maanantai 20. helmikuuta 2012

Helillä on nimipäivä

Täällä taloudessa on tänään juhlittu Helin päivää, ihan jos ei otsikosta tullut selväksi, hehe. Minä tykkään juhlistaa elämän pienempiäkin merkkiasioita ja nimipäiväthän eivät edes kuulu niihin. Nimipäivät ovat kunnon juhlia. 

Juha-aterialla kävimme jo jokin aika sitten, mutta lahjaa olen vasta tässä nyt alkamassa availemaan. On ollut sen verran puuhakas päivä. Joten kuitatataan tämä merkkipäivä nyt näihin seuraaviin kuviin, jotka kuvaavat aikas osuvasti sitä fiilistä, missä täällä ollaan juhlittu. 

Nastaa Helin päivän loppua kaikille!


Jiihaa, me peuhutaan koko perhe taas täällä sängyllä!


Näyttelen, että lähden pakoon.
Mutta harhautan ja hyökkäänkin mutsin kimppuun.


Roooaaaarrgh!Hypitään! Ja sitten kaadutaan.


Tässä kuulkaa Matrixkin kalpenee!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun Asu:
* Apinabody - Småfolk
* Violetit haalarit - Albababy handmade

Salla H kirjoitti...

ooh, onnea :) Minä rakastan kanssa kaikkia juhlia, kuten nimppareita :) Eritoten rakastan nimppareita, sikäli vähän tyhmää, että olen ainoa kenellä meidän perheessä on ne...

Äni kirjoitti...

Nuo Albababyt juuri tuossa värissä on ehkäpä kaikista ihannimmat!! <3 Ja tismalleen sama apinabody, samanvärisenä, odottaa meillä kaapissa Typyn kasvamista. ;D Kyllä olis väri-ilottelut irti jos Typy ja Nasukka tapaisivat tämänkaltaisissa vaatteissa. :) Toivottavasti joskus taas törmätäänkin!

Heli kirjoitti...

Salla H: Nimpparit jos mitkä rulettaa! Sain muuten Adelen ihanan levyn, hartaasti salassa toivotun lahjan, jonka mies onneksi arvasi :)

Äni: Noi on kyllä ihan lempparit. Jouduin etsimään niita ihan kiitettävän aikaa, mut onneks lopulta natsas. Noi on erityisen suloisen mallisetkin, sellaiset kunnolla pussittavat, mut ei liian väljät kuitenkaan. Ja apinabody on uusi lemppari sekin :) Oli kyllä kiva silloin törmätä ja tutustua, täytyis vaan ottaa uusiksi kun samaa kaupunkiakin tallataan :)