perjantai 1. heinäkuuta 2011

Maailman ihanimmat pussihaalarit

No johan osaa olla kuuma, morjesta pöytään vaan! Nasukin on siirtynyt sisälle päikkäreitään nukkumaan ja se kertoo näistä helteistä jo paljon. Pikku kaverihan on vedellyt partsilla aina paukkupakkasista tänne saakka, mutta liika se on liikaa pikku sissillemmekin. Niinpä pinnasänky ja tuuletin veivät lopulta voiton. Joku muu ehkä sanoisi että järki vei lopulta voiton, mutta anyways sisällä nyt päikkäröidään.

Mutta kuulkaas, tänään sitten pääsivät nuo paljon hehkuttamani pussihaalarit tositoimiin. Selkeästi uusi lempiasu, ei epäilystäkään! Rakastan jopa tuota sanaa "pussihaalari", se kuulostaa niin kivalta. Joten varokaa vaan, tässä postauksessa on enemmän kuin tarpeeksi kuvia noista haalareista... joku meistä kun hieman innostui, hehe. 

Onneksi pussihaalareiden fiksu suunnittelija on päättänyt tehdä ne pellavasta, tuosta mahtavasta luonnonmateriaalista. Näissä meinaan ilma kiertää ja on niin vilpoinen olo kuin näillä keleillä nyt vain voi olla.

Joku on taas taitellut nämä vaipat tänne pinoon sillä aikaa kun nukuin, saakeli! 
Niiden kuuluu olla lattialla.


Huh, vaipat lattialla, se homma on nyt valmis. 
Sitten nopeasti D-vitamiinit kitaan ja astianpesukoneen kimppuun.

Pussihaalarit joka tapauksessa ovat suuret, sen tiesin jo ostaessa. Tästähän ne syysasu-suunnitelmatkin kumpusivat. Mutta onneksi haalareiden olkaimissa on siirrettävät napit ja amatööriäidillä helteestä laiska olo, mutta kekseliäs mieli. En jaksanut alkaa siirtämään nappeja, joten pistin henkselit vaan simppelisti takaa ristiin ja komialla rintanapilla kiinni. Hieno tuli!

Tunnusta väriä.

Unohtui muuten eilen mainita näistä kokoasioista vielä, että Aarrekidillähän on siitä poikkeukselliset koot, että ne menevät kokokymmenittäin. Eli valittavana oli esim. tämä haalari koossa 70, 80, 90...jne. Ja koska tuota kokoa 70 ei enää uskalla ottaa, päädyin sitten kokoon 80, 90 olisi ollut jo järjetön. 

Näiden kokomerkintöjen pohjalta voisi ajatella, että Aarrekidin vaatteet olisi suunniteltu kestämään hieman kauemmin kuin perinteiset, ehkäpä kaavoitus ja valikoiman kaikki mallit ovat hieman väljiä? En tiedä, vaikea sanoa mikä esimerkiksi tuo body olisi muissa kokoluokissa, 80 vai 86? Raportoin tarkemmin kun korkkaamme sen.  


No niin, koneeseen on jäänyt astioita, arvasin sen! 
Ovatkos nämä nyt sitten puhtaita vai likaisia? Maistetaanpa.

Voisin hehkuttaa näistä haalareista ikuisuuden. Nuo lahkeet mahdollistavat haalarin pukemisen aina baijerilaistyylisistä polvihousuista kuumimpiin hot pantseihin. Ja kaiken siltä väliltä. Tänään vedin lahkeet naperon polvien suojaksi, kun se mennä rymysi taas sellaisella vauhdilla ympäri tiluksiaan että heikompia hirvitti.

 

Tämä tässä on meikäläisen uusi lempipuuha: kävely ympäriinsä erilaisiin tasoihin tukeutuen. 
Katsokaas, näin se sujuu.

 

 Hei, iskä tuli reeneistä kotiin, jippii! Huomaakohan se kuinka olen uurastanut ja siivonnut täällä sillä aikaa kun tuo yksi on vain tihrustellut mua linssin läpi?
***********
IHANA Pussihaalari - Aarrekid
Valkoinen body - H&M
Punikki rintanappi - Muisto Vietnamin rinkkareissulta

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Ne on hianot!!! Hypistelin noita muuten livenä kun visiteerasin itsekin Kuopuksessa, vekkulan malliset ja sopivat Nasulle ihan ehdottoman hyvin!

Ja kyllähän noi vielä syksyllä menee, sen verran paljon näkyy olevan säätövaraa :D Nasu on kyllä niin söpö! <3

Elli kirjoitti...

Ihana nasu :) Ja on kyllä pöksytkin :D

Heli kirjoitti...

Elisa: Eikös ookin?! Ei mikään ihme, että säkin olet niitä hypistellyt :) Mä oon jo päättänyt tunkea noi Nasulle syksyllä vaikka mikä olisi...

Elli: Nasu kiittää ja hekottaa kehuja saadessaan :)

Rillis kirjoitti...

hei, minkä mittainen nasu on about ollut tässä... mä mietin meidän 8kk:lle kesäks noita kun niitä on ilmestynyt kuopukseen lisää... ajattelin hakea sulta kokovinkin:)