lauantai 18. helmikuuta 2012

Jahkaaja se jahkaa vaan

Nimimerkki "Jahkaaja -77" täällä taas tuskailee, moikka moi. Heti kärkeen siis pieni varoituksen sana: jos teitä ärsyttää kaikenmoinen jahkailu ja asioiden veivaaminen, kannattaa ehkä hypätä tämän kirjoituksen ylitse. En loukkaannu, ymmärrän hyvin. Itseänikin ärsyttää välillä jahkaaminen, esimerkiksi nyt. Ja silti en vain voi lopettaa tämän yhden asian jahkailua.


Mitä? Hä? Mitä se nyt jahkailee? Mä en tajua.

Itse harvemmin jahkailen asioita, se on puolustuksekseni sanottava ennen kuin aloitan tämän varsinaisen jahkailun. Olen enemmän sellainen tyyppi, joka riittävän harkinnan (täysin asiakohtaista muuten se miten kauan tai perusteellisesti kutakin asiaa on harkittava) jälkeen toimii eikä juuri menneitä vatvo. Tässä auttaa vahva intuitio; kun on tunne siitä että toimii oikein, alkaa harvemmin jälkikäteen kaduttamaan.

Ja sitten siihen vatvomiseen, sillä vaikka kuinka tuollainen "en juuri jälkikäteen vatvo" -tyyppi olisinkin, ei se auta nyt. Nyt on vatvottava. Ja tajusinpa juuri että tällaisen megapitkän pohjustuksen jälkeen odotatte ehkäpä jotakin suurta asiaa, kuten vaikka sitä mistä vihjailin pari päivää sitten pohtiessani uskallanko vai en. Mutta ehei, kyse on universumin kannalta turhaakin turhemmasta jutusta.


Kyllä se nyt pihtaa asiaansa. Mua ei ainakaan liiemmin kiinnosta mitä se nyt puljaa.

Eli mistä siis? No, näistä Nasun vaatetiedoista. Sori, just näin pienestä ja arkisestakin asiasta. Mutta silti, siitä saakka kun tammikuussa poistin teksteistä vaatetiedot olen toistuvasti pohtinut tulisiko niiden sittenkin olla jossain näkyvillä?

Syitä on useampia ja ensimmäinen liittyy laiskuuteeni. Tarvitsen välillä Nasun asujen vaatetietoja tai kuvia tietyistä asuista, milloin myynti-ilmoituksiin, milloin johonkin muuhun. Aiemmin löysin ne helposti blogistani hakusanalla etsimällä, mutta nyt koko homma menee tosi hitaasti kun on päivä kerrallaan etsittävä. Eli hassua kyllä, nyt on niin että itselläni olisikin niille tiedoille tarvetta.

Toinen pointti liittyy myös omiin kokemuksiini. Ne blogit, joita luen (lasten)vaatteiden takia, ovat minulle erittäin tärkeitä myös niissä esiintyvien vaatteiden takia. En jaksa aina olla kysymässä vaatetietoja erikseen ja siksi suosinkin blogeja, joissa ne ovat helposti saatavilla. Oli sitten kyse muotiblogista (vaatetiedot mulle) tai lastenvaateblogista (vaatetiedot Nasulle). Eli, kiva sitten itse tehdä se tietojen piilottamisen källi omille lukijoilleen. Hyvä Heli!

Lisäksi tiedän, että on monia lukijoita jotka kaipaisivat niitä vaatetietoja esille. Ja vaatetietojen oheen myös kokotietoja. Kuten olen aiemmin kirjoittanutkin, haluan mahdollistaa sen, että blogiani voi lukea tyytyväisenä ja täysin anonyymina hipi hissukseen. Näin ollen vaatetietojen saaminen ei toisaalta saisi olla sen ainaisen kysymisenkään takana. 


Oliko tän homman pihvi nyt tässä? Ei mulla ole asiaan kyllä mitään kantaa. Eikä kyllä kiinnostakaan.
Mutta tämä uusi Maisa leffa, jonka mulle Huutiksesta pongasit, tämä se vasta onkin huippu!

Eli mitäs jos lisäisin ne vaatetiedot tuonne kommentteihin? Siten ne eivät tulisi blogista väsäämääni printattuun versioon (päiväkirja Nasulle), mutta olisivat siellä kätevästi kaikkien saatavilla? Sillä tarkoitushan tässä on jakaa hyviä vinkkejä ja löytöjä eteenpäin, ihan samoin kuin niitä itse muilta saan. Ja ollaanhan me kuiteskin Nasun Asu...  

*vatv vatv, jatkaa päättämättömänä vatvomistaan*

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kannatetaan! - Monesti vaatetietoja kaipaillut, mutta liian laiska kysymään erikseen, kuten esim. perjantain paita oli kovin kiinnostava :) Vaikkei anonymiteetistä huolta olekaan :D

Kati kirjoitti...

Hyvä pointti toi Nasun ASU- mutta tosiaan mulle sinänsä merkityksettömiä koska sun jutut on niin pistämättömiä muuten- luen siis mielelläni vaikka et laittaisi vaatetietoja. Eivät ne minua silti häiritsekään.

Anonyymi kirjoitti...

Idea vaatetiedoista kommenttiboksiin valmiiksi on hyvä! Taisin äänestää "ihan sama" vaihtoehtoa, mutta nyt kun ne ovat poissa, olen huomannut niitä välillä kaipailevani. Ei niiden puuttuminen vähennä blogin lukemista, jutut ovat yhtä hauskoja silti. Mutta joitain vaate-ihanuuksia olisi kiva päästä itsekin metsästämään.
t: yksi vakioanonyymi

Pirita kirjoitti...

Mä äänestin vaatetietojen puolesta, ja välillä on kyllä kieltämättä oikeesti harmittanut niiden puuttuminen. Että kiva jos alat niitä tänne boksiin laittamaan, kannatetaan myös :)
Nimim. Suppusuuna lukemassa jo vuodesta 2011

:D

Heli kirjoitti...

Tiina: Hyvä kuulla! Juuri sen takia ajattelin ne lisätäkin, en itsekään jaksa ikinä kysellä :D

Kati: Oukkidoukki, niin mäkin luulisin et ne keitä ei ne tiedot kiinnosta hyppää sit niiden yli vaan. Mut nyt ovat piilossa täällä kommenteissa.

yksi vakioanonyymi: Niinhän sitä elämässä usein käy, et vasta jälkikäteen huomaa et joku ärsyttää. Ja idea on nimenomaan jakaa vinkkejä meidän mielestä kivoista vaatteista eli sen(kin) takia halusin ne nyt palauttaa.

Pirita: No niin, ymmärrän hyvin! Niin muakin aina harmittaa sillon jos ne tiedot puuttuvat ja niitä kaipaisin. Ja Nasulla kun nuo vaatteet tuppaavat, kröhöm, säännöllisesti muuttumaan, oliskin kiva jos niistä sais muutkin ideoita. Ympäriltänihän minäkin niitä ideoita saan. Ja ihanaa että olet (suppusuuna tai ei) siellä ollut! :)