sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vapputukka ja aurinkotyttö

Kähersin tukkani vapun kunniaksi afroksi, vapputukkahan se olla pitää. Nasulle puolestaan valittiin aurinkoisen keltainen asu, olihan tiedossa sekä vappubrunssi isotädin luona että kummipoika-Kaapon kaksivuotissynttärit. Illalla käytiin vielä mummia ja ukkia moikkaamassa mummolassa. Huisketta ja hulinaa on siis piisannut aina tänne iltaan saakka.

Tämä vuoden vappu meni tosiaan muutaman oluen parissa kotisohvalla istuskellen ja miehen kanssa yömyöhään jutellen. Siitä onkin vierähtänyt hetki aikaa kun ollaan viimeksi kunnolla ja rauhassa keskusteltu, mutta nyt oli juuri oikea fiilis, tunnelma ja ennen kaikkea aikaa siihen. Niin että vaikka tämän vuoden hippajuhlien kuningas vappu menikin meillä näin rauhallisissa merkeissä, tuntui se mukavuutensa ja ihanuutensa takia parhaalta mahdolliselta vapulta. 

Aamulla aamiaispöydässä valkeni, että olimme saaneet lotossa 5 oikein. Vastahan siitä lottovoitosta haaveilin... Harmi vaan, että tällä meidän megaosumalla sai ruhtinaalliset 50€ käteen. Olisihan se ollut poikaa aloittaa vuoden 2011 toukokuu 1,75 miljoonaa rikkaampana. No, kaikkia rikkauksia ei rahassa lasketa. Onnea kuitenkin teille kahdelle, jotka sen potin sitten veitte. 

Äidin hassu tukka on niin kivan tuntuinen käteen. Annas äiti kun nappaisen taas tukollisen käteeni.
Siihen äiti sai aamulla herätäkin.

Hihi, näin on! Tässä kuiskitaan äidin ja tyttären välisiä salaisuuksia.

Vapputukka ja aurinkotyttö.
*********
Itämaiset norsut mekko - Tutta
Keltaiset potkarit & body - Tutta, itse värjätty
Kuvauspaikka keittiö - Naurua, aurinkoa ja vappuhassuttelua tulvillaan

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Ihanat kuvat <3

Heli kirjoitti...

jarna: Voi kiitos, edes minä en onnistunut pilaamaan noita ;)