keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ihanat naiset hiekkalaatikolla

Ai että mikä onnen päivä tämä on ollut, niin Nasulle kuin äidillekin! Saimme nimittäin Matildan äiteineen luoksemme vieraisille ja kivaa oli. Niin kivaa, ettei latteat sanat sitä riitä kuvaamaan. Matilda pääsi pärryyttelemään mopolla ja telmimään naperon kanssa ja Nasu puolestaan sai kaivattua leikkiseuraa ("porukat on tylsiä"). 

Päivän asuksi isi oli valinnut rokkivaatetta, rokkia kun oli aamulla kuunneltukin. Sillä aikaa kun laiska äiti veteli hirsiä, heräsin nimittäin klo 13 tänään, kröhöm. Syytän sitä toissa-aamuista klo 06 herätystä, aikaiset aamut ei vaan todellakaan ole mun juttuni.


Reteä Led Zeppelin body - Isin tuliainen Ameriikasta
Farkut - Lindex
Barbapapa lapio - Nimpparilahja serkuilta
Coolit Converset - Joululahja kummeilta
Musta lierihattu - Villervalla

Matildan tultua ensimmäisenä esiteltiin siis prinsessamopo, tuo hiekkalaatikoiden megakateuttaja. Tänäänkin hiekkiksella mopo keräsi kateellisia katseita ja ihastuksen huudahduksia. Kerrankin amatöörivanhemmat onnistuivat leluostoksilla, mikä on hassua sinänsä, sillä alun perin herjallahan tuo ostettiin. Ei siis näköjään kannata liikaa yrittää.

Ah tätä luopumisen tuskaa, annanko Matildan pärryytellä mopolla vai en?
No okei, meitsi voi poseerata tässä sit niinku varikkotypynä.


Kas näin, jalka hienostuneesti ja sääri esille. En meinaan poseeraa ekaa kertaa.
Hei mutsi, saitko sä mun hurmaushymyni siihen kuvaan vai otetaanko uusiksi?

Kauan ei maltettu sisällä lymytä, vaan oli päästävä ulos hiekkalaatikolle. Sekä tietenkin ajelemaan mopolla, meidän kämpän huoneet kun oli nopeasti nähty eikä ajellessa edes tuuli tukkaa viuhuttanut. Ulos siis!

 Nyt on reenit reenattu ja Matilda valmiina kunnon ajolenkkiin.

Kuinka ollakaan mopolenkki päätyi jätskikikkarille, josta oli tietenkin pakko ostaa ne Tammelantorin kuuluisat jättipallot. Jos Tampereella päin kuljette niin suosittelen kokeilemaan. Ette pety, guaranteed. 

Jätskitankkauksen jälkeen alkoi selvästi tehdä mieli suolaista. Eli tarkemmin sanottuna sitä hiekkaa.

Siis hiekkahan on hyvää, maistakaa ny ihmeessä tekin!
Tosta noin, lapioikaa vaikka näillä.


Niin siis tällä ämpärillä kaadetaan hiekkaa suuhun, eikö?


Mmmmm... jos sormella vielä työnnän syvemmälle. 
Mutsi hei, mitä sä siinä oikein toljotat?


Jälkiruoaksi hieman kovaa tekniikkaa, mmmmm.

Hiekkalaatikkoleikkien jälkeen olikin sitten ihana vetäistä ihan naakkeniksi, mikäs sen mukampaa kuin oma nahka. Tästä riemastuneena Matilda pissi matolle ja Nasu kakki keittiön lattialle. Mutta niinhän sen pitää mennäkin. 

Hassua miten voikaan olla peräkkäin niin erilaiset päivät, heti eilisen ärsyttävän päivän jälkeen tuli tällainen megakiva päivä. Siis todellakin ihana päivä, ihanassa seurassa! Lisää näitä, kiitos.

 Meilläkin on ollut ihan sikanasta päivä.

Ei kommentteja: