sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaali-illan erikoinen

Hyvää vaali-iltaa arvoisat kanssasuomalaiset! Tänään ollaan vietetty letkeää sunnuntaita ulkoillen, äänestäen, kokkaillen ja elokuvaa katsellen. Päivän asuksi valikoitui letkeä velourinen verkka-asu, niin Nasulla kun porukoillakin. 


Täs ois meitsin tuima pose, gangsta-look. Repikää siitä, yo.
Hei iskä, älä tule siihen varjostamaan mun katu-uskottavaa kuvaani. Hus!

Nasu on jatkanut itsensä vimmoisaa pukemista. Ja jotta voisi pukea, pitää ensi riisua. Niinpä talossa on pyörinyt välillä lähes äijämäinen nassikka, pötsikin pullottaa kuin ikämiehellä ikään.


Mutsi hei, shoppailtaikos vähän? Sano sä mitä korttia kulloinkin tarviit, 
niin minä tyttö kaivan sen täältä lompakosta esiin.


Asetun nyt tähän sohvalle rötköttämään. Ei saa häiritä.

Siitä on jo jonkun verran aikaa kun mainitsin ostaneeni itselleni sellaisen muotiblogien suosikkiasun, Jumpin -haalarin. Ja vastoin omiakin ennakkoluulojani päädyin mustan sijaan ostamaan härskisti Smurffin sinisen. Haalari on mukavampi kuin sanat osavat kuvata enkä enää ole niin kateellinen natiaiselle, joka haalareissa saa touhuta harva se päivä.

Itse en vieä sorvin ääreen ole niissä lähtenyt, mutta viikonloput ja arki-illat sujuvat haalarin pehmeässä syleilyssä. Ei purista, ei ahdista ja tilaa möyrytä natiaisen kanssa piisaa. Silloin kun asiasta aikoinaan mainitsin toivoitte kuvaa kyseisestä ihanuudesta. Lupasin sen joskus järjestää, mutta samaan aikaan hirvitti moinen blogijulkisuus.

Kunnes sitten eilen illalla, varmaankin ihanasta treffi-illastamme huumaantuneena, innostuin vihdoin toteuttamaan toiveenne ja lunastamaan lupaukseni. Joten nyt, haluatte tai ette, seuraavaksi dorka bloggaaja haalariunelmassaan. Tällaisen hörhön löpinöitä te siellä luette, hehe.

Tättärätää, näinkö ne muotibloggaajat aina poseeraa?


Amatööriäidin virallinen pullisteluposeeraus. 
Heli hei, ihan totta. Käyttäydy nyt edes vähän ikääs vastaavalla arvokkuudella. Pliis.

Halunnette uudelleenharkita blogimme seuraamista? Ymmärrän. Tässäpä on jälleen yksi syy miksi blogissa ei juuri meikäläisen kuvia nähdä. Toiset osaa poseerata, toiset ei.

7 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Hahhah. Reinot vaan jalkaan ja Tammelantorille notkuun, joko sua luullaan 50% nuoremmaks tai saat suoran siirron pitkäänniemeen ;)

--salla

Elina kirjoitti...

Tuo vaatteet päälle vaatteet pois leikki tuntuu kovin tutulta :) Haluisin myös jumpsuitin, mutta taidan olla niin pelkuri, että tyydyn vaan pukemaan tiitiäistä sellaiseen.

L-E kirjoitti...

Haha. Näytät ihan 80-lukulaiselta mäkihyppääjältä :D. Voi jee.

Täten lupaan että minua ei moisessa vermeessä tulla näkemään tai ei ainakaan blogissa :D.Sanoo hän joka tänäänkin vei roskat ulos ihan rehellisissä pitkissä kalsareissa! Mies huikkasi perään että jos naapurit näkee niin ne on legginssit :D. Jahas, mieheni on näemmä vihdoin oppinut sanan legginssit, koulutuksesta on siis jotain hyötyä.

Tilitalitittan kirjoitti...

Heh meikäläinen omistaa mustan yksilön ja voi onnea kun se on mukava. Ainoo miinus on et vessassa ei voi käydä ihan lennosta se päällä. =)

Tiina kirjoitti...

No tämä vessajuttu on mietityttänyt mua heti siitä lähtien, kun ensimmäisiä vilauksia jumpista näin. Henkilökohtaisesti en varmasti ehtisi ikinä ajoissa (ja tämän kaikki halusivatkin tietää). :D

Heli kirjoitti...

Salla H: Hahaha, mistäs tiät etten ole jo snägärillä tässä notkunut? Pitivät mua aitona tammelalaisena, todellisena ammattilaisena XD

Elina: Jumpsuitti on siitä kätevä, et siihen voi pukeutua kotona salaa eikä kenellekään tarvitse kertoa. Tai sit voi julkaista itsestään dorkia kuvia internetissä, miten vain haluaa. Hauska kuulla, et teilläkin puetaan ja riisutaan! Eli emme ole yksin. Alkaa nimittäin itseä jo hysteerisesti naurattaa kun millon tahansa nurkan takaa ilmestyy varsinainen mini-Uuno ilman paitaa, vatsa pömpöttäen ja verskit lököttäen...

L-E: Joo, niin näytän. Lienee aiheellista oikaista, että en ollut tässä asussa treffeillä, vaikka Puikkosen Jari kuinka reteä tänä päivänä olisikin... :D

Tilitalitittan: Olet niin oikeassa. Vessaan meno on suunniteltava huolella ja varottava ettei asun yläosa vahingossa muljahda pynttyyn. Ei ne pottahaasteet aikuisiälläkään näemmä lopu :D

Ti: Mä halusin! Mä halusin tietää ton! Ja nyt kerron tietty heti, et minä aina ehdi ajoissa :D

Kati kirjoitti...

Mun mielestä sä alat oleen kotiäitiyden ytimessä- mukavuus ennen kaikkea!Mulla ei (vielä) ole jumpsuittia mutta paljon kaikkea muuta ei-niin-kaunista mutta ah-niin-mukavaa kotivermettä. Just mietin että jos onepieceen satsais, hmm..