lauantai 29. lokakuuta 2011

Taaperosirkuksessa

En ole vielä ehtinyt lataamaan lomakuvia koneelle, joten matkakertomusten sarja saa nyt odottaa alkuaan. Tänään meillä on ollut sangen puuhakas päivä, ensin olin parhaan ystäväni kanssa askartelukurssilla (kyllä, luitte aivan oikein) ja sitten meillä oli Nasun kanssa taaperosirkuksen näytös. Nyt illalla amatööriäidillä on puolestaan tiedossa punaviinihetki hyvän ystävän seurassa, joten melko haipakkaa lauantaita siis on pitänyt.

Varo vaan mutsi, kiireessä voi saada mustan silmän. Kuten mä.

Päälle puettiin uusi lempiväriyhdistelmä, violetti-vaaleanpunainen. Näemmä tuo vaaleanpunainen on pysyvästi nyt hiipinyt nasukan vaatekaappiin, sen verran usein pääsen tunnustamaan pinkkiä päivän asua. Mutta hitot, ei täällä mitään väriä boikotoida. Paitsi ehkä beigeä :)

Are you talking to me?
No niin mä ajattelinkin!


Näkyykö meitsin upea silhuetti nyt hyvin, ku oon tälleen sivuttain?
Ja tsekatkaas tämän asennon leukoja! Vautsi vau, vaikka itse ihastelenkin! Läpyt sille!
**********
Pinkki-violetti body - Albababy
Pinkit froteehaalarit - Kik Kid
Violetit sukat - Lahja Ruotsin sukulaisilta

Mutta kerrotaanpa hieman tuosta taaperosirkustelusta. Kuten aiemmin olen kertonutkin, tänä syksynä aloitimme Nasun kanssa taaperosirkuksen. Koko homma kuulosti yksinkertaisesti niin hauskalta ja koska tuo nassikka on aikas liikkuvaista sorttia, ajattelin että se varmaan olisi natiaiselle hauskaa puuhaa. Ja niin se on totisesti ollutkin. Eikä meinaan äidilläkään ole ollut valittamisen aihetta.

 Yläilmoissa heiluminen vetää välillä vakavaksi, ainakin ensimmäisellä kerralla.

Jokainen sirkuskerta kestää tunnin ja aina tunnin alkuksi leikimme samoja lämmittelyleikkejä. Ideana on siis lämmitellä meitä kankeita vanhempia, nuo nassikathan ovat heti tilaan saapuessaan vetreitä kuin kesäiset vasikat. Toisin kuin jäykät vanhempansa. Yksi nasukan lemppariloruista menee näin:

"Humppaa, pumppaa
kuningasjumpaa.
Koivet kattoon,
kaviot ristiin.
Harja hurjaan huiskeeseen,
turnajaisten tuiskeeseen."   

Eri kerroilla olemme sitten kokeilleet sirkuksen eri välineitä; trapetsia, nuoraa, jonglöörauspalloja, vanteita ja akrobatiamattoa. Erityisesti trapetsi oli nasukan ja äidin lemppari.

Tsekatkaa ny, täällä sitä kiikutaan!

Tänään sitten meillä oli loppunäytös, jossa paikalle saapuneille sukulaisille ja ystäville esiteltiin syksyn aikana opittuja taitoja. Koska meillä jäi viime keskiviikon treenit Turkin takia väliin ja samaan konkurssiin vielä myöhästyimme tänään näytöstreeneistäkin, jännitti allekirjoittanutta ehkä hieman kuinka esitys klaarataan. Mulla kun ei ollut halaistua hajua mitä siinä oli tarkoitus tehdä, olivat kuulemma viime kerralla sen treenanneet.

No, rennoin rantein ja lungilla asenteella vaan eteenpäin. Eli ei kun tulta munille. Näytöksessä esitimme sitten Nasun kanssa tämän braavuuritemppumme, olkapää-trapetsi-hengailun.


Ai että, joka puolella tapahtuu kaikkea jännää...
Ei tässä nyt yksinkertaisesti ehdi poseeraamaan.

Mutta nyt täytyy kiiruhtaa suihkuun, ystävä odottaa jo. Mukavat lauantai-illat kaikille -TSAU!

4 kommenttia:

elinarsku. kirjoitti...

meillä pyydetään äitiä laulamaan "mikä maa!" eli sama biisi soi meillä muskarissa ja siinä tokassa osassa kysytään että "kuka jalkoja heiluttaa, kuka on kuningas, mikä on maa, mikä on maa?". :)
on muuten aivan ihana toi Nasun sirkustelu-asu!

Heli kirjoitti...

elinarsku.: Hei, se on just tuo biisi! Ja jääkö hei soimaan korvamatona, eipä! Ainkin mulla meni Turkissakin kyseinen biisi välillä päässä sellaista rallia, ettei eroon päässyt tuntikausiin :D Ja kiitokset asukehuista, on meidänkin uusi suosikki.

Äni kirjoitti...

Voi nyyh, MELKEIN sain huudettua Typylle tismalleen samanlaisen Kid Kidin vadelmanpunaisen haalarin! Mutta vain melkein. :/ Ensi kerralla parempaa huuto-onnea toivoen. ;)

Heli kirjoitti...

Äni: Ou nou! Vinkkivitosena voisin kertoa, et tuon koko on ehkä ennemmin niukka kuin väljä. Eli suosittelen ostamaan hieman yläkanttiin sen koon. Mut vallan ihana tuo on, onnea siis metsästykseen!