tiistai 18. lokakuuta 2011

Äiti louhii ja Nasu koheltaa

Kyllä tuolla natiaisella on kimalaisen aineenvaihdunta, ei voi muuta sanoa. Eilen kun pääsin juuri kiroamasta Nasun hiiren syöntiä, pullahti tuo äidille niin elintärkeä pikku kapistus tänään jo vaippaan. Kakkavahti-komennus jäi siis onneksi vain yhden päivän mittaiseksi. Ei se nähkääs mitään mieltä ylentävää puuhaa ole, tuon pikku ihmisen tuotokset kun todella jo haisevat siltä ihteltään.

Ja jos tämä olisi laatublogi, en todellakaan edes ajattelisi mitään kakkakuvan julkaisemista. Mutta koska tämä blogi on laadusta kaukana, niin tässä tulee todistusaineistoa siitä louhimispuuhasta, johon allekirjoittanut tänään joutui. Viidensien kakkojen kohdalla, I might add.


No mutta, mikäs se sieltä pilkistää ellei äidin työläppärin hiiri!
Tuolla se siis oli ja sieltä sen esiin kaivoin.

Äidin kakkatouhuihin syyllinen Kaiken Irtaimen Mussuttelija se vaan naureskeli tyytyväisenä eikä ainakaan näyttänyt tajuavan millaiseen kiirastuleen mammaparkansa lykkäsi. Mihin saa vetää viivan nyt kun sitä kakkaakin on jo tullut tongittua?


No mitä sä siinä yökit mutsi? Se on ehtaa kakkaa, ei sen kummempaa.

Eilen ei selvitty ainoastaan hiiren syönnillä, vaan Nasu otti jälleen uuden ruhjeen herkkään vauvelinnahkaansa. Itse olin baletissa enkä nähnyt tapahtunutta, mutta miehen kertoman mukaan napero riehui huoneessaan sillä seurauksella, että kieri lopulta päin lelulaatikkoa. Otsa edellä. Eniten puuhasta näytti kärsivän Nasu itse (kuulemma alle puoli minuuttia itkua), vanhemmilla meni asian päivittelyyn huomattavasti kauemmin.


Meitsin eka musta silmä. Vau!

Tänään heräsin jo puoli kahdeksalta taloyhtiömme hallituksen kokoukseen ja mies oli kokouksen aikana valinnut Nasulle päivän asun. Ja kyllä, myös mies näyttää hurahtaneen prinsessailuun, sillä niin vaan sitä ehtaa hempeää vaaleanpunaista löytyi naperon päältä kun kotiin rantauduin.

Nää onkin mun uusia herkkuja, onneksi löysin nämä.
Mutsi dorka oli tunkenut nämä aivan tonne laatikon pohjalle.

Nääkin on kyllä hyviä nämä keksit, haluut sä mutsi yhden?
Mä löysin nääkin tuolta laatikon pohjalta.
**********
Vaaleanpunainen froteebody - Myllymuksut
Pinkit sukat - Lahja Invaasiolta
Violetti-pinkit haalarit -Albababy

Ai että, nyt illalla on kuulkaas kaukana unholassa jo se, mitä keinoja tämä vauhdikkaasti kuusisormijärjestelmälläni syntyvä teksti vaati. Mä en nimittäin todellakaan saanut järjestelmääni rullamaaan sen typerän antiikkihiiren kanssa, mutta nyt rakkaan pikkuisen punapallurani kanssa kirjoittaminen taas sujuu. Ah rutiineja, ah onnea!

5 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Piti jo eilen kommentoida tota hiiriasiaa, että mää oon kanssa ton touchpadin kanssa ihan onneton. En kuitenkaan ollut yhtä rohkee kun sää, että olisin uskaltanut ottaa työläppärin kotiin vanhempainlomien ajaksi, joten jo ennen esikoisen syntymää hommasin sitten ihka oman läppärin.

Oli muuten aika vaikea löytää tommonen nappihiirellinen läppäri missään järkevässä hintaluokassa (lisäksi halusin kiiltämättömän näytön). Satuin sitten törmäämään tarjoukseen kaksi läppäriä yhten hinnalla ja houkuteltua vielä kaverin ostaan sen toisen ja sain kaikki haluamani ominaisuudet järkihintaan ;) Onneks tän mukana tuli myösmuutamia varahiiriä (ja 3-vuoden onsite takuu), koska meilläkin niitä aina välillä menee teille tietämättömille.

Ihana on kyllätoi albababyn haalari taas! Ja ihmeen aamuvirkkua porukkaa teidän taloyhtiössö, mielummin luulisin kokouksen olevan 19.30 kun 7.30 ;)

Kiki kirjoitti...

Hei Heli, tarviitko varaosan? Just kävin työkamojani läpi ja sieltä löytyi IBM:n pari varaosanappulaa. Mulla ei edes ole sitä konetta enää.

Elisa kirjoitti...

Noh. Kun nyt pistit kuvan siitä itsestään, niin puhutaan kans ;) Mä olen kuullut kestovaippailijoilta sellaisista riisipapereista tai jostain vastaavista hajoavista ja pönttöön kipattavista, joka helpottaa töhnän hinkkailua niistä vaipoista. Muistan, että olet sitä touhua joskus manaillut ja tossa kuvassa (kai) ei sellaista ollut, niin ajattelin jakaa eteenpäin. Itsehän en siis asiasta mitään tiedä kun ollaan kertisperhe aikas puhtaasti, mutta kuulosti näppärältä. Toi albababyn bodyn väri on niin mun mieleen! Kehtaiskohan sitä poikaa pukea tuollaiseen väriin. Saisi sitten kiitosta teini-ikäiseltä vauva-albumia katsellessa tai jotain... Tai ehkä omia vauvakuvia ei siinä iässä paljoa katsella :D

Heli kirjoitti...

Salla H: Mä taidan olla tällanen hullunrohkea, tottakai otin työläppärin tänne kärsimään ;) Ja arvaa vaan oonko kärsinyt noista hallituksne kokousajoista, mut ku tyypeille ei oikein noi iltapäivät ole sopineet, ni pakko aamuista tiristää. Onneksi seuraava kokous on taas iltapäivälä, huh.

Kiki: Siis todellakin! Jos se sulle vaan on ylimääräinen, ni pistä tulemaan. Laita vaikka mailia, ni laitan sulle osoitteen. Tätä tahtia ku Nasu syö tota hiirtä, tai siis pyrkii syömään välillä onnistuen, tulis varaosat kyllä tarpeeseen :)

Elisa: Joo, oon mä noista riisipapereista kuullut. Mut ku ne tuntuu jotenkin ylimääräiseltä kuormitukselta, vaikka ne voikin vetää pyntystä, ni ennemmin sit raavin noita kakkoja irti ku käytän niitä. Ku jotenkin mun mielessä osa tuosta kestoilun ideasta häviää, jos sit sen mukana menee tollaisia kertakäyttöisiä jutskia... mut se on vaan mä, monihan niitä käyttää. Mä jästipää en käytä ja siksi ykkäilen sit välillä, hehe :D Mut kiitos vinkistä, helpottaishan ne varmasti asiaa.

Ja hei, miksei vauvelia kehtais pukea tuollaiseen? Haluaisitko lainaksi yhtä bodya ja tesmisit miltä näyttää? :)

Kiki kirjoitti...

Jes! Minä laitan kunhan ehdin!