perjantai 14. lokakuuta 2011

Mikä tuo meidän luo?

Ai jai, päivän asu -rintamalla Albababyily jatkuu. Tämän hupparin onnistuin pongaamaan Huutiksesta ja tämä on taas yksi loistava esimerkki merkin moninaisesta mitotuksesta. Päivän huppari on kokoa 80/86 ja hyvä että meni pään kohdalta päälle. Sitten on taas ne keltaiset haalarit, jos muistatte, jotka 74/80 koostaan huolimatta pyörivät nasukan päällä. Koita tässä nyt sitten ostaa oikeaa kokoa.


Morjesta pöytään, toverit! Tulin tänne mutsin koristekivien luokse, takuuvarmasti kiellettyyn paikkaan.

Ha-haa! Mitäs tänne lattialle onkaan jäänyt, i-ha-na kukkameri!

IIIK! Voisin kiljua ääneen ihastuksesta! Ja kiljunkin.
Huppista, jäikin näköjään käteen tuo kukka.

No jo on heikkoa tekoa.
Annappa mutsi noita valkoisia tänne päin, ehkä ne kestää paremmin.
*********
Sininen huppari - Albababy
Farkkushortsit - Oikukas
Oranssit sukkikset - Metsola

Blogeissa on suosittua aina silloin tällöin tarkastella niitä hakusanoja, joiden kautta blogiin on saavuttu. Ja myönnetään nyt sitten rehellisyyden nimissä, että niinhän niitä katselen aina välillä minäkin. Utelias kun olen. Samalla olen jo jonkin aikaa pistänyt ylös osaa hakusanoista, sen verran omituisia ne saattavat välillä olla. 

Yleisimpiä hakusanoja, joilla meidät löydetään, on edelleen "nasunasu" tai "nasun asu", mutta tämän selkeän sanaparin lisäksi luoksemme saavutaan mitä moninaisimpia väyliä pitkin. Seuraavaksi siis otos osasta näistä hakusanoista. Eli pidemmittä puheitta, hyvät naiset ja herrat, mikä tuo meidän luo?

