keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Nasusta ei ehkä tule missiä

Päivän asua naperolle pukiessani huomasin, että nyt se on alkanut. Nasu on astunut äitinsä tielle, tuolle ruhjeiden ja itsensä telomisen tielle. Nasulla on nimittäin todistettavasti ensimmäinen mustelma. No okei okei, rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että tämä on itse asiassa naperon toinen mustelma. Ensimmäinen tuli takaraivoon, kun vesseli kaatui vessassa istuma-asennosta suoraan kovalle kaakelilattialle. Siitä en kehdannut ottaa kuvaa, oli aika häijyn näköinen. 

Mutta tämä yksilö jalassa, tämä on nyt juurikin sellainen mitä minä olen aina täynnä, ollut lapsuudesta saakka. Mutta minkäs teet jos rakastat kiivetä puissa, ajaa pyörällä liian lujaa ilman käsiä ja juosta metsissä, teillä ja niityillä kuvitellen olevasi hevonen. 

Muistan kuinka isäni sanoi minulle eräänä kesänä shortsikelien aikaan kun näki mustelmaiset, ruhjeiset ja arpiset jalkani: "ei susta kyllä missiä noilla ruhjeilla tule". Eikä tullut, onneksi! Ei taida sitten tulla Nasustakaan, ainakaan noilla isäni määreillä mitattuna.

Voi voi, siinä se nyt on. Ja jos tyttö äitiinsä tulee, tämä on vasta alkua.

Otin kuvan Nasusta hoitopöydällä bodyn pukemisen jälkeen juhlistaakseni harvinaista tilannetta: napero makasi pöydällä tyytyväisen oloisena ja paikallaan niin että siitä todella sai rauhassa otettua kuvan. Ei ole meinaan moista tapahtunut viikkokausiin. 

Normaalisti Nasu ratsaa heti kun se on pöydälle laskettu kaikki ympärillään olevat hoitopöydän esineet aina kuumemittarista rasvapurkkiin ja kynsisaksiin. Tästä en aio ottaa kuvaa, mulla kun menee jokainen käsi (tuntuu, että välillä niitä on oltava enemmän kuin kaksi) Nasun pöydällä pitelyyn ja vakavampien tapaturmien ehkäisyyn.

Meitsi chillaa, vaikken oikein enää tälle pöydälle mahdukaan.

Jatkettiin mustelmasta vimmastuneina missiteemalla. Eli pyöreitä muotoja korostavilla pöksyillä, milläs muilla kuin haaremihousuilla. Pyysin Nasua myös poseeraamaan kuin missi. Joko se ei tajunnut tai sitten se tajusi liiankin hyvin.


Näyttääkö mun peppu isolta näissä?
Entä miltä näyttää viehkeä silmäniskuni?


Missi ei voi koskaan näyttää väsyneeltä eikä semi-irvistää, kuten Nasu tässä.
Korkeintaan missi voi näyttää yllättyneen iloiselta kuten Nasu viimeisessä kuvassaan.
*********
Violetti kissabody - Lindex
Violetit haaremihousut - Bogi
Mallin poseeraukset - Omia

Ei kommentteja: