perjantai 8. heinäkuuta 2011

Viettääkö iskät miesviikonloppuja?

Hejssan allihopa, täällä taas ollaan täysissä sielun ja ruumiin voimissa! Eilinen ketutus on nollattu, häntä suunnattu takaisin kohti taivasta ja eteenpäin porhalletaan. Vastoinkäymiset kuuluvat elämään, tästä siis uudella sisulla kohti uusia pettymyksiä, hehe. 

No ei vaiskaan, jotain parempaa on varmasti nurkan takana. Naperollekin puettiin päälle leijonamainen asu korostamaan eilisen ärsytysfiiliksen kukistamista ja positiivisuuden voittoa.


Hetkonen, meitsi on vielä vähän päikkäreiden jäljiltä hitaalla... mitäs mun pitikään tehdä? 
Ilmeisesti täällä keittiössä jotain, kun mut tänne toit. Hmmmm...

Varmaankin inventoida tätä kaapia. Sitähän mä joka päivä teen. 
*********
Leijona body - Mika Piirainen for Marimekko
Mustat shortsit - Me&I
Pinni otsatukassa - Juhlistamassa nassikan hiusten kasvua, kohta saadaan jo kampauksiakin!

Meillä on Nasun kanssa tiedossa viikonloppu tyylikkäästi naisten kesken, sillä mies lähti Helsinkiin perinteistä miesviikonloppuaan viettämään. Kyseessä on miehen ja hänen hyvän ystävänsä monivuotinen perinne, jonka katkeaminen huoletti miestä erityisesti silloin kun odotin Nasua. "Pitääkö mun nyt hyvästellä mun miesperinneviikonloppuni kun musta tulee iskä?" mies tiedusteli surkeana pulleaa vatsaani tuijotellen. "No ei tietenkään tarvitse, miksi pitäisi? Voi isätkin viettää miesviikonloppuja, itse asiassa musta tuntuu, että ne vasta viettävätkin", lohdutin miestä. 

No niin, nyt sitten nautitaan siitä että mies jatkaa miesviikonloppujensa viettämistä. Ei vaiskaan, ihan hauskaahan meillä on nassikan kanssa kahdestaankin. Huomiseksi olemme jo buukanneet audienssin serkkulaan ja sunnuntaina olisi tarkoitus käydä kummipoika Kaapon mökillä. Ohjelmassa muun muassa nakuna juoksentelua, leikkimistä ja luttaamista. Ja eiköhän Nasullekin ohjelmaa keksitä, hehe.

Hei, kukas se on täällä piilossa? Eipä juuri kukaan muu kuin Riki, tuo rakas vanha karvahanuri. 
Taidanpa hieman kouraista sitä täältä tuolin selkänojan puolelta.

   
Eikös olekin kivaa kun hieman tälleen mahasta paijaan?
Mitä, minne sä meet? Hei, tuut takasin!!!

Ostimme eilen Nasulle uuden nokkamukin, sellaisen joka ei läikytä sisältöään joka kerta kun sen kääntää ylösalaisin. Sellainen meinaan se aikaisempi hankinta oli. Ihmekös tuo ettei napero ole vielä haltsannut mukille riittävää kallistuskulmaa kun joka kerta yrittäessä on tullut nesteet silmille. No, nyt tämän oranssin uutuuden kanssa on toivottavasti parempi onni.


Oho, tässähän on oikein kahvatkin!

Jotta semmottia tänne päähän. Missäs merkeissä meidän lukijoidemme heinäkuinen helleviikonloppu sujuu?

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vai miesviikonloppuja. Meidän mies lähti yhdelle jonkun toisen miehen kanssa jättäen vaimon perintöhopeoita puhdistamaan. Sintti nukkuu autuaana yöuniaan ja tää äippä sotkee keittiössä soodan, suolan, leivinjauheen, folion ja ties minkä kanssa, että saatais hopeat kiiltäviksi. Kotikemisti terve! Muuten kotona lötvitään koko viikonloppu, sen jälkeen alkaakin taas sukulaishulinat.

Nasukalla on aivan ihana body!! Ja samat sanat noihin Aarrekidin pussihaalareihin ja muihin ihanuuksiin mitä olit mennyt hummailemaan. Meidän rassukka kulkee yleensä alasti, eipähän tule vaippapyykkiäkään turhaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi hellanlettas mikä ihanuus Nasulla on päässä! Oon ihan varma että kunhan oma lapsonen joku päivä tulee muutamankaan haituvan päähänsä kasvattamaan niin tämä mamma tunkee heti pään täyteen pinnejä ja pampuloita<3 Miehelläki on lähteny hermot jo ajat sitten kun löytyy kuulemma näitä "hiusmunkkeja" jo nyt kaikkialta.

L-E kirjoitti...

Toki kuuluu viettää miesviikonloppuja isienkin, kunhan äitikin sitten pääsee vuorostaan :).
Me ollaan mummalassa (mumma tosin on Virossa) ja mies lähti käymään kotona leikkaamassa ruohoa ja tyhjäämässä postilaatikon. Eilen käytiin polttamassa nenämme Tampereella.
Muutenkin menee ihan mukavasti, pikkunapero on ymmärtänyt että äiti on maailman ihanin ihminen ja tulee perässä joka paikkaan. Ryömiminen ja konttaaminen onkin saanut aivan uusia nopeuksia kun äiti häviää näkyvistä :D.

Heli kirjoitti...

Tiina: Oi joi, jäiköhän miehelläsi vain tuohon yhteen? Mun miehellä se ei (eikä kyllä mullakaan) koskaan jää.. ;)

Mutta saitko ne hopeat kirkkaiksi? Mä en luoja paratkoon todellakaan tietäis mitä niille pitää tehdä, onneksi meillä ei taida hiihtolusikoita lukuunottamatta juuri hopeita ollakaan :)

Noi Aarrekidit on kyllä ihania, mut törkeen hintasia. Noh, lohduttauiduin sillä, että ne menee Nasulle kauan (tai pistän ne menemään) eikä niihin siten tule usein sorruttua. Uskokokoon ken haluaa, itseni tällä mantralla ainakin huijasin ;)

Anonyymi: "Hiusmunkki", hahhaha :D
Donitseista oon kyllä kuullut, mut munkki oli mulle uutta.

Se on, usko tai älä, amatööriäidin oma pinni. Kyllä, kuulun juuri siihen ikäpolveen, joka on aikoinaan ihan tosissaan hiihdellyt viihteellä söpöstelypinnit päässä. Muutaman olin säästänyt, onneksi, sillä Nasulla ne on ihan eri näköiset kun parikymppisellä vahvasti humaltuneella naisimmeisellä kebabjonossa ;)

L-E: Joo, siis älkää missään nimessä luulkokaan, etteikö tämä amatööriäiti ottaisi myös nyt kesällä yhden tai kaksi äitiviikonloppua... ainakin. Olisit huikannut jos kerran Treella olitte, olisin vaikka esitellyt teille Tammelantorin megajätskit.

Kuulostaa ihanan tutulta ja lutuiselta tuo äidin seuraaminen, mitä se onkin. Kylläpä teidänkin napero kasvaa ja kehittyy vauhdilla! Vastahan se oppi kääntymään? Tai sitten aika vaan juoksee ilman että mä tajuan siitä yhtään mitään (= todennäköisin vaihtoehto).

L-E kirjoitti...

Yritin kyllä hitusen kuikuilla josko teitä olisi näkynyt, heti olisin ollut hihassa kiinni :D.

Unohdettiin käydä Tammelantorilla jätskillä - paha virhe. Pitääköhän sitä varten mahduttaa vielä uusi reissu tälle kesälle. Muuten noin kaupunkia ei kovin tarvitse meille esitellä, muutimme sieltä K-Suomeen (korpeen) vasta vajaa kaksi vuotta sitten (lue: entisessä elämässä, aikaan ennen pikkunaperoa).

Ja kyllä vain, tuon tytön kehityksessä on vauhtia, en ihmettelisi vaikka sille kasvaisi vielä siivet ;).

Jaa niin, joko teillä on maan mainio bodyn jatkokappale?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se yhteen oluseen jäi. Ei me huonekasvit enempää tarvita ;)
Ihan mahtava blogi!

T: Reino

Heli kirjoitti...

L-E: Hienoa, todellakin hihaan kiinni jos meidät näkee!

Ai te ootte tamperelaisii :) Mutta mitä, silti missasitte Tammelantorin jädet? Ai jai, ette kai ala ruostumaan siellä K-Suomessa? ;)

On meillä jatkokappaleet, taisin joskus niistä blogatakin sillon ku keksin ne. Mahtavia kapistuksia!

Reino: Oi ihana Reino! Kiitos palautteesta, olet tietääksemme blogimme ensimmäinen mieskommentoija ja ansaitset ehdottomasti suuren virtuaalihalauksen. Joka tulee tässä: ****** NOIN! :)

Meidän mieheltä propsit meille uudesta "huonekasvi"-termistä ;)

Kiki kirjoitti...

Meilläkin on tuo muki, sekä ainakin viisi muuta, mutta ihan parhaaksi on osoittautunut Prisman lastentarvikeosastolta hankittu muki, jossa on paksu pilli pohjaan saakka. Se oli loisto-ostos.

Heli kirjoitti...

Kiki: Prisma - lastentarvikeosasto - muki paksulla pillillä... (amatööriäiti tekee muistiinpanoja tulevan varalle)