sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tervetuloa maailmaan, Likka!

Löysin Nasulle hieman syksyisiä vaatteita, hassusti sattuvat olemaan violetteja kaikki. Onkohan violetista nyt hiipimässä uusi lempiväri, sillä tavalla salakavalasti takavasemmalta? Tiedä häntä, mutta on se vaan jotenkin tällä hetkellä silmää miellyttävä.


Jonkun itse huovuttama suloinen pallomekko ja lisää tuota uusinta pakkomiellettämme Albababya.
Voih ja oih ku se vaan on niin ihana merkki, ei voi mitään.

Tänään kävimme tapaamassa ystäväpiirimme uutta tulokasta, kaksi viikkoa vanhaa Likkaa. Pikkuruisella Likalla on nyt painoa suurin piirtein saman verran kun mitä Nasulle syntyessään ja Likkaa sylissä pidellessäni ihmettelin taas ihmislapsen pienuutta. 

Millainen miniatyyri-ihminen vastasyntynyt vauveli onkaan! Tuntui hurjalta ajatella, että me olemme onnistuneet kasvattamaan noin pikkuruisesta olennosta tuollaisen tättähäärän nimeltä Nasu. Ja olipahan vaan niin mahdottoman ihana, suloinen ja mykistävän hellyttävä tuo pikkuruinen Likka.

Mitäs täällä tapahtuu? Karvainen kaveri taitaa olla murkinoimassa, jäänpä tarkkailemaan toimitusta. 


Nasun virallinen pidätyskuva. 
Syyte: lemmikkieläimen tahallinen häirintä.
*********
SunRay body & potkarit - Metsola

Meillä oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja se on totisesti humahtanut vauhdilla. Nukuimme myöhään ja söimme aamiaiset pitkän kaavan kautta, mies pesi ikkunat talvea varten, kävimme mummolassa ja ystävien luona, vietimme pari leppoisaa leffahetkeä ja.... niin, se oli sitten siinä. 

Nyt istumme takkatulen lämmössä ja odotamme... noh, kaipa sen voi tunnustaa. Big Brotheria. Kyllä, tähän on tultu, ei edes hävetä tunnustaa. Eli nastaa ja omannäköistä sunnuntai-iltaa kaikille, ensi viikolla onkin sitten tiedossa jänniä juttuja ja uusia haasteita, hihi.

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

*reps* Pidätyskuva :D

liiska kirjoitti...

hohoo pidätyskuva on ihan loistava, vielä tuollainen muka viaton ilme vaikka syyllisyys kisun härnäämisestä paistaa naapuriin asti :D meidän pojan kasvoilta on luettavissa samaa ilmettä, kun hän on mielipuuhassaan räpläämässä vahvistinta tai takanluukkuja...

PikkuHoo kirjoitti...

Minä tykkään violetista ja ihania ostoksia :) Tuo albababyn huppari on tosi veikee!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pidätyskuva :D!

Hei onko nuo teidän Metsola-potkarit mitä kokoa? Arvon täällä mitä kokoa tilaisi uusista mustista potkareista.

-Marika

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei mikä pidätyskuva, tuolle piti ihan ääneen naurahtaa.. :D


Eeva

Heli kirjoitti...

Ti: Se on ku nuorena kato alottaa, ni osaa isona sit poseerata ;)

liiska: Joo, lähes huolestuttavan ammattimainen munkin mielestäni...? Jaa että teillä sama homma, syntyykö nuo nassikat tuon taidon kanssa, hä?

PikkuHoo: Voi kiitos! Kyllä se violetti on nyt vienyt munkin sydämeni tän syksynä.

-Marika: Noi potkarit on kokoa 74 ja on kyllä jo liian pienet. Juuri pesin ne ja laitoin mahdolista pikkukakkosta varten säilöön. Eli ovat mielestäni melko naftia mitotusta, ota mielummin hieman väljät ku liian pian pieneksi jäävät. Noi kun on vielä aika kaposta malliakin.

Eeva: Joo, ei puutu ku se kyltti jossa on Nasun nimi ja sit ne profiilikuvat :D

Anonyymi kirjoitti...

Metsolan mitoituksissa on tullut muutoksia vuoden-puolentoista sisällä. Bodyt ovat ainakin nykyään mitoitukseltaan reilumpia kuin ennen, eli niiden osalta koot ovat nykyään lähempänä kokolapun senttikokoa. Potkareista en osaa sanoa.
Nasu on kyllä ihan isikarjun näköinen tuossa pidätyskuvassa ;)
t, Hilkka

Anonyymi kirjoitti...

Voihan pikkukakkoset, kun laitat säilöön, olisin muuten tehnyt oitis ostotarjouksen :). Mutta ymmärrän hyvin.

Huomasin itsekin, että ovat taineet reiluntaa mitoitusta, kun meidän 70cm vauvalle mahtuu vielä just ja just 68cm puolipotkarit.

-Marika

Heli kirjoitti...

Hilkka: Voi muuten hyvinkin olla, koska nyt kun mietin. ovat nuo meidän uudemmat Metsolat tosiaan väljempiä. Hyvä huomio, kiitos! "Isikarjun", hihi ;)

-Marika: Joo, kyllä mä mietin josko niistä pystyisin luopumaan, mut sit ei vaan pystynyt kun tuo Sunray on mun lempikuosejani, varsinkin kelatisena. Hö.