torstai 1. maaliskuuta 2012

Kummisetä sormen ympärille

Unelmamme etenee. Se, josta aiemmin teille sopivan suurpiirteisesti mainitsinkin. Se, joka öisin valvottaa, aamuisin hirvittää ja päivät innostaa. Tämä on sen kaltainen haave, että sen mukana tuntuu tulevan ihmiselon jokainen tunne. Välillä ahdistaa niin pirusti, välillä tuntuu kuin selkään olisi kasvanut siivet, joilla liihotella halki kaupungin voittamattomana ja onnellisena. Varsinaisena Katto-Kassisena. Apua Hilkka, taskuoraakkeliasi tarvitaan jälleen!

Oli miten oli, pistäydyimme miehen kanssa asiaan liittyviä virallisia seikkoja selvittämässä, minä aikana Nasun kummisetä oli lastenvahtina. Kummisedällä itsellään ei lapsia ole eikä hän ole aiemmin nasukkaa paljon hoitanut, joten olin tosi otettu että hän suostui vahdiksi. Itse en tiedä olisinko hänen asemassaan suostunut, sen verran paniikissa olen aina ennen Nasua muiden lasten hoitamisesta ollut.  


Miks ihmeessä sä et mutsi lapsia uskaltanut hoitaa, mehän ollaan niin helppoja tapauksia jotta!

No, ipanahan se osasi heti kiertää kummisedän sormensa ympärille. Oli kuulemma katseltu lastenohjelmia yhdessä sohvalla, kun nasukka oli yhtäkkiä ottanut suunnan kohti keittiötä. "Seuraa", oli ilmiselvä käsky kuulunut. Kummisetä oli kiltisti totellut vain löytääkseen Nasun keittiönkaappia penkomasta. 

Kaapista oli kaivettu esiin keksijemmat (en edes tiennyt meillä sellaisia olevan), joita oli sitten sangen päättäväisesti ojenneltu kummisetää kohden."Nyt näitä, kiitos" oli ipanan koko olemus vaatinut.

Mitäs siinä sitten, kummisetä oli kaatanut heille lasit maitoa ja sitten oli nautiskeltu keksejä maidon kanssa. Aikansa herkuteltuaan Nasu oli ilmoittanut, että nyt niitä lastenohjelmia saisi taas esittää, minkä jälkeen siirryttiin jälleen olohuoneeseen. On se vaan aikas epeli tuo meidän nasseli, puolitoistavuotiaana jo tietää miten saada sen mitä haluaa!  


Epeli, minä? Jos nyt paria keksiä kauniisti pyysin, niin onkos tuo nyt niin iso juttu?
Ja mä hei annoin yhden niistä hanhelle.

Pakko myös todeta jo nyt, kun vastausaikaa on vielä runsaasti jäljellä, että ihan parasta on tänään ollut lueskella tiedän vastauksianne eilen julkaistuun asuarvontaan! Ne ovat enemmän kuin piristäneet työpäivääni, olen niitä nähkääs kesken palaverien salaa kännykästäni vilkuillut. Ja sitten itsekseni hymistellyt. Kiitos! 

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Aurinkohaalari - Metsola

L-E kirjoitti...

Katto Kassinen, iiiiiiiik! Eieieiei *heittäytyy maahan teatraalisesti kuin 1-vuotias*. Maailmassa ei luultavasti ole edelleenkään mielestäni mitään niin pelottavaa kuin Katto Kassinen! Lapsuuden pelotusohjelma numero 1! Ja nyt se on mainittu täällä... Tuleekohan ensi yönä uni silmään kun pelkään Katto Kassisen leijailevan meille :D.

En tiedä mikä siinä on niin pelottavaa mutta meidän huusholliin sitä ei tule, missään muodossa, ei edes kirjana :D. Kummallinen olokin tuli, huh.

Ja kerro nyt ihmeessä vähän enemmän, laita vaikka mailia :D. Mä en kestä tätä jännitystä kun en tiedä että MIKÄ UNELMA (noin, huusinko nyt varmasti tarpeeksi lujaa?).

