keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivän yllätys

Arvatkaas mitä olen ahertanut koko illan? No karkausylläriä teille. Päätin nähkääs, että karkauspäivää on juhlistettava jollakin hieman erilaisella postauksella ja tämä idea on ollut mielessäni siitä saakka, kun eräs teistä lukijoista antoi meille idean tähän.

Eli nyt arvotaan! Viime kerrasta onkin aikaa jo puolisen vuotta. Kahlasin Nasun vuoden 2011 päivän asut läpi ja valikoin niistä osan äänestykseen. Leikin nimi on siis tämä: äänestä mikä asu on vuoden 2011 päivän asu ja osallistu arvontaan. Keksi nimimerkki tai osallistu omalla nimimerkilläsi ja jätä suosikkisi kommentteihin. Ja jotta en sekoa ääntenlaskuun, ainoastaan yhtä asua saa äänestää per äänestäjä.

Mitäkö voi voittaa? Noh, tämä aiheuttikin hieman päänvaivaa, sillä aluksi ajattelin voittajan saavan valita vapaavalintaisesti Nasun vaatteista jonkun itselleen. Mutta eihän se toimi, lukijoissa on varmasti monia sellaisia jotka eivät tee nasukan asuilla yhtikäs mitään.

Sitten ajattelin arpoa jälleen Allegroa, tuota maan mainiota pyykinpesuainetta. Mutta eihän sekään käy, onko ankeampaa kuin toistaa itseään? Allegro arvottiin jo. No mitäs sitten?

Lopputulema voi olla ankea, mutta toivottavasti sentään toimiva. Voittaja saa kaksi vapaalippua Finnkinon elokuvateattereihin, sillä elokuvat tekevät hyvää ihan jokikiselle. Ja nykyhinnoilla ovat penteleet vielä turkasen kalliitakin, ei sinne ainakaan meidän tule enää lähdettyä. Kotisohvalla köllötämme leffoja katselemassa. Mutta nyt voittajalle siis vapaapassi elokuvaelämykseen, seuralaisen kanssa tietenkin.

Ja jos leffaliput eivät napostele, saa voittaja vaihtoehtoisesti määrätä kenelle liput annetaan. Lisäksi, kuten tapana on, keitän voittajalle mitalikahveet tietenkin. Eli palkinnon saa joko tulla hakemaan tai sitten postitamme sen nasukan kanssa voittajan kotiovelle.

Vastausaikaa on viikko eli suljetaan äänestys ensi keskiviikkona klo 23.00. Arpaonnea, sano! Ja sitten niihin kuviin, kahdeksankymmentä yksi vaihtoehtoa jos oikein laskin...

1.


2. ja 3. 

4. ja 5.  

6. ja 7.  

8. ja 9.  


10. ja 11.  

12. ja 13.  

14. ja 15.  

16. ja 17.  

18. ja 19.  

20. ja 21.  

22. ja 23.  

24. ja 25.  

26. ja 27.  

28. ja 29.  

30. ja 31.  

32. ja 33.  

34. ja 35.  

36. ja 37.  

38. ja 39.  

40. ja 41.  

42. ja 43.  

44. ja 45.  

46. ja 47.  

48. ja 49.  

50. ja 51.  

52. ja 53.  

54. ja 55.  

56. ja 57.  

58. ja 59.  

60. ja 61.  

62. ja 63.  

64. ja 65.  

66. ja 67.  

68. ja 69.  

70. ja 71.  

72. ja 73.  

74. ja 75.  

76. ja 77.  

78. ja 79.  

80. ja 81.  

Jotta mikäs se miellyttää sinun silmääsi eniten, hihi?

56 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Jestapa jesta. Olet sitten jaksanut kaikki kuvat kerätä tänne, aikamoista. Ja valinnan vaikeutta, olisit nyt esikarsinut 3 parasta :) Nasullahan ei "huonoja" vaateyhdistelmiä olekaan. Minoon mukana äänestyksessä asun 63 voimin!Kokomustalla mennään!

Salla H kirjoitti...

Olipa tosi vaikeeta valita! Ja miten oot jaksanut noita noin paljon laittaa ;) Mää valkkaan nyt kaks, halusin ottaa jonkun vauva-Nasun asun ja se on sitten toi 12 ja sitten ulkoiluvaatteista 59. Jos jompikumpi on pakko valita valkkaan 59. En tiedä mikä ihme tossa 12:ssa viehätti, mutta joku vaan ;)

--salla

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, nyt on hiljaisen lukijan pakko uskaltautua kommentoimaan. Vaikea valinta, mutta pojan äitinä kallistutaan mekkoon: 40!

Tämä anonyymi tunnistautukoon nimimerkillä nasun "kaksoisveljen" äiti (ja jos arpa osuu kohdalle, tosiaankin tullaan hakemaan liput ja todistamaan väite todeksi ;)!).

Anonyymi kirjoitti...

Siis apua mikä määrä ihania asuja! Noi molemmat aarrekidin pussihousuasut on aivan ihania, mutta ei kai mustavalkoista voi äänestää tässä väri-iloittelussa! Mä annan äänen tolle keltainen ja farkkushortsit -kombolle eli nro 47.

-Hilkka

villahuivi kirjoitti...

vautsi, valinnan vaikeus! Suosikkini oli 8, 46 ja 80. (Öö, tykkään mä myös väreistä. Mikähän musta-valkopäivä mulla on!) Olen kuitenkin sitä mieltä, että mitä enemmän helmaa, tylliä ja hörsökettä, sitä parempi (riippumatta iästä!), joten päädyn asuun 80!
Kuvakavalkaadi oli myös hauskaa katsottavaa siinä mielessä, että siitä vaivihkaa voi nähdä, miten Nasu-söpöläinen kasvaa :)

Emilia kirjoitti...

Asu 80. Aivan ihana prinsessa, musta tylliunelma! Kaiken kruunaa tietenkin toi "tiara" eli paljettipanta. Aivan mahtava!

Jos vaihtoehtona olis ollut se satenkaarihaalari, niin olisin ehdottomasti valinnut sen. Mut näillä mennään!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon ihania värikkäitä vaatteita, mutta silti päädyn asuun numero 80.

t. Tiina ja A.

Pipsa kirjoitti...

10:lle ääni, ihanan raikas. Sinulla on kyllä ihana "vaatemaku" :)

Äni kirjoitti...

Ihana idea! Ja aivan mahtava nähdä noista asuista samalla Nasukan kasvua. <3

Meitin lemppariksi valikoitui lopulta nro 2. Tykkään asun väreistä (ruskea, oranssi, keltainen), ja niiden antamasta retrosta fiiliksestä, vaikka itse asu ei mun silmään varsinaisesti näytä retrolta. Tykkään myös Nasun asuissa siitä, että osaat(te) koota sellaisia yhdistelmiä, mitä itse en hoksaisi heti vauvalle pukea – kuten tässä tuo hamonen, joka on ylisöpö!

Pakko kommentoida muutamaa muutakin asua, esim. onpas tuttu body asussa nro 9 ja tutut pöksyt asussa 45. Molemmat on tällä hetkellä aktiivikäytössä. ;) Asun 18 mustapohjainen (Lindexin?) mekko on kau-nis, vaikka en itse osaisi pukea vauvalle mustaa (kuten en itsellenikään). Ja asun 26 kesäinen voikukkahaalari, nam! Asut 30-32 voisin kotiuttaa Typylle välittömästi, ja asun 35 tyylinen tunikamekko ja leggarit jo odottaakin Typyä ensi kesäksi (sama kangas, keltapohjaisena vaaleanpunaisin ja oranssein rinkuloin). Kuva 40 palautti kaipuuni vihreäpohjaiseen traktorimekkoon tai –haalariin, ja edelleen haikailen Typylle asun 44 KikKid haalareita. Asu 47 oli vahva ehdokas suosikiksi, niin ihana ja samaa leikkisyyttä shortseissa kuin lemppariasun hameessakin. Kuva 51 olisi kuvana ollut lemppari, mutta kun asua piti äänestää, jäi se jalkoihin. Mutta hurmaava kuva Nasusta! Ja asut 64 & 65, ei varmaan tartte selittää, miksi näistä tykkään NIIN kovin?! ;D Ja lopuksi asu 81, hattua myöten yhtä aurinkoa ja ihanuutta.

Niin paljon ihania asuja ja Nasuja, mutta ääneni menee numero kakkoselle. :) Hauska myös lukea muiden suosikkeja, niin erilaisia makuja mutta onneksi Nasullakin on niin eri tyylisiä asuja että jokaisen makuun on varmasti jotain!

