keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kypärä päässä pitää tohtorin loitolla. Tai ainakin loitommalla.

Minkälaiset tyypit pitää konttauskypäriä? Kysymys, jolle miehen kanssa vielä parisen viikkoa sitten naureskelimme. Ja kylläpä osui taas pilkka omaan nilkkaan. Millaiset tyypitkö? No vaikkapa sellaiset kuin me. Nasu on nimittäin nyt niin aktiivinen, innokas ja nopea käänteissään, että meillä sattuu ja tapahtuu ihan päivittäin. Milloin on mustelmia ja ruhjeita takaraivolla, milloin paraatipaikalla keskellä otsaa. 

Niinpä Nasu sai mummilta ja ukilta lahjaksi konttauskypärän. Ja se on meinaan ollut nyt päivittäin käytössä. Ei se kaikkia kolhuja estä (varsinkaan niitä otsaan kohdistuvia), mutta pehmentää silti kummasti alastuloissa. Ja en tiedä onko kypärän ansiota, mutta napero on pikku hiljaa nyt alkanut tajuamaan, että alas pääsee myös istunnan kautta. Eli että aina ei tarvitse laskeutua päälleen, hommaan voi käyttää myös sitä pehmeämpää takapäätä.

Vaan herjan näkönenhän tuo nassikka kypärä päässä on, sitä ei käy kieltäminen.

Välillä kypärä nousee melko korkealle, välillä on korvat rullalla.  Äiti ja isi ei vaan osaa.
Nasua turvatoimenpide ei näytä paljon haittaavan.

Kummipoika-Kaapo myhäilee taustalla ihanan pinkin matkalaukun kanssa. 
Kaapelin kun ei tarvitse mitään noloja kypäriä käyttää.

Unohtui myös kertoa kuinka meillä oli maanantaina se neuvolan tarkastuskäynti, Nasu kun oli aiemmalla kerralla melko hoikka ja ilmeisesti lyhyenpuoleinenkin. Siis niiden mielestä, meistähän nasukka on sangen täydellinen, hiiteen kaikki ankeat käyrät! 

No mutta anyways, mentiin kiltisti mitattavaksi. Kuudessa viikossa pituutta olikin sitten tullut vaatimattomat kolme senttiä, pää oli kasvanut sentin ja painoakin tullut melkein kilo, joten se siitä tarkkailusta sitten. Saimme hyväksytyn arvosanan ja vapautuksen lisäkontrolleista. 

Tänään päälle puettiin pirteää punaista kompensoimaan ulkona vallitsevaa harmautta. Vaatteissa tuo Nasun kasvuspurtti näkyy, sillä nämäkin sammarit olivat jokin aika sitten suurehkot ja nyt hyvä kun ne vielä menee tuolle kestovaippapeppu-jötkäleelle päälle. 


Muotibloggaajat esittelevät aina välillä ns "huonoja kuvia" itsestään. Eihän ne ikinä huonoja ole, aina ovat kauniita kuin mitkä. Nasusta puolestaan ei saa huonoja kuvia, kuvat ovat vain erilaisia :)


Mitä toi tyyppi tossa oikein riehuu?
*********
Punainen Itämaiset Norsut body - Tutta 50v.
Puna-keltaiset vakosammarit - Plastisock

Huomenna meillä onkin sitten pitkästä aikaa taas Vauvatapaaminen, muistanette aiemmat? Viimeksi ei Nasun flunssasta johtuen päästy paikalle, mutta huomenna nähdään taas vanhat tutut kaverit. Huhujen mukaan kasvua on tapahtunut ja uusia taitoja opittu, joten saas nähdä millaisen sirkuksen saamme huomenna aikaiseksi...

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Hah! Mitenhän mä en ollut tajunnut, että niin tottahan tekin olette siellä tapaamisessa kun siippani puhui sellaiseen menevänsä :)

Eli meidänkin muksulla on suuri vaara joutua linssiludeksi. Tällä kertaa isi stailas päälle kyllä niin ihanat vaatteet, että... ;D

Heli kirjoitti...

Elisa: Siellähän me ja mahtavaa oli! Kiva oli myös saada akkojen keskelle miehiäkin, hehe. Murkulahan oli sellainen linssilude, jotta! Harmittaa, kun en saanut kunnolla sitä hurmuri-hymyä kuviin, olin aina vaan liian hidas tai väärässä paikassa, hö! Ja Roni & Nasu oli värisamiksiakin ;)