perjantai 3. helmikuuta 2012

Haluatte vai ette halua?

Jääkylmä perjantai, mittari laski ainakin meillä -28 asteeseen. Ihanaa! Ihan mahtavaa! Kaipasinkin jo kunnon talvea, pakkasen pauketta poskilla ja sitä aitoa lumen narinaa, joka syntyy vain kunnon miinusasteissa. 

Meillä Nasu ulkoilee tällaisillakin pakkasilla, terve kun on, mutta ainoastaan puolisen tuntia. Lisäksi läträän pullukkaposkille Bepanthenia yön ajaksi, se kun suojaa oivasti pakkasen puremilta. 


 Juoksin mutsin Bepanthen-vimmaa pakoon tänne sopivan välimatkan päähän. 
Koko ajanko sen naaman pitäis rasvasta kiiltää, häh? Laita Rikille välillä.

Tänään napero sai maistaa ensimmäisen kerran lämmintä kaakaota, kun mies valmisti sille leikkipuisto-keikan jälkeen annoksen. Muistanette tuskailuni siitä järjettömästä maidon kulutuksesta, joka miehen kaakaovimmasta johtuu? No, tässä sitä nyt vauhdilla tartutetaan sitten seuraavaan sukupolveen. Se oli menoa, ekan hörpyn jälkeen kuului vaan sellainen "naminaminaminami" ettei toisesta väliä. 

Ai että mitä herkkua, tää lähtee mukaan!


Juu-u, mä mutsi tykkään tästä. Anna lisää!

Jos naaman iho onkin kunnossa, ei samaa voi sanoa tuosta kuontalosta. Joka päivä sen harjaan, mutta sitkeää rastaa sen kun pukkaa viimeistään päikkäreiden aikana takaraivolle. Ipanan katsellessa Pikku Kakkosta nauroin itsekseni sen pöyhöletille. On siinä varsinainen Einstein.

Innokas pikku katsoja kommentoi sopiviin väleihin.


Mitä sä siinä mutsi hörötät? Jos nyt vähän on letti pörrössä..

Asiasta kirvesvarteen. Olen visaisen pulman edessä ja tarvitsen apuanne. Kuten olen aiemmin tainnut mainitakin, minua on lähestytty mainostajien taholta ideana läntätä tuohon sivubanneriin jotain mainosta ja ansaita sillä sitten hieman rahaa. No, ei ole kiinnostanut. Tämä on päiväkirja eikä mikään keltainen pörssi. 

Mutta sitten. Nyt minua lähestyi vallan mukavan oloinen lukijamme (eihän meillä ole kuin mukavia lukijoita, toim.huom), kahden pienen lapsen äitiliini, joka kertoi äitiysloma-projektinaan pyörittävänsä pientä lastenvaatekauppaa netissä. Tsekkasin tietenkin heti liikkeen ja kovasti tutun oloisia merkkejähän sieltä löytyi. 

Mutta asiaan. Putiikin pitäjä ehdotti pientä kampanjaa blogini lukijoille, jonka aikana saisitte -20% liikkeen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ihan mistä vaan. Ja ei, minä en saisi tästä hommasta mitään muuta kuin hyvän mielen. Eli Nasu tarjoaisi teille tämän mahdollisuuden, rajattuna ajanjaksona, jollakin tietyllä koodilla.

Olen nyt miettinyt asiaa viikon. Mitä mieltä te olette? Haluatte? Ette halua? Itse en blogistani aio edelleenkään mitään mainosalustaa tehdä, mutta silloin tällöin voin oikealta kuulostaviin hankkeisiin lähteä - jos se tuottaa iloa meille ja teille. Olisiko tämä nyt siis sellainen hanke?

Laitoin asiasta vielä kyselyn tuohon sivubanneriin, jos siihen on kivempi klikkailla. Apuanne nyt todella tarvitaan, sillä teitä vartenhan ne koodit olisivat.

En tiedä teistä, mut mä ainakin haluan LISÄÄ KAAKAOO!

12 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

uusia kauppoja on aina mukava löytää ja mikäs tuota oivallisempi tapa olisikaan :) kannatettaan siis!

L-E kirjoitti...

Ei haluta mitään tyhmiä koodeja, meillä ei ole varaa löytää enää yhtään nettikauppaa, PISTE! ;D Juu, siis ihan oikeasti vastasin kyselyynkin ei.