PS. Kotiutin Typylle eilen kaverilta käytetyn prinsessamopon – ja kappas, se näkyy olevan tismalleen samanlainen teidän mopedin kanssa! :D

Anonyymi kirjoitti...

apua!!saaks valita kaikki??ai ei saa?:D aivan liikaa mistä valita..
sunrayt painii toisiaanvasten,kumman valitsen 31 vai 60,molemmat niin ihania!!mutta valitsen asun 31 koska se vaan on niin ihana ja tirpalla ollut samanlainen potkari viimekeväänä :)
-minna

Katja kirjoitti...

Niin ihania vaatteita ja asukokonaisuuksia, että.. JA tietty myös ihana tyttö!

10, 68 ja 64 pvat aivan syötäviä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy äänestää asua 34.

Olesja

Hanna kirjoitti...

Voi ei mikä valintojen vaikeus! Mutta täytyy sanoa numero 54. Ihanan keväinen ja pirteä asu on siinä Nasulla päällä :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat nuo oikukkaan shortsit, pitää kyllä hommata sellaset... mun top 3. 26, 40, 80. Parasta vaikea valita... mutta sanotaan nro 40!

ps. en osallistu arvontaan kun en tee noilla lipuilla mitään, täällä ei ole sellaista paikkaa mihin ne kävisi.

Satu kirjoitti...

Oli niin paljon hyviä vaihtoehtoja, että vaikea on valinta. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin asun numero 10 pirteyteen.

Helen kirjoitti...

Asu nro 80 on vaan niin söpö :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Nasu vaan on niin mahtavan ilmeikäs kaveri! :D Osittain ilmeen takia äänestään siis kuvaa 41, tosin tykkään tietty myös vaatteista. Menisivät omalle samanikäiselle pojallekin, joka on samanlainen hymynaama kuin Nasukin.
Kahville en valitettavasti kyllä pääsisi, kun asutaan ulkomailla. :(

t. ulkkismamma

liiska kirjoitti...

Suosikkini on 8, se on niitä eloja asuja kun löysin teidän bloginne, awwww liikutun ihan :D hassua katsoa taas katsoa näitä kuvia, joissa nasu makoilew hihi!

Kiki kirjoitti...

Ihana kokoelma! En mää noista osaa valita. Kilpparipeppu tosin oli erityisen hauska:)

Johanna kirjoitti...

Kiva arvonta! Vaikea valinta, mutta taidan päätyä numeroon 51. Itämaiset norsut on niin ♥

Onnellinen Koti kirjoitti...

Awwwww! Nuo kaikki oli niin AWWWW!!!

Minun suosikkini on numero 24 - puhtaasti itsekkäistä syistä: siinä kuvassa on niin samanlainen meno kuin rakkaalla esikoistyttärelläni monta (no ei nyt NIIN montaa mutta monta kuitenkin) kesää sitten. Vinkeä ilme ja niiiiin ihanat vaatteet ♥

Minun piti iltapäivä käyttää tehokkaasti, kuten siivoillen ja silleen, mutta taitaapa mennä koneen ääressä omia kuvia nostalgisoiden :D

Hihi, hauskaa päivää!

Viona kirjoitti...

Oho! Heitetäänpä monista suosikeista vaihtoehto nro 68. On nuo pussihaalarit niin hulvattoman näköiset. Ja Nasu tietysti.

Katja kirjoitti...

Kyllä se on tuo nro 13 :)
Ja minä se olen metsästänyt tuota takkia koossa 86/92cm kiven ja kannon alta. Noh, kohta siskon 98/104cm on jo pikkuveikalle sopiva, joten se siitä metsästyksestä.

Paljon oli kyllä muitakin asuja ja meidän neiti muotitietoinen olisi halunnut äänestää nroa 1, mutta sori vaan pallero "äiti vain voi äänestää" :D :D

Kaija kirjoitti...

No voihan valinnanvaikeutta... mutta, nr.2 on aivan täydellisen ihana...varmaankin koska muistuttaa omasta lapsuudesta (tai no en mä oikeestaan muista noita oranssi-ruskee yhdistelmiä mutta valokuvissa niitä oli lähes jokaisessa) - siinä on pirteyttä ja ryhtiä, raita on aina mukavaa ja vaikka en hametta pojalleni laittaisikaan (vaikka välillä toivoisin olevani niin rohkea)niin nuo värit sopivat sekä tytölle ja pojalle.

