sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Voe rähmä!

Spede täältä
Todellakin, voe rähmä! Äännettynä juurikin niinkuin legendaarinen Spede sen teki, samaan aikaan tietenkin kaljua otsaa läiskäyttäen niin että läpsäys vaan käy. Niin siis ei meikäläisen otsaa, mullahan sitä tukkaa pukkaa edelleen, huolimatta pinkkivärin jälkeisestä blondausoperaatiosta. Mutta Spedemäinen 'voe rähmä' joka tapauksessa.


Nyt meillä on Nasun Asussa juhlat. Jaa mitäkö juhlimme? No teitä ihanat, rakkaat, kultsipuppelit (myönnetään, ilmaus on hivenen imelä jopa omaan suuhuni, mutta menkööt tässä hurmoksessa) lukijamme! Nyt on nimittäin niin, että tämä vaatimaton kirjallinen raapustuksemme on saanut ennennäkemätöntä kehua peräti kahden blogin tiimoilta. Minä urpohan en asiaa heti olisi huomannut, mutta kiitos vinkkien, kaunis totuus paljastui tänään.

Ja se totuus vetää meidät hyvinkin nöyriksi. Kiitoksia ja kehuja on aina ihana saada, mutta että oikein tällaisia... *punastuu überblondeja hiusmartojaan myöden*

Ensiksi meistä puhui näin kauniisti ONIA, tuo mainio lukijamme ja oivallinen sanaseppo blogissaan Intonaatio"Suorastaan hersyvää huumoria, touhukkaan Nasun huikean hienoja päivänasuja ja muutenkin lennokasta lapsiperhe-elämää. Ja vieläpä täältä Tampereelta! Jos kaipaat synkkään päivään piristystä, kannustan kokeilemaan nasuterapiaa." 

Voi ei, en kestä! Miten tajuttoman ihanasti ilmaistu - nasuterapiaa. Niisk! ONIA, luvallasi, adoptoisin mielelläni tuon ilmauksen (niin hyvään kuin pahaan terapiointiin, hehe)?

Eikä siinä vielä kaikki! Juuri kun olimme toipuneet ONIA:n itsetuntoa hivelevistä kehuista, paukahti tilillemme toinen mokoma. Katinappa, tuo maanmainio Paska äiti, pisti myös kehuen ja nyt ei sitten enää tiedä miten itsensä kanssa olisi. Mihin tämä ylpeydestä paisunut rintakehä mahtuu? Ei ainakaan näistä meidän oviaukoista, hyvä kun tälle sohvalle itseni mahdutin, hehe. 

Pistin siis miehen heti kokkaamaan itselleni iltasapuskaa (minä kun en nyt sinne keittiön oviaukosta mahdu) sillä aikaa kun minä röyhistelen sohvalla rintaani ja vaivun ONIA:n & Katinapan sanojen myötä onnelliseen höttöolotilaan. Voiko olla parempaa yllätyspiristystä kun toisen (ihanan!) tyypin kehut? No ei voi! Näin ihanasti Katinappa meistä blogissaan kirjoitti:

"1. Nasun asu
Moni ei uskoisi, mutta minäkin seuraan muotia. Seuraan minä. Ainakin tällaista muotia. Nasulla on tyyli kohdillaan ja hänen stailistaan tulee aina hyvälle tuulelle. Tyttärelläni muuten on body samaa kangasta, kuin mitä Nasulla on yllään 5.10. kuvassa haalarina. Hyvä Nasu! Ja hittoon heteronormatiivisuus!"
  

Nyt olen sitten niin höttösissäni, onnellinen ja Spedellä päähän lyöty, etten muista enää mistä minun piti tänään nillittää. Pistetään siis tiskiin Nasun päivän asu. Oli ulkona syksy, viima & holodna, täällä hullu äiti pukee naperoansa edelleen shortseihin. Eikä edes meinaakaan lopettaa. Hyi hyi. 

Mentäis jo hei! 
Joku nyt, laittakaa mulle nämä kengät, että päästään matkaan.


Apilabody - Metsola
Apilahousut - Jonkun itse ompelemat, löytö Huutiksesta
Omppusukkikset - Småfolk
Punaiset kengät - Kavat


Onks tää jo teistä vähän liian mätsi-mätsi?
Meneeks meitsiltä katu-uskottavuus?


