torstai 28. heinäkuuta 2011

Hupsista!

No nyt se sitten tapahtui, melko pitkälle päästiin, eikös? Kiitos aktiivisen ja ihanan vakkarilukijamme L-E:n kommentin huomasin vasta nyt, että Nasun synttäripostaukseen oli sitten livahtanut naperon oikea nimi. Tänne saakka olen sitä onnistunut piilottelemaan, videoistakin uudella ääniraidalla sen piilotin ja nyt sitten yksivuotisliikutuksessa se pannahinen sinne kuvatekstiin livahti.


Hyvä mutsi, hienosti toimittu! 
 
Vahinko on nyt korjattu, tekstissä lukee jälleen "Nasu". Mutta tilastojen mukaan pitkälle yli sata teistä ehti sen jo nähdä, joten nyt painiskelen sitten sen kanssa, paljastanko nimen oikein virallisesti täällä tekstissäkin vai jätänkö sen niiden nopeiden salaisuudeksi, jotka sivuille tarpeeksi aikaisin ehtivät. 

Tämä amatööriäiti nimittäin nukkui puoleenpäivään puhumattakaan ipanastaan, joka päästeli klo 21 - 08.30 välin täysin hipihiljaa. Otti ilmeisesti meitä blondeja hieman voimille tuo hippaaminen, hehe. 


Joo, tää tässä on Nasu vaan, hehe.
Ja huolimaton blondi äitinsä.

12 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Nasu on Nasu, vaikka voissa paistais :)
My lips are sealed.

hippa kirjoitti...

Samat sanat: kyä Nasu on Nasu meille lukijoille!

liiska kirjoitti...

mä ainakin olin niin nasun (ja herkkujen) lumoissa etten edes huomannu mitään! :D

Kultu kirjoitti...

En huomannut minäkään mitään kummaa ;) Oisko ollut jotain tekemistä kellonajalla (1:30 yöllä tai jotain ;)...

Mirtelo kirjoitti...

Mietin pitkään ja hartaasti että pitäisikö huomauttaa asiasta kommentissa ("Mutta sitten kaikki muutkin huomaa!") tai lähettää sähköpostia ("Mutta jos se olikin tahallaan kirjoitettu sinne?") mutta onneksi joku muu ehti kommentoida :D
Terveisin alusta asti mukana ollut lukija joka kommentoi ekaa kertaa :) Kiitos ihanasta blogista!

L-E kirjoitti...

Hupsista, huomautin :D. Sattuuhan sitä, mitäpä tuosta. En vaan voinut vastustaa kiusausta edes vähän sanoa asiasta ja minähän kuiskasin ;).

Niin ja kyllä Nasu on Nasu edelleen minun(kin) päässäni vaikka nätti se on se oikeakin nimi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä <3.

mimmu kirjoitti...

Nasu kyllä taitaa olla meille lukijoille aina vaan the Nasu, joten nou hätä :-) Jääköön vaan tarkkasilmäisille tiedoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mä mietin ihan samoja juttuja kuin Mirtelo ja päätinkin sitten olla ihan hipihiljaa asiasta. Mutta kuten muillekin, niin minullekin Nasu on Nasu. :)

Eeva

Heli kirjoitti...

Ti: No se on kyllä totta! Pidetään salaisuus yhdessä :)

hippa: Hyvä tietää, pitäydytään siinä. Muuten blogin nimikin menee uusiksi eikä se sit kyllä enää oikein rimmaa... :)

liiska: Hahah, mahtavaa. Tai sit sä olet alitajuisesti aina tiennyt Nasun nimen eikä sen näkeminen siten herättänyt sussa mitään outoja fiiliksiä.

Kultu: Uskomatonta, mut toisaalta on ihme miten sä siihen aikaan pystyit edes lukemaan mitään. Ja hei, en mäkään sitä huomannut, vaikka tekstit aina oikoluenkin (mä en meinaan todellakaan ole mikään näppäräsormi, vaan kirjotusvirheitä piisaa). Niin, eikä muuten huomannut mieskään, vaikka sekin luki tekstin läpi ennen julkaisua. Kaks varsinaista putkinäköä.

Mirtelo: Hauska tavata! Ja ihan mahtavaaa, että olet ollut messissä alusta saakka. Sä olet siis todella meidän uskollisimpia lukijoita! Ja ihanaa, että ajattelit huomauttaa reikäpää-äitiä (kyllä, se oli täysi vahinko) ja vielä noin kauniisti eri keinoja miettien vielä *liikuttuu*

Kiitos Mirtelo sinulle ihanasta lukijasta :)

L-E: Vastasin sulle jo aiemman postauksen kommentteihin, että ei kun mä oon todella kiitollinen että sä sanoit asiasta. Näin Nasun nimi pysyy edes joten kuten vielä salassa. Ja nimenomaan sähän kuiskasit. Niin hiljaa, että kuulin sen vasta ku heräsin :)

Ja ihana kuulla, että oikea nimikin kuulosti kauniilta. Niin se on mustakin, mut mähän olen megapuolueellinen. Ja tuo nimi varmaan selittää erinäisiä asioita näistä mun kirjoituksista... enempää en vihjaa, hehe.

mimmu: Näin teemme. Ja niitä tarkkasilmäisiä ei ainakaan meidän taloudestamme löydy, se nyt tuli todistettua :)

Eeva: Voih, samat sanat kuin Mirtelolle siis. Miten kauniisti asiaa ajateltu! On meillä vaan ihan parhaat lukijat. Ja on Nasu meillekin usein Nasu, se on ristimänimen ohella se yleisin kutsumanimi, sukulaisillakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan edellisiä. Minäkin ehdin nähdä kauniin nimen, mutta tuntuisi oudolta jos nasu ei olisikaan enää nasu.

TiuTau

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko sanoa että harmittaa ja kovasti kun itseltä jäi tuo Nasun oikea nimi näkemättä, sen verran utelias ihminen kun olen. Mutta niinkuin edelliset ovat sanoneet Nasu on aina Nasu:) Onnittelut jo 1-vuotiaalle tytöntyllerölle!

Heli kirjoitti...

Tiu Tau: Voi kiitos nimikehuista ja kyllähän sen Nasu on aina Nasu. Se on vissi ja varma :)

Anonyymi: Ou nou! ymmärrän sua hyvin, koska mä olen ehkä maailman uteliain ihminen. Mutta jos laitat meille mailia, niin saatan sen sulle vaikka kuiskata ;)