perjantai 15. heinäkuuta 2011

Satumaista arpajaisonnea ja ympärillä vaanivia aletarjouksia

En muista, olenko vielä kertaakaan manannut sitä kuinka surkea tuuri mulla on? Siis arpajaissäkä - en koskaan voita mitään. Jos valittavana on neljä arpaa, joista kolme voittaa ja yksi saa lohdutuspalkinnon, onnistun mä vetään silti tyhjän arvan. Yhtään liiottelematta en todellakaan koskaan voita mitään. Mikä kismittää tätä puupäistä blondia ylenmäärin, sillä järjettömällä sitkeydellä kuitenkin aina osallistun kaikkiin arpajaisiin. Oli ne sitten blogimaailmassa, kaupoissa ("täytä idioottikuponki ja voita lomamatka") tai kioskien arpatiskissä ("nyt ässäarvalla megavoittomahdollisuudet"), se on varma että mä osallistun.

Niin osallistuin jokin aika sitten myös seuraamani blogin, Appelsiinimyssy ja mansikkapöksy, arvontaan sen suurempia toivomatta. Luulisin, että tämä osallistumiseni on jo niin rutiininomaista ja tulee niin luonnostaan, että en edes huomaa kun olen jo hyvää vauhtia täyttämässä arvontakuponkia. Tähän kyseiseen arvontaan osallistuin kuitenkin pääasiassa sen takia, että osallistuessa sai vastata blogistin esittämiin kysymyksiin, mikä on musta aina kivaa. 

Ja kun arvonnan päivä koitti, en ollut uskoa silmiäni. Mä olin voittanut! Ja minkä palkinnon vielä; sain valita useammasta vaihtoehdosta meille mieluisimman ja voin kertoa että päätös ei ollut helppo. Miten ihana idea palkinnoksi ja miten mieluinen palkinnosta näin tulikaan! Ihana blogin pitäjä Vadelmia ja ehkä vielä ihanampi arvontatyttö Lilja (tähän kohtaan sellainen sydän)!

Mistä tulikin mieleeni, että mun on pitänyt jo jonkin aikaa järjestää teillekin arvonta. Lupaan pyhästi ottaa asian nyt työn alle. Elokuu voisi olla hyvä ajankohta, hmmm... Mutta asiaan. Nimittäin eilen postiluukku kolahti siihen ihanaan, lupaavaan tyyliinsä miten se aina kolahtaa, kun jotain isoa tungetaan sen läpi. Eli mieluiten pakettia, tosin on sieltä tungettu kotipippaloiden tiimellyksessä milloin mitäkin. Mutta nyt puhutaan siis pakettikolinasta. 

Ja voi, mikä ihanuus paketista kuoriutuikaan. Ja ihan kun siinä ei olisi jo ollut kylliksi, palkinto ei edes tullut yksin, vaan sen seuralaisena oli mitä söpöin kortti ja yllätyslahja. Oikeasti, liikutuin ja kunnolla. Luin kortin Nasulle ja miehelle ääneen pariin kertaan, minkä jälkeen se pääsi naperon huoneeseen kunniapaikalle. 

Kauniissa kortissa kauniita ajatuksia. 
Ja vielä samankaltaisella käsialalla kirjoitettuna kuin mitä meikäläisellä, kerrassaan hassu sattuma!

Lindexin söpö leivosbody ja yllätyslahjana POP:n jätsisukkahousut.
"Koska pidät väreistä mustalla pohjalla - sekä jättijäätelöistä". Awwwwwww!

Puu, joka kasvaa sydämiä nyt nasukan nukkuvan pään yllä. 

On oma juttunsa voittaa jotain. Nyt voin kokemuksesta sanoa, että voi pojat kun se onkin kivaa! Mutta ihan oma asiansa on saada voittona noin ihana, huolella mietitty ja kauniisti omistettu lahja kortteineen kaikkineen. Kaunis kiitos Vadelmialle todella mieluisasta ja mieltä lämmittäneestä lahjasta. Minkälainen ihana, ajattelevainen blogisti lahden takana lymyääkään :)

Jottei tämä nyt menisi täysin liikutuksen täyteiseksi kiitospuheeksi (tyyliin Oscar-juhlat), esitelläänpä nyt naperon päivän asu. Siihen kuului amatööriäidin viimeisin aleostos, Metsolan froteelakki. Mutta kun Niilo Ilossa oli alennusten ohella alkuviikosta vielä tilauksetkin postikuluitta, niin pakkohan tämä veturimieslakki oli kotiuttaa. Eikös?

