tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kärryn tahdissa maailmalle

Mies valitsi nasukalle tänään tyttömäisen hempeää pinkkiä, kun päälle pääsi yksi uusista suosikeista, Tutan krokoasu. Pinkki ja harmaa ne yhteen sopii, todistettavasti.

Mmmmm... ihana, luvaton töpseli. 
Ai mitä sanoit äiti? En tietenkään koske *sirkun sirkun*.

 
Eli siis tää piuha johtaa tänne ja...
Hups, kiinni jäin!
*******
Krokotiili body & byysat - Tutta

Kuten on tullut jo lesoiltua, Nasu tapailee askeleita. Vannoin aikoinaan, etten sitten kyllä ikinä ala sellaiseksi äidiksi, joka ylpeilee lapsensa tekemisillä ja mikä vielä pahempaa, normaalilla kehityksellä ("Katsokaa, se osaa syödä!", "Oho, nyt se istuu, mieletöntä!", "Waaauuuuu, Nasu osaa seistä, ihan tajuttoman hienoa, mikä nero lapseni onkaan!"), mutta niin ne näköjään kaatuvat nämäkin periaatteet. Aion nimittäin ylpeillä tällä askeltamis-jutulla nyt tämän postauksen verran.

Nasu siis tepastelee jo ihan ammattilaisena tarjolla oleviin tasoihin, lahkeisiin tai sormiin takertuneena. Ipana myös selvästi harkitsee jo itsenäisempääkin askellusta, muutamia haparoivia yksin otettuja askeleitakin on todistajien läsnäollessä nähty. Eli en sepitä omiani. 

Huusin naperolle Huutiksesta Brion taaperokärryn ja se on kyllä ollut mieluinen kapistus. Ja ikään kuin vahingossa (kuka uskoo?) kärry sopii kämpän väreihin. Säälittävää, myönnän. Ilo silmälle? Kyllä.

Tällä sitä kelpaa kuskata leluja ympäriinsä.

Pikku kaveri on niin suloisen näköinen kärryn kanssa tepastelessaan, että oli ihan pakko ottaa teillekin siitä elävää kuvaa näytiksi. Pahoitteluni keskivaiheen pyörimisestä, nassikan ja kärryn nostaminen kamera kädessä on yllättävän haastavaa.

Nasu ajaa kärryllä. 

Rankan ajelusession jälkeen voikin hieman järjestellä talon jätteitä. Tänään vuorossa pahviroskat, joita ei ilmeisesti nasukan mielestä oltu litistelty tarpeeksi. Mitäs se ihana täti totesikaan Nasun synkeästä arjesta, rassukkahan leikkii jo jätteillä...

Hei mutsi, opettele nyt litistämään nämä laatikot, iso ihminen!

9 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Ylpeä äiti täällä taas hei :D.

Juuri kun luulet että kehitysaskeleet on hetkeksi otettu niin napero yllättää ja ottaa ihan itse neljä askelta kävelykärryn perässä :O (meillä on samanlainen mutta punakeltainen - isi pääsi kauppaan ;)).

Ja toki tulee oppiminen uniin, nukahtaminen etenkin on vaikeaa kun peppu nousee pystyyn ja jalat suoriksi ihan itsestään. Tässä samassa asennossa sitten heräillään muutaman tunnin välein, huokaus. Mutta noin yleisesti ottaen väittäisin edelleen että meillä nukutaan keskimääräistä paremmin vauvaperheeksi (napero nukkuu edelleen aamukahdeksalta - miksi äiti on hereillä :O).

Mutta siis hienoa Nasu, ihania askeleita! Tuolta se sitten näyttää meilläkin muutaman kuukauden päästä (äiti toivoo että vasta sitten :D).

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on nuo samaiset mainiot kärryt, samoilla väreillä tietenkin. Meilläkin sopii sisustukseen. =) Lisäksi meillä on tietenkin Brion pianomusta muotolaatikko ja helistin. Siitä tulikin sitten palautetta vierailta, että pitääkö sitä lapselle mustia leluja ostaa??!! En tiedä minkä ihmeen takia musta on niin kamala juttu, varsinkin lapsella. Sehän varmaan kasvaa satanistiksi kun se leikkii sen värisellä helistimellä. Mummo (mun mutsi) meinasi slaagin saada kun sanoin kerran, että yhden haalarin alle kävisi musta body. Nauroinkin tuossa miehelle kun alennusmyynneistä tilasin sen mustan bodyn sekä vielä mustan kollaripuvun, että nyt se lapsi vasta kieroon kasvaakin. Ootteko te törmänny vastaavaan?? =)

terkuin Tiutau

Heli kirjoitti...

L-E: Eläköön Brion kärryt! (ei maksettu mainos).

Söpösiähän noi askeleet kyllä on, pakko myöntää. Kovasti vaan odotellaan, että ipana alkaa askeltamaan niitä ilman tukea. Ja sit kun se lopulta alkaa, toivotaan varmaan et se ei vielä osaiskaan kävellä, hehe :)

TiuTau: Hei, ihan samoja juttuja oon huomannut mäkin! Ja itsekin tykkään ihan kauheasti (myös) lapselle mustasta, niin leluissa kuin vaatteissakin. Mut on pirun vaikea löytää mustia lastenvaatteita - oletkö sä huomannut saman? Vai löydätkö helpolla ja jos, niin mistä??

Ja jos musta kasvattaa kieroon, ni sittenpähän kasvaa samalla lailla kieroon ku vanhempansakin. Lisätään vielä kasvutehosteeksi, varsinaiseksi lannoitteeksi, se rokki ja Iron Maiden, jota isänsä soittaa Nasukalle harva se päivä, ni eiköhän ole valmis setti :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo mekin jumalattomat soitetaan tytölle kans rokkia kaupan päälle. Mies kyllä rimpauttaa happojazzia kaupan päälle, jos vaikka sivistys hiukan tarttuisi. =)
Ei noita mustia (tai edes mustavalkoisia) vaatteita paljoa eteen tupsahda. Nyt bongasin elloksen syysmallistossa mustan bodyn jossa hieman rypytetty hihoja sekä miehustaa. Sieltä myös löysin sen puvun sekä tadaa...mustat että harmaat sukkikset.

-TiuTau-

Anonyymi kirjoitti...

Tuli näköjään oikosulku kun ei keksi synonyymiä kaupan päälle määritteelle. Tsorge! ;)

-TiuTau-

Heli kirjoitti...

TiuTau: Asiaa, rokkia ja happojatsia! Meillä kans rokkia siivitetään kaikella mahdollisella iskelmästä heviin, hihi :) Vai että Ellokselta...hmmm...sieltä en olekaan muuten lastenvaatteita ikinä katsonut... ;)

Kiki kirjoitti...

IIks, Ihana Nasu! Voi kun toinen menee niin hienosti kärryllä! Meilläkin se on ollut tosi suosittu. Okon kärry on Brion vihreä-valkoinen versio.

Okolla oli muuten vauvana tuollainen krokokuosinen yöppäri. Se oli suosikki.

Niin ja mitä jätteiden lajitteluun tulee, meidänkin raasu joutuu leikkimään jätteillä. Lapsi parat:D

Heli kirjoitti...

Kiki: Joo vauhdilla mennään. Melkeinhän tuo on jo juoksua, ku en saanut säädettyä pyöriä tarpeeksi jäykiksi. No, oppiipahan nopeammin ;)

Hei, perustetaan uusi yhdistys: Anonyymit Jätelapsien Äidit (AJÄ) :D

Kiki kirjoitti...

Olen jo miettimässä AJÄlle logoa:D Joku rutistettu maitopurkki tms.