 • hikinäppy, hikinäpyt  - Noooo, en nyt todellakaan voi laskea itseäni hikinäppyjen asiantuntijaksi, mutta toivottavasti etsijä sai blogistamme sitä mitä haki. Epäilen kuitenkin vahvasti että ei. Sori.
 • mummut vaippa koko - No niin, tämäpä veti hiljaiseksi. Luulin kirjoittavani vauvablogia, mutta ehkäpä mummelit ja vauvat eivät sitten niin kaukana olekaan? Mutta voi rakas etsijä, minä en todellakaan osaa neuvoa mummujen vaippakoossa, hyvä kun näin rontin vuoden jälkeen osaan ostaa tyttärelleni edes etäisesti istuvan vaipan. Kestovaipoissa en sitten osaa sitäkään. Eli neuvoni Sinulle: älä ainakaan kokeile kestovaippoja, hanki rohkeasti sitä muovia vaan.
 •  vesinokkaeläin - Kyllä, itse asiassa tämän sanan tunnustan. Taisin kirjoittaa siitä silloin kun kuvailin miltä Nasu näyttää uusissa Bonkelin hanskoissaan. Vesinokkaeläimeltähän se näytti. Mutta jotenkin musta tuntuu ettei etsijä ihan näitä kuvia odottanut näkevänsä...
 • balettitanssijan nilkat - ovat aina ojennetut, usein kipeät eivätkä koskaan tarpeeksi vahvat. Tästä asiasta sentään tiedän jotain, huh. Yksi piste amatööriäidille.
 • haaremi asu - No niin, kaipa tätäkin pitäisi ymmärtää hävetä, mutta kyllä. Tämä äiti on vauvablogiinsa kirjoittanut haaremistakin. Tarkemmin sanoen haaremihousuista, noista lempibyysistani. Taisinpa kirjoittaa oikein kattavasti niihin liittyvästä tuskallisesta lapsuudenmuistostanikin. Jotenkin tuntuu, ettei etsijä odottanut törmäävänsä moiseen tilitykseen maailman epäreiluudesta.
 • hakki pilke   - WTF? Ei mitään hajua? Mitä se on, syötävääkö? Tuskin, sillä silloin varmasti tietäisin mistä on kyse. Miten ihmeessä tämän sanan kautta on tultu meille? Nyt veti mykäksi.
 •  karva baba - Kyllä. Ehkäpä paras kaikista barbapapoista, lempparimme karvababa. Ja asiasta puhuessani taisin tunnustaa kutsuvani kyseistä babaa karvababaksi ja ajattelin olevani ainoa. Ilmeisestikään en ole. Joten kiitos sinä ihana, tällä sanalla luoksemme tullut. En siis ole yksin.
 • kesäkuu 2011 oksennustautia liikkeellä - Ja tästähän en tiedä mitään. En yhtään mitään. Nasulla ei oksennustautia ole ollut, napero on elämässään oksentanut yhden ainoan kerran ja sitä tuskin voi vatsataudiksi nimittää. Joten ei mitään hajua mille sivulle etsijä on blogissamme päätynyt, toivottavasti on ollut edes semi-mukava aihe. Hakuaiheesta kun on hauskuus kaukana, voin kuvitella. 
 • viiksekäs vauva - Onko sellaisia, mietitte ehkä? No kyllä on, varsinkin jos vauvalleen piirtää viikset. Tästäkin asiasta on tullut kirjoitettua, päivänä jolloin paljastin teille keinoja nostaa itsensä pois huonotuulisuudesta, väsymyksestä tai ihan vaan globaalista ketutuksesta. Koko jorina löytyy täältä.
 • emo hiusmallit - Siis hetkonen. Tätä en suostu allekirjoittamaan, emotyylistä minusta ei saa vaikka mitä tekisi. Hiusmallina olen ollut, kyllä. Äiti eli emo olen siinä mielessä, kyllä. Mutta emorokkariksi en tunnustaudu. Vaikka ehkäpä joistakin emorokkibändeistä ihan hissukseen välillä diggailenkin... kröhöm.
 • mitä eteiseen - Jaa-a. Ulkovaatteet? Peili? Tuoli ja pöytä? Meiltä ainakin löytyvät nuo ja hyvin toimii. Toisaalta jokaisen eteinen on eri kokoinen ja mallinen, joten kovi suurkesi avuksi tässä asiassa tuskin olin. Vaikka meidän eteisemme täällä paljastinkin. 
 • otsatukka ei pysy otsalla - Tiedän tunteen. Kasvatin omani juuri pois ja se on kyllä maailman kettumaisinta puuhaa. Eikä se silloin pysykään otsalla. Se on silmillä, jatkuvasti. Neuvoisin kokeilemaan pinnejä. Tai hätätapauksessa liimaa, ripsiliimalla lienee turvallista aloittaa.
 • esterata malleja - Minkähänlaisista malleista on kyse? Pitääkö mallien suoriutua esteradasta vai jopa itse näyttää siltä? Tämä etsijä herättää minussa monia kysymyksiä, jotka melkeinpä kaipaavat lisäetsimistä. Pirullista...
 • aina joskus sanat vain loppuvat kesken - Amen to this. Niin ne todellakin tekevät, sanathan jättävät yllättävänkin usein pulaan. Ja jotenkin minusta tuntuu, että nämä hakusanat ovat kyllä välillä jättäneet etsijänsä pulaan. Ainakin silloin, kun he ovat laskeutuneet Nasulandiaan. Sillä eihän täällä mistään järkevistä asioista puhuta.

Ohhoh, vetipä meikäläisenkin hiljaiseksi. Ei ne mutsi ehkä meitä etsineet?


Mutta saavat olla onnellisia että löysivät, oon mä vaan niin söpö, hihi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan postaus :D Hämäriä hakusanoja kyllä (kirjoitin ensin haLusanoja), miten sitä ennen pärjättiinkään kun ei voinut kaikkea googlettaa? Ajatella, koulussakin ihan kirjastossa KIRJOISTA etsittiin tietoa. Villiä.
Noi kaksi alinta kuvaa Nasusta on ehkä suloisimmat ikuna! Voi apua! <3

Eeva

Heli kirjoitti...

Eeva: Ai jai, vai että haLusanoja... tsih ;) Mulla on kyllä ollut itsekin ihan sairaan hauskaa noiden hakusanojen äärellä ja lisää on vielä tallessa tulossa...