sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Vedenalaisia kuvia

Vauvauinnissa oli tänään vuorossa valokuvaus, mikä olikin tasan tarkkaan se ainoa syy miksi aamulla ylipäätään raahauduttiin uimahallille. Koko perhe olisi nimittäin todellakin nukkunut aamulla myöhempään ja Nasu oli meistä se kaikkein vaikeimmin heräteltävä. Raasu nukkui vielä hoitopöydälläkin kun mies kiskoi sille palttoota päälle.

Itse valokuvaus oli yllättävän hauskaa, veikkaan että se yhteisperhekuva meistä kolmesta pinnan alla on vähintäänkin huvittava. Mulla ainakin on sellainen virne naamalla, kun rupesi pinnan alla yhtäkkiä törkeästi naurattamaan, että näytän varmaan uponneelta hullulta. No, katsotaan parin viikon päästä kun saamme kuvat.

Tänään onkin sitten eilisen kulttuurisen jälkeen urheilullinen kisakatsomo, ainakin täällä meille. Iltaa varten hankitut herkut kiinnostivat myös perheen pienimpiä.

Mitäs herkkuja täällä on, Rikin kiinnostuu.


Jos mä otan maistiaiset, vahdi sä ettei porukat huomaa.


Hei, älä nyt karkaa. Jaetaan saalis, kunhan mä vaan saan edes vähän ottaa turkista tuntumaa.
*********
Raidallinen kalsariasu - Metsola

Neljän minuutin päästä alkaa matsi, cokis on pakkasessa ja kuvasta puuttuvat subwayt lämpimässä. Joten ei muuta kun kimppuun, eiköhän oteta se mestaruus taas (viime kerrastahan on vasta 16 vuotta...).

Ei kommentteja: