sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kaapon kanssa mökillä

Tänään on myllerretty kummipoika Kaapon kanssa mökillä ja nyt on niin sanotusti takki tyhjänä. Niin oli Nasullakin, joka hetki sitten urvahti sänkyynsä ikään kuin kaikkensa antaneena. Mitä se varmaan oli tehnytkin, pikkuinen nassikka-raasu. Koko viikonloppu kun on ollut yhtä vierailua ja seurustelua, minkä napero on innokkaan urheasti jaksanut. Silti veikkaan, että äiti tässä on itse asiassa meistä kahdesta se väsyneempi osapuoli.


No mikäs rehu se siinä? Minäpä hieman nyppäisen.


Ja sitten tarkistetaan aromi... Hei mutsi, älä häiritse siinä.
*********
Body ja pöksyt - Ruskovilla

Lisäksi Nasu teki tänään sen, mitä on jo hetki odoteltu. Eli otti ensimmäisen askeleensa tuetta! Pieni askel ihmiskunnalle, suuri Nasulle. Noin niinku klassikkoa väännellen. Jos virtaa olisi edes hitusen enemmän hehkuttaisin äänekkäämmin, mutta nyt en jaksa kuin pihistä olevani megaylpeä nassikastani. 

Kuvat puhvat enemmän kuin tuhat sanaa, joten luotan nyt niiden voimaan ja lopetan tältä erää tähän. Sohva, here I come!

Teltassa tunnelma on aina katossa.

Ah Kaapo, mun idolini!

Jos pikkasen poskesta silitän, niin huomaiskohan se mut?
*******
Body ja shortsit - Aarrekid

Meitsi juonii. Tää on meinaan yksi mun juonimisilmeistäni.


No nyt mä sekosin laskuissani, rakastaako vai ei?

2 kommenttia:

liiska kirjoitti...

kommentoijakin on niin väsyksissä ettei jaksa erikseen naputtaa eiliseen postaukseen vaan yhdistää tähän molemmat: antennipipot on just jees hahhaa (meirän pojaalla on kudottu muumiantennipipo ja se vasta nolo onkin) ja onnea itsenäisen Nasun ensiaskeleelle, mahtoi olla hänelle(kin) järisyttävä viilis. itse ootan että vauva osaisi istua ilman tukea pidempään kuin 0,5 sekuntia... :D

Heli kirjoitti...

liiska: Joo, oli eilen virrat niinsanotusti nollissa. Mut et teillon oikein Muumipipa, vaaauuuu! :) Onko Muumilla vai millä hahmolla?

Muista ottaa paljon kuvia sitä varten, kun poikasi tulevat tyttöystäväkokelaat tulevat esittelykäynneille. Mikään ei riko jäätä paremmin kuin nolot kuvat lapsuudesta... sit sanot päälle, et poika pitää antennipipaa muuten vieläkin :D