Rrroaarrrgggh! 
Nyt. Mennään. Uskotteko?


Mä oon sen verran raju mimmi, et lähden sit yksin edeltä. 
Tulkaa perässä jos kiinnostaa. Tsau!

Toiseen palkintoon kuului kertoa itsestään kahdeksan satunnaista asiaa. Koska mielessäni ei liiku nyt mitään muuta kuin hattaraa, pari okapalloa ja possu, joka soittaa hissukseen viulua, palaan asiaan myöhemmin. 

Nyt taidan käydä miehen valmistaman juhla-aterian kimppuun, nojata tämän kehuista pullistuneen rintakehäni sohvatyynyihin ja nauttia. Kyllä se elämä taas vastaheijarilla jossain vaiheessa heittää, nyt nautitaan tästä. 

Kiitos. Thank you. Tack. Cпасибо. Tak. Bedankt. Köszönöm. Gracias. ευχαριστίες

9 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Hyvä te! Olette kyllä tunnustuksenne ansainneet :)

Tiina kirjoitti...

Itseasiassa teille olisi munkin blogissa on tunnustus -ollut jo reilut kolme viikkoa. :D

Tiina kirjoitti...

Ja en osaa edes kirjoittaa selkeästi.

Siis on tunnustus jemmassa, blogissani. Teille.

Heli kirjoitti...

Salla H: Oih, kiitos. Tää loistofiilis ei hälvene sitten laisinkaan, mkä ihanan pinkinpunainen sunnuntai! :)

Ti: No hittolainen! Kuten kirjoitinkin, myös nämä aiemmat tunnustukset olisivat saattaneet mennä sivu suun ilman ystävällisiä vinkkaajia. Mä oon blondi, mä oon tyhmä :( Enhän mä ollut huomannut, SORISORI! Löysin tunnustuksesi - 15.9.2011. Korjaan asian heti huomenna, kiitos että nostit tän megasfäärisunnuntain vieläkin astetta korkeammalle. Meitsi leijuuuuuu :D

Kati kirjoitti...

Olet tosiaan tunnustukset ansainnut!Tää on parhaita seuraamiani blogeja.

Heli kirjoitti...

Kati: Kiitos Kati. Tosi kauniisti sanottu! :)

ONIA kirjoitti...

Hihii, ei mun vienojen kehujen ollut tarkoitus ihan punaiseksi pistää :) Olette tunnustuksenne ansainneet! Nasuterapian saa aivan vappaasti adoptoida! Mä tulin taas pienelle terapiaistunnolle hakemaan aurinkoa synkkään sairasteluun.

Mutta voe rähmä kun mä kadehdin noita Metsolan villalegginsejä!! Mun on pitänyt niitä monta kertaa ostaa (pojalle, kyllä, pinkkejä, ei :D), ja kerran näin niitä puoleen hintaankin, mutten vaan saanut tehtyä kauppoja. Ähh, saakohan niitä enää mistään?

Heli kirjoitti...

ONIA: Kyllä ne veti kuules, suorastaan tomaatinpunaisiski. Ja voi kuinka ne saivatkaan myös onnesta hehkumaan, osa punaa oli toki siis sitäkin :) 'Nasuterapia' tulee siis luvallasi käyttöön, tosin se terapia on välillä melkoista shokkiterapiaa...

Mä ostin noita villaleggareita kesällä alesta puoleen hintaan ja on ihan SIKAhyviä! Nasulle on käytössä 80cm ja menee varnatsi koko talven, nyt jää söpösti makkaralle :)

Mä hei etsin sulle Metsolan villaleggareita Huuto.netistä, koska kaupoista tuppaa olemaan loppu:
90cm ruskeat: http://www.huuto.net/kohteet/metsola-villaleggingsit-90/193266972
90cm pinkit (hihi): http://www.huuto.net/kohteet/metsola-villaleggingsit-90cm pinkit/193267843
80cm keltaiset: http://www.huuto.net/kohteet/metsola-villalegginsit-keltaiset-koko-80-ihanat/193928753

Oliskos noista apua tuskaan? :)

Heli kirjoitti...

ONIA: ...ja lisää Metsolan
mustat http://www.huuto.net/kohteet/uudet-metsola-60cm-mustat-legginssit/193636274