Tilitalitittan kirjoitti...

Joo muutaman valikoit äänestykseen. =) Minä äänestän numeroa 80, kyllä se mustavalkoista pitää olla.

Laura kirjoitti...

APUAAA..kauhee valinnanvaikeus:)

Mutta koska kevät (kesä) jo mielessä niin pakko valita niin pirteä 40.:)

hippa kirjoitti...

Joo, ei ollu helppoo! Olisin voinut nimetä helposti 20 suosikkiani. Mutta otetaas nyt tähän osaa numerolla 39; perusteluina rohkeaa, mutta toimivaa kuosien yhdistelyä ja pirteät värit. Tykkään!

ONIA kirjoitti...

Wou mikä muodonmuutos! (Ja kääk, onko muka munkin lapseni ollut noin...vauva (!) vuosi sitten!)

Hämmästyin itsekin omaa suosikkiani, ehkä syynä on kesänkaipuu tai sitten kaikkeen sukupuolettomaan mustavalkoisuuteen kyllästyminen ;) Valinta olkoon siis yksinkertaisen tyylikäs ja ah niin aurinkoinen numero 27!

Anonyymi kirjoitti...

Sanotaan 13 (vaikka aarrekiditkin oli ihania) :)

- Elsba -

Anonyymi kirjoitti...

Oi joi, Nasuhan on varsinainen tyyliguru kyllä. Mutta valitsen numeron 51, vain ja ainoastaan upean pinnin takia. Oma tyttöni kun on päättänyt kasvattaa vain takatukkaa liehumalliseksi, joten pinneistä saa vain haaveksia.
Satsa

Anonyymi kirjoitti...

Täältä lähtee ääni ihanalle juhla-asulle, nro 80 siis, vaikka hyviä kilpakumppaneita oli useampi :)

Ei ole nassikalla ainakaan vaatteista pulaa! Harmittaako muuten koskaan, että kun valikoimaa on paljon, niin väkisinkin moni ihana vaate jää vähälle käytölle? Nimittäin itseäni - jos lapsi olisi siis - varmaankin harmittaisi ja kovasti ;)

Pääpottia odotellessa,
Heli Oulusta

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kaikki, mutta ääni menee asulle 21.

Eeva Lempäälästä

Tiina kirjoitti...

Hihii!

Valitsen parhaaksi asut numeroilla 46 ja 47, joista aavistuksen verran voittoisampi on asu (ei herra) nro 47.

Kunniamaininnan saavat nro:t 38 ja 54, koska niissä molemmissa on leppäkerttutakki. Leppäkertut saavat aina erityishuomiota.

Lisäksi haluaisin vielä antaa taputukset viimeiselle kuvalle, eli nro:lle 81, sillä asua voisin pitää myös itse.

Anonyymi kirjoitti...

Nro 26 saa ääneni! Neiti Kesäheinä!

Anna

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Heli!
Osallistun kisaan äänestämällä asua 46, joka on aivan järjettömän tyylikäs! Saisikohan haalaria naisten koossa M - ottaisin mieluusti itselleni tuollaiset pöksyt! Ja Nasun hiuksetkin ovat kuvassa niin sliipatut ja laitetut (vaikka onhan á la naturel tukka aina ihana).
T. Elisa (lähes kaljun 2v. tytön äiskä)

Anonyymi kirjoitti...

Nro 7, pilvet uppoaa miuhun kuin mummo suohon! Eilen jo jätin kommentin mutta sitä ei näy missään, yritetään uudelleen.

Terkuin TOT

henna kirjoitti...

asu 65

Nina kirjoitti...

Olipa monta asua jota olisi mielellään äänestänyt, mutta paras taisi olla kuitenkin nro 54 :)

Reptile kirjoitti...

nro 37 oli lemppari, monta muutakin kyllä olisin voinut valita :D

Johanna kirjoitti...

Mihinkäs sitä seepra raidoistaan pääsisi.. voittaja on siis mielestäni nro 8.
Nasun pärstäkerroin voittaa kyllä kaikki asutkin mennen tullen!

Tiina kirjoitti...

Noniin! Asiaa useamman päivän pohtineena olen tullut selvääkin selvempään päätökseen. Aluksi tuntui ihan mahdottomalta ajatukselta päättää vain yhtä asua, mutta kyllä se sitten muhimalla sieltä pompsahti selkeäksi ykköseksi: päivän asu nro 26!

