa jo tavaramerkiksi noussut hammastikku-pose.


Too cool to handle. 

Nasukka on Diddyn lailla myös äärettömän kiinnostunut ulkomuodostaan ja omasta peilikuvastaan. Tietenkin. Niinpä uusin lempipaikka onkin nykyään keittiön uunin luukku, jonka heleästä pinnasta on ihana peilailla omaa rakasta pärstäänsä. Erityisen ihanaa tämä nassikan puuha on kärsiville lakeijoille (lue: vanhemmille), jotka tuskaisina yrittävät hieroa milloin milläkin rätillä noita pieniä klähmä- ja kuolajälkiä luukun pinnasta.

Ai että, maailman paras naama! On se vaan ihana.


 Hyvältä näytti, jepu jep. Kyllä tuolle blondille kalpenee moni, nih!
 *********
Ruskea froteepaita - Aitoa Finnwearin retroa, löytö Huutiksesta
Mopsipöksyt - Me&I

Itsensä ihailun päätteeksi onkin hyvä pistää paikkoja hieman paaliin, inventoida ja järjestää uudelleen. Esimerkiksi nyt vaikkapa nämä pellit leivinpapereineen. Asiasta voisi vetää herneenpalon juurineen nenuunsa, mutta toisaalta: kuinka monella muulla on mini-Diddy keittiössään askaroimassa, kysyn vaan?

Hei mutsi, mä en tykkää näiden järjestyksestä.

Ei kommentteja: