torstai 26. toukokuuta 2011

Vauvavierailu - teaser

Ehtoota ystävät, onpas ollut puuhakas päivä! Tänään olimme Vauvavierailulla vol III, tosin sen kakkoskerran missasimme Nasun flunssan takia. Ja nyt oli meinaan pikku kaverit todella kasvaneet, kuten ounastelinkin. Meno oli myös aikas vauhdikasta, jos nyt yhdellä sanalla sitä kaikkea koittaa kuvata. Katselin juuri sen sirkuksen keskellä näpsimiäni kuvia ja naureskelin, niin mahtavia ipanoita nuo ovat. 

Ja arvatkaas mitä? Miesmalli Murkulakin oli mallikiireistään huolimatta päässyt paikalle! Puhumattakaan uudesta tuttavuudestamme Emmasta, joka oli ai-van valloittava uusi tuttavuus ihanissa pinkeissä vetimissään. Mutta kaikesta tästä siis tarkemmin huomenna.

Muutaman teaser-kuvan taidan silti heittää. Eli tässä vauvatapaamisessa muunmuassa...


...syötiin erilaisia leluja.

...karattiin kuvista juuri kun amatöörivalokuvaaja oli vasta saanut tarkennettua.


...ja näytettiin kameransa takana väijyvälle ahdistelijalle kaapin paikka.

Eli joo, palasin tosiaan linjoille vain kertoakseni, että raportoin tästä vierailustamme tarkemmin sitten huomenna. Sori! Mutta jos selitän asiaa hieman ja totean, että vauvavierailun lisäksi tänään on myös hinnoiteltu, roudattu ja aseteltu kirppiskamat myyntiin sekä käyty sillä pahuksen viikottaisella automarket-kidutuksella, huomaatte ehkä että puuhaa on tosiaan ollut ja tätä äitiä väsyttää nyt.

Mutta ettei perusasiat pääsisi unohtumaan esitellään nyt tietenkin Nasun päivän asu. Joka oli kokonaisuudessaan Metsolaa ja ei, meitä ei (edelleenkään) sponsoroida. Snif.

Raidallinen froteebody - Metsola
Ruskeat Ägg-haalarit - Metsola

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Suloisia pikku palleroita ♥

Heli kirjoitti...

Nanna: No eikös! Ja lisämatskua seuraavassa postauksessa :)