Mutsi hei, me kuunnellaan iskän kans nyt Youtubesta Neil Youngia 
ja sä vähän niinku häiritset siinä. Että voisitko poistua...No hyvä on, kuvaa nyt sitten tämä lätsä vielä, mut sit saa riittää. Enkä ainakaan hymyile.
*******
Ruskea pallopaita - Aitoa retroa 70-luvulta, löytö Huutiksesta
Ruskeat froteehaalarit - Tutan retroa, löytö Huutiksesta
Veturimiehet heiluttaa lätsä - Metsola

Voi ei, kun hain teille tuota Niilo Ilon linkkiä, osuin tietenkin kaupan sivuille ja huomasin, että siellähän on tänään alkanut lisäale. Aaaargggh! Voi simpuran samperi sentään! Nyt saa kaikkiin t-paitoihin, shortseihin, shortsihaalareihin sekä lyhythihaisiin mekkoihin lisäalennusta jo alennetuista hinnoista seuraavasti:

-10% kaikkiin kesävaatetilauksiin koodilla LISÄALE10
-15% kun tilaat yli 25€:lla koodilla LISÄALE15
-20% kun tilaat yli 50€:lla koodilla LISÄALE20
 
Ja minähän siis en mene enää ostoksille... täytyykin lopettaa, moi!

4 kommenttia:

Viona kirjoitti...

Oho. Kiva, että miellytti, ja korttikin pääsi oikein seinälle. :)

Elokuvassa Unbreakable on vastakohtaiset miehet. Olen kuullut sun arpaonni-vastakohdasta: joku muistaakseni turkulainen, joka voitti kaksi maailmanympärysmatkaa olikohan peräti samana päivänä. Toinen taisi olla purkkapaketista ja toinen radiosta. Ensimmäiselle maailmanympärysmatkalle meni yksin, ja siltä palattuaan otti toiselle matkalle poikaystävänsä mukaan.

Kiva alevinkki. Jos löydät vastakin tällaisia, niin kenties minunkin vauvanvaatekaapistani löytyy vielä muutakin Metsolaa kuin pari pikkuista puolipotkaria.

Heli kirjoitti...

Vadelmia: sana "miellytti" on understatement :)

Hei, voiskohan tuon vastakohtatyyppinsä kanssa sitten vielä vaihtaa osia, vaikka vain hetkeksi? Mä kävisin ottaan edes yhden raha-arpavoiton ja voisin sit palata takasin arpaonnettomaan arkeeni. Edes yksi rahavoitto, pliis?

Pistetäänpä korvan taakse, et alan viljeleen noita alevinkkejäni sit useamminkin. On meinaan noita tullut bongattua melko usein, en vaan ole huomannut kirjoittaa niistä. Mut kiva kuulla: jos ovat mieluisia, ni laitan ehdottomasti jatkossakin tuleen.

Ei meiltäkään löydy yhtään normihintaista Metsolaa, kaikki on Huutiksesta tai aleista, sen verran suolaisia ovat ne(kin) hinnoiltaan. Tai sit mä vaan oon pihi :)

Kati kirjoitti...

Pentele. Arvaa vaan eksyinkö Niilo Iloon. Ei tämmöisiä :) Ei vais, kiitos linkistä ja vinkistä. Veturimieslätsä muuten oli mitä mainioin. Olettekos Nasun kanssa poikenneet Iittalan naivistit tsekkaamassa?Meidän invaasio (vauvakaksoset) viihtyivät vallan hyvin ja saivat melko vapaasti pöhistä lattioita myöten luvan kanssa.
Oletko tykännyt Molokidsin vaatteista?Tilasin ziggys-putiikista enkuista. Ihania olivat ja nopsa toimitus, sielläkin nyt ale.

Heli kirjoitti...

Kati: Hihihi... ei vais, sori. Kuten kirjoitin, alennusmyyntien seireenimäistä kutsua on vaikea vastustaa. Mitäs teille tarttui sieltä vai pysyikö itsehillintä paremmin ku meikäläisellä?

Iittalan naivistit on vielä tsekkaamatta, pitäiskin mennä. Molokidsit on ihania ja oon ostellut niitä isommassa koossa mm. Traderasta, siellä ne odottvaat että tuo kirppu kasvais tarpeeksi. Odottavan aika todella on pitkä, huoh Ai että, vai on teillä tuplat? Ai että, tuplasti tyyppejä joita pukea ;)

Ziggys-putiikki.... hmm... klik klik ;)