Siinä on herkkyyttä, väriä ja räiskettä, sekä ihanan kesäinen fiilis, joka näin kevään kynnyksellä vetoaa niin kympillä! Avot!

HeidiM kirjoitti...

Aurinkoinen helleasu numero 27.

Päivi kirjoitti...

Hienoja asuja! Mutta eniten sykähdytti nro 39. Oi! :)

Elisa kirjoitti...

No niin! Tämä on vaatinut kyllä useamman silmäilyn ja nyt vielä läppärin ruudulla tarkistuslaskennan ;)

Julistan omasta mielestäni voittaja-asuksi nro 21. Näyttää hyvältä, rento ja letkee. Väriyhdistelmä joka siis todellakin sopii myös tytöille!! Tuollaisen ottaisin mielelläni itsellekin.

Kunniamaininnan saavat myös päivän asut numeroilla 11, 26, 42 ja 46. Ja vaikka tässä äänestyksessä ei näkynytkään niitä Albababyn pukuja, niin pakko sanoa, että se punainen samettihaalari on kyllä aivan upee!!!

Te ootte niin tyylitietoisia! Go Nasu&Heli! :)

Jenna kirjoitti...

No määpäs sanon että 60, koska tuo on ihan mun oma lempparikuosi ja pukisin lapseni aina siihen, jos ois mahdollista. <3

Lian kirjoitti...

Oli vaikea valita, mut kovan harkinnan päätteeksi päädyin asuun 46. :)

Jemppa kirjoitti...

Mun tekis niin mieli vastata tähän ainakin asu nro 15, 13, 21, 32, 34, 47 jajajaja.. :D Mut jos on pakko valita niin ehkä ykkösenä olisi se 15 (tai 32 tai 34). <3 ;)

Anonyymi kirjoitti...

Näistä suosikkini on numerot. 46 ja 49. Tämänhetken ykkössuosikki puuttui kuitenkin listalta. ;) Yritin nimittäin eilen hyvinkin epätoivoisesti metsästää lapselle pääsiäisasua kuvagooletuksen avulla. Mistään ei löytynyt enää sopivaa kokoa, mutta kukas se siellä patsastelikaan tuo ihana kevätpörriäisasu päällään; no Nasupa hyvinkin! :)

mimmu kirjoitti...

Heips taas pitkästä aikaa sinne Tampesteriin!

Ihanan kuvakollaasin olet jaksanut tehdä meidän iloksi. Aivan mahtavia kuvia ja ah, niin suloinen malli. Kyllä oli valinnan vaikeus, kun kaikissa asuissa oli oma jujunsa, mutta lopulta 27 ja 80 valikoituivat suosikeiksi. Hmmm, ja jos näistä pitää valita niin sanotaan 27 tulevan kesän kunniaksi.

Eve kirjoitti...

Hmm, paljon ihania vaattehia ja ihana tyttönen :)

Taitaa tuo Metsola ja Metsolan shortsihaalari viedä voiton eli äänestän kuvaa numerolla 26! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit mitä asuja! Mä oon sydämeni menettänyt tolle Aarrekidin pussihaalarille, joten äänestän asua nro 46!

T:Ossin äiti

L-E kirjoitti...

Pöh. No, osallistutaan nyt sitten kun ihan vallan tarjotaan mahdollisuutta uudestaan :D.

Äänestän (N)asua nro 64. Koska omalle nasselille ei tuota väriä voi pukea, ei sovi, ei istu, ei vaikka kuinka toivoisi. Mutta Nasulle sopii!

Anonyymi kirjoitti...

NUMERO 80. Mykistävän suloinen pallero.<3

Mamma allergiakeittiössä kirjoitti...

Näistä tulee niin hyvälle tuulelle, ai että! Tosin sillä lisällä että tahtoo lastenvaatekauppaan tän inspiraation kanssa ASAP ;)

Numero 56 on suosikkini!

Anonyymi kirjoitti...

Valitseminen on kyllä hankalaa kun kaikki on niin ihania. Jos yksi pitää valita niin otetaas nyt vaikka tuo rennonletkeä 41, kesää odotellessa. :)

-M+M-

Pirita kirjoitti...

Paras asu on mielestäni nro 10 !