Täällä ollaan, hengissä mutta vähän alakuloisena, pöh. Lapsella oli eilen huono päivä ja tänään hyvä, äidillä ehkä samaa (vuoristo)rataa :D.

Hassu ajatus että Nasunkin lapsuusmuistoissa on Karhu-pipainen isä ;D.

Pus och kram!

Elisa kirjoitti...

Why not, eihän sieltä ole kenenkään pakko mitään ostaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Halutaan toki! Epäilen, että ko. nettiputiikki myy merkkejä joihin Nasua puet muutenkin :)

Kati kirjoitti...

Eiköhän se ole ihan sun asiasi mitä tänne pistät, eihän me voida etukäteen tietää tykätäänkö sun jorinoistakaan :) Lukijat äänestää jaloillaan? Minusta tuntuu että tää talvikuivuus kuivattaa ja rastoittaa kuontalonkin kummasti. Jos se kesäksi laskeutuisi?

Anonyymi kirjoitti...

nyt kyllä tunnen itseni jopa vähän laiskaksi tuon ulkoiluasian kanssa,millään en viitsi pukea runtustaa 4pienintä näillä pakkasilla ulos vaikka varmasti tuo puol tuntiakin ulkoilua tekisi taatusti hyvää.kaakao kuuluu meidän lasten suosikkeihin myös..maitoakin kuluu sitten sen mukasestiki,tarttis varmaan ostaa lehmä;)

Anonyymi kirjoitti...

niin ja mäkin olen niiden koodien kannalla.. -minna

Anonyymi kirjoitti...

Meillekin kelpais alet:)

Kaakaota poika 1v 3kk on kerran maistanu, ja ei tykänny yhtään. Ei oo tullu äitiinsä:)

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi:meiltä löytyy myös nappula 1.3v (tyttö kylläkin)ja hän ei ole vielä päässyt tutustumaan kaakaon herkulliseen maailmaan kuten sisaruksensa jotka joisivat sitä vaikka joka aterialla:) -minna

Heli kirjoitti...

ulmai: Se on kyllä totta,itsekin nautin uusien hyvien paikkojen löytämisestä!

L-E: Tämä selvä, ugh! Katsotaan saako kantasi kannatusta ymmärrän sen täysin; itsestäkin tuntuis välillä helpommalta jos ei tietäis mistään ihanuuksista mitään. Hauska myös tuo sun ajatus Nasun Karhupipa-lapsuudenmuistosta! Oon kertonut sen jo useammalle ihmiselle - toki kunnian aina sulle langettaen. Tsemiä, voimia ja hali!

Elisa: Se on kyllä totta, siellähän s elukis muun plörinän joukossa, hyödyntää ken haluaa. Mut ainakin mahdolisuus olis.

Anonyymi: No joo, muutamia tuttuja merkkejä kyllä oli, esim. Aarrekidiä joka on harvoin tarjouksessa missään ja siksi ajatteloin et siitä olis oikeasti teille iloa.

Kati: Mutta kato ku mä just en halua että äänestätte jaloillanne! me tykätään Nausn kans teitsä ihan jokaista. JA koska en mä sen koodin julkaisemisesta itse mitään saa, vaan haluan teitä ilahduttaa. Ja jos se ei taas ilahduta, niin aikas persiileen sit menee koko homma. Siksi siis enakkokartoitus :)

Anonyymi: No hei! Pukea nyt neljä! Hyvä ku mä jaksan pukea yhden ipanan ja itseni. mellä olis kyl käyttöä lehmäle, selliaselle tasaselle lypsäjälle.

-minna: Hyvä tietää! Blogin ideana on meinaan ilahduttaa, ei raivostuttaa :)

Anonyymi: Tämä selvä, ehkäpä sitä koodia sitten olis tulossa... :) Siltä ainakin tuo äänestyskin nyt näyttää. Hassua ettei joku natiainen tykkääkään kaakaosta, meillä Nasu vetää sitä kuin viimeistä päivää.

-minna: Ai jai, onpahan sit jotain mitä odotaa ;)

Lian kirjoitti...

"Kyllä" koodeille! :)Eikä haittaa, vaikka tulisi sellaisiakin mainoksia, joista itse saat jotain. Hyvä blogisti on aina sen ansainnut.

Heli kirjoitti...

Lian: Hei, hyvä tietää! Äänestys näköjään loppui jo (en yhtään muistanut pitkäksikö aikaa sen laitoin), joten tulokset julkaistaan piakkoin. Aika lailla enemmistöä kantasi edustaa (vihje vihje) :)