perjantai 27. toukokuuta 2011

Jotkut ne vaan osaa

Tänään Nasulla oli päällä niin suloinen Huutislöytö, että oksat pois. Nimittäin jonkun omatekemät haalarit aivan mahtavasta kankaasta. Pongasin nämä jokin aika sitten Huutiksesta ja ostin ne lähinnä herjalla, kuosi kun näytti kuvassa lievästi ilmaistuna arveluttavalta. No, eurolla kun sai, päätin olla ennakkoluuloton ja kokeilla. Ja kun byysat sitten rantautuivat meille sain todeta olleeni jälleen kerran idioottimaisen ennakkoluuloinen. Housuthan löytyvät sanakirjasta "suloinen"-sanan kohdalta. Tsekatkaa ny:

Osasin vahingossa ottaa sarjakuvat, en tosin ole ihan varma kuinka se tapahtui.
Ainoastaan nasukan kädestä huomaa, että kuvat ovat eri.


Näissä pöksyissä kelpaa ola vallaton. Oikeastaan ne vaativat sitä.
**********
Reteet haalarit - Löytö Huutiksesta
Iloisen raidallinen body - Lahja Ruotsin sukulaisilta

Jotkut ne tosiaan osaa, toiset ei. Minä kuulun arvatenkin noihin jälkimmäisiin luusereihin, jotka haaveilee näiden tämän päiväisten pöksyjen kaltaisista taidonnäytteistä, mutta päätyvät ompelemaan jotakin joka näyttää lähinnä makuupussilta. Jossa on säkällä kaksi lahjetta.

Mutta voi tätä levotonta mieltä! Jotenkin mielessä siintää taas idealistisia haavekuvia pöksyjen ompelemisesta tyyliin "otat vaan noi pöksyt ja piirrät niiden mukaan ääriviivat kankaalle, sitten vaan hurautat saumat kiinni ja ne on siinä! Kuinka vaikeeta se voi olla?" Sanokaa nyt hyvät ihmiset mulle että vaikeeta se todellakin voi olla. Ei ehkä muille, mutta mulle.

5 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Sun pitää mennä kansalaisopistoon lastenvaatekurssille, siellä oppii ompelemaan :) Nimimerkillä kaksi vuotta opistoa käynyt ;)

Tiinakaisa kirjoitti...

Ompas tosiaan retee setti! Ja Nasu on kasvanut niin isoksi plikaksi, huih, kun aika rientää :)

HannaKarmiini kirjoitti...

Ohoh! Nyt on kyllä ilonen asu! Löytyispä sulle samanlainen :D

Heli kirjoitti...

PikkuHoo: Sä olet niiiin oikeassa! Pitäis vaan saada itseään niskasta kiinni ja mennä. kaipa ne muutkin edes semi-tumpeloita siellä on, ku ovat kerran kurssille hakeutuneet? Ootko sä oppinut kahdessa vuodessa paljon?

Tiinakaisa: No eikö ookin! Karsastin noita pöksyjä aluksi jo pelkästään vaatekaapissa, mut sit kun vaan puin ne Nasun päälle, ne heräskin jotenkin oudosti eloon. Ehkä se on tämä alkava kesä?

Karmiini: Ajattelinkin, että sä väreistä pitävänä saattaisit tykätä? ;) Mun täytynee ommella itselleni moinen ja jos siitä tuleekin makuupusii, niin sillekin olis tarvetta :)

Kiki kirjoitti...

No onpa tosiaan hauskaa kangasta! Ja muutenkin on menoa ja meininkiä Nasulla!