lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vapunaatto

Vappu on mahtava juhla, joskin nyt vauvan myötä meidänkin juhlimisemme on saanut aika lailla erilaisen muodon kuin mitä aiemmin. Mutta ei se mitään, elämä muuttuu. Huomenna haluan ehdottomasti mennä vapputorille ja ostaa Nasulle sen elämän ensimmäisen vappupallon. Ensimmäisen monista.

Aamulla päälle valittiin riemunkirjavaa raitaa ja Moonkidsin froteehaalarit, yhdistelmä näytti juuri oikean vappumaiselta. Ja hei, näin vapun vinkkivitosena voisin kertoa, että Lasten Taikamassa on vapun kunniaksi huomiseen asti mm. seuraavia merkkejä 20 - 40% alennuksella: CupCake, Moonkids, Molo Kids, 3 Pommes, Duns, Maxomorra, Metsola, Mini Vanilla, Mim-Pi, Emile et Rose, Jocko, Jny Design, Jocko, Nova Star, Riemuli, Småfolk, Lipfish, PomPom....


Hmmm... tätä kirjaa en olekaan nähnyt aikoihin. Katsotaanpas.


Raidallinen body - Lahja Ruotsin sukulaisilta
Froteehaalarit - Moonkids
Mallin kiiltävä naama - huolella äidin rasvaama

Tänään kävimme jälleen automarketissa, oli jokaviikkoisen kärsimyksen vuoro. Inhoan ravata niitä kilometrikäytäviä, mutta rakastan sitä että jääkaappi on sen jälkeen täynnä useamman päivän ajan. Joten ei muuta kuin markettihirvitykseen. Mukaan tarttui pakollinen