keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Sateenkaarivauva

Nasu on saanut leikkipuiston lapsilta uuden lempinimen. Muistanette sen edellisen määreen, "tuijottavan ja huutavan vauvan"?. No nyt, kiitos ilmeisesti tuon Molon pirtsakan ulkoiluasun, lapset ovat alkaneet puhua "sateenkaarivauvasta", joka aina ilmestyy puistoon tuijottelemaan. Lapsemme kulkee siis SETA:n lippulaivana, voisi kait sitä huonompienkin arvojen puolesta liputtaa.


Mutsi hei, Teidän Armonne Sateenkaarivauva, kiitos.


 The Vauva ja uljas heppa.

Kotona Nasu touhusi raitaisena kuin seepra. Nyt kun piirtämisen jalo taito on vihdoin löydetty, eivät kynät saa todellakaan olla rauhassa. Sitä ensimmäistä seinägraffitia odotetaan sydän syrjällään. 


Jumankekka sentään, täältähän löytyi varsinainen armeija näitä.


Mutsi hei, käteenkin pystyy piirtämään. Tsekkaa ny!

Kuten kuvista näkyy, Nasu hiitelee nyt miehen kanssa kotona ollessaan aikas usein leggingseissä ja sukkahousuissa. Tai kotoisammin sanottuna kalsareissa. Niin hiihtelee mieskin, varsinkin niiden paukkupakkasten aikaan. Perustelut ovat lyhyet ja ytimekkäät: "niissä on vaan niin mukava olla".

No, kyllähän mäkin heitän ne iki-ihanat Kurre-pöksyt jalkaani lähes heti kun töistä kotiin rantaudun, joten onko tässä nyt varaa asiasta vinoilla? Tai sen ältsin muodikkaan haalarini, johon tänäänkin heti saunan jälkeen aion piiloutua. Niin ollaan koko perhe yhtä kalsaria.

2 kommenttia:

elinarsku. kirjoitti...

hei, meilläkin ollaan kalsareissa aina kotona. (paitsi jos on vieraita, ettei ne pelästy.) ja meillä on sille oma termikin: kalsarointi! :D

Heli kirjoitti...

elinarsku.: Jeejee, kalsarointi kunniaan! :D