maanantai 3. lokakuuta 2011

Mistä saisi reisiläskiä?

Yksi kappale pullukoita lastenjalkoja tilattu. Saisko edes yhden parin, sellaisilla pikkuisilla reisiläskeillä varustettuna, kiitos? En itse asiassa vaadi paljoa, ei tarvitse olla kaksoisleukaa, ei niitä söpöjä palleroposkiaan. Pullukat kädetkin olisivat metka bonus, mutta kyllä nyt haetaan ihan vaan niitä ehtoja pullukkakinkkuja. Aitoja Michelinmies-jalkoja. Tankkeja.

Jaa mitä se nyt taas höyryää? No kuulkaas, nyt meni vaan taas hermot, ei sen kummempaa. Yritän ja yritän olla ekologinen, kantaa korteni kekoon, muistaa alati kuormittuvaa palloamme. Eli suomennettuna: kyökin, haistelen ja pesen niitä yrmäkän hajuisia kakkoja kestovaipoista. En pidä siitä, en sitten yhtään, mutta teen sen kyllä.

Kunnes. Nyt on kamelin selkä naksahtanut katki jo niin monta kertaa, että proteesille olisi käyttöä. Ne saatanan kestot vaan eivät suostu yhteistyöhön. Ehei, eivätpä tietenkään. Ei niin millään. Raivoissani taisin taas puraista yhden kulmaakin (muistanette tämän äärimmäisen lapsellisen puremismaneerini ehkäpä tämän ärsytyspuuskan keskeltä) tässä männäpäivinä. Ei auttanut. Se pentele ei oppinut mitään.

Ne siis päästävät pissat läpi edelleen. Sieltä vaan kuulkaa lorisee reisikumpparin välistä jotta lotina käy. Välillä ei päästä mitään ääntä kun suihku laskeutuu asiasta riemastuvan äidin päälle tai vaihtoehtoisesti sohvan mukavan pehmoiseen nahkapintaan.

Että mua korpee! Kyrsii ostaa niitä kestoja lompakko vinkuen ja toisaalta taas riipii pestä Nasun vaatekertoja ziljoona kertaa päivässä. Ennen kaikkea mua kuitenkin ärsyttää nasukan puolesta, jota itseäänkin selkeästi inhottaa olla välillä märkänä. Se katsoo mua heittarinsa alta ikään kuin kysyen: "etkö sä nyt oikeasti mutsi voi tälle jotain?".

Ällööö!

Eli joo, tänne osoitteeseen saisi lähettää yhdet paksut, noin 14kk vanhat taaperojalat, kiitos. Sellaiset kestovaippakumpparit paikallaan pitävät yksilöt. Maksan tarvittaessa vaikka käteisellä. Myös vaihto näihin nykyisiin, gasellimaisen solakoihin, käy.

6 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Ei hemmetti kirjoitin äsken tosi pitkän kommentin teoriastani miksi se vaippa vuotaa, mutta se katosi jonnekin. Ottaapa päähän.

No lyhyestä virsti kaunis: en usko, että vuotaminen johtuu siitä, että reidet olisivat liihan ohuet. Kestoilin ripakinttuesikoisen kanssa onnistuneesti. Sen sijaan uskon, että se johtuu siitä, että nasun pissaväli on pidentynyt niin paljon pottailun myötä, että se päästee kerralla isomman satsin--> vaippa ei ehdi imemään ja se falskaa.

Tätä teoriaa tukee se, että mun esikoisen yövaippa alko vuotaan yhtäkkiä ilman mitään syytä. No mietin syitä ja tajusin, että se johtuu siitä, että hän päästikin sitten herättyään aamulla koko yön pissat vaippaan kerralla (ja vielä kun on poika ja jos pippeli oli huonosti, niin se meni sinne kertsihousuvaipan ohueen kohtaan eikä imenyt senkään vertaa). Eli teillä sama tilanne nasulla päivällä! Näin uskon ja oon melko varma myös.

Oon nimittäin pitänyt mun "vauvaa" vaipatta ja huomannut, että se lirauttelee tosi usein kun ei osaa pidättää kunnolla --> vaippa ehtii imemään sen pienen määrän ihan helposti.

Tää nyt oli ankee kommentti siihen edelliseen kadonneeseen verrattuna, mutta ehkä asia kävi selväksi. Mitään apua sen osaa antaa muuta kun kenties joku tosi nopee imu siihen lähimmäksi ihoa ja alle hitaampia? sisähousut ja villavaippa voisi olla toinen mahdollisuus, mutta ei ehkä kovin muodikas ;)

Kiki kirjoitti...

No höh! Harmittaa teidän puolesta!

Tilitalitittan kirjoitti...

Meilläkin rupesi yllättäen mukelon vanhetessa kestot falskaamaan. Jopa ne "varmat" vaipat. Ja meiän plikka on kyl yks rautareisi. Aikani siinä ihmettelin ja tulin siihen tulokseen, että näin vanhemmiten sitä pissaa rupee tulemaan kerralla sen verta enemmän et vaippa ei ime joko niin paljoa tai niin nopeasti kuin pitäisi. Asian ratkaisin lisäämällä kaksinkertaiset bambuimut ja siihen nopee mikrokuitu päälle, lähimmäs peffaa. Alimmaks voi vielä villaimun pistää jos tuntuu epävarmalta. Suht tiheitten vaipan vaihtojen kanssa meillä ainakin on toiminut. Eikä oo niin turbopyllykään miltä kuulostaa. Tämä tosin meillä. Toivottavasti asia ratkee, sillä tiedetään että on ärsyttävä juttu.

Kati kirjoitti...

Hei, joskus oli Fuzzeista semmoisia petite-malleja hoikille?Entäs mitä imuja sulla on?Meillä piti ainoostaan microinsertit hyvin.

PikkuHoo kirjoitti...

Voiko fleece olla tukossa? Jos on ollut pyllyssä rasvaa tai väärä pesuainen voi tutkia fleecen!

Heli kirjoitti...

Salla H: No perskeles! Samanlaisia kommenttien hukkaamisia ollut muillakin? WTF! Nyt ryhtiä tähän hommaan Blogger! Kiitos, että jaksoit kirjoittaa uudelleen. Sun teoriasi on hyvä ja itse asiassa siitä varmaan onkin kyse. Nasu meinaan välillä pidättelee koko rontit kolmen tunnin päikkärinsäkin ja laskee sit kerralla pari desiä pottaan. Eli se lienee siis syy. Täytynee tunkea bambua lisää kuoreen.

Kiki: Älä muuta sa! Varsinainen mega-pöh!

Tilitalitittan: No nää on kyllä tähän saakka olleet varmoja meilläkin nämä Fuzzyt. Mitä nyt yhden kasvuspurtin aikaan falskas, mut sillon syynä oli tosiaan noi neidin ruikelot reidet. Nyt syy ei liene niissä. Eli tuplataan bambut, kiitti loistovinkistä! :)

Kati: Tällä hetkellä oon käyttänyt bambua ja fleeceä, seuraavaksi taidan ohjeiden muana tunkea sitä bambua lisää. Kyllä mä sille vaipalle vielä näytän!

PikkuHoo: Samalla pesuaineella oon pessyt koko Nasun elämän ajan, joten se ei varmaan ole syy. Mut täytynee tutkia niitä fleecejä vähän tarkemin, kiitti vinkistä!