Anonyymi kirjoitti...

voi noista lastenohjelmista tuli mieleen että meidän neidin lemppari on ehdottomasti pororo,se hassu ohjelma siitä pingviinistä ja hänen ystävistään 1,4v kun varmasti viehättää ne iloisen kirkkaat värit,muihin ohjelmiin ei ole vielä oikein noteerannut mitään.
hei mikä koko tuossa nasun pinkissä sunrayssa on?86 vai onko niitä saanut jopa 92 koossa?tirpalle kans samanmoinen jostain nyt HETI :)
-minna

Kiki kirjoitti...

mahtis Nasu :)

Hyvää viikonloppua!

Kati kirjoitti...

Toi ankka ja Nasu, ihana yhdistelmä! Sun salaperäiset suunnitelmat on kiehtovia, osaat kyllä pitää jännityksessä lukijoita. Mä arvuuttelen koko ajan ihan kysymysmerkkinä että mitämitä..ulkomaille muutto, uusi asunto, välivuosi Kiinassa, oma yritys (vaatteisiin keskittyvä)?En kestä-kerro pian! Niin ja pukuskabaan: ne oli kaikki oikeesti niin mainioita, että valitsin sen simppelimmän ja punk-asenteen- harvoin pienillä tytöillä kokomustaa pidetään. Lähes aina on pinkkiä somistetta tms. tyttöjuttua..

Anonyymi kirjoitti...

Meinaatteko rakentaa talon?

Eeva

Anonyymi kirjoitti...

"öisin valvottaa, aamuisin hirvittää ja päivät innostaa"
Tästä nyt yksyhteen laskin, että olitte miehesi kanssa ultrassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Oraakkeli vastaa tänään: "Kysy isältäsi". Tämähän menee jo niin jännäksi että mä kysyn kohta oraakkelilta mitä te oikein meinaatte?
-Hilkka

Heli kirjoitti...

L-E: Oho, Kassis ei todellakaan ole sun juttusi! :D Sori, mut mua naurattaa tuo sun kommenttisi ihan kamalasti. Kyllä, nauran täällä toisen kauhulle. Ja suuret pahoitteluni mahdollisesta kiusamisesta, vielä en vaan saa kertoa. Mutta teille kerron kyllä sitten heti ensimmäisenä, jos unelma toteutuu! Lupaan.

-minna: "Pororo" - Mutta mikäs vesseli se on? Täytyykin tutustua! Toi haalari on kokoa 86 eikä välttis ihan kamalan kauan enää mahdu, on musta aikas naftia ja hoikkaa kokoa.

Kiki: Kiitos samoin!

Kati: Eikös ookin ihku pari? menevät peräkkäin ympäriinsä, toinen vaakkuu ja toinen hihkuu. Voi-voi Kati kun voisinkin kertoa! Mut ei ihan vielä... Ja hei, jotenkin mua ei yllätä sun asuvalintasi, omaakin silmää se miellytti siinä kaikkien väriloistojen keskellä.

Eeva: LUJA PARATKOON! Ei, sitä me ei edes suunnitella. se olis jo beyond realism :)

Anonyymi: Apua, ei tosiaan ollut tarkoitus kiusata! Ja ei, pikkukakkosesta ei nyt ole kyse. Luulisin et se jännittäis huomattavasti vähemmän ja olisin siitä paljon varmempi kuin tästä unelmasta, tosin sun arvauksesi sopi ihan sairaan hyvin tohon mun läppääni. Hienosti pongattu!

-Hilkka: WHAAAT??? Oraakeli, voi rakas oraakkeli, nytpä visaisen neuvon pistit! Epäilen vahvasti isäni kykyä auttaa asiassa, vai oliko se juuri tarkoituksesikin? Oih, olet niin mystinen! Ja kerro Hilkka mitä oraakkeli vastas sulle? Mähän olen ihan koukussa siihen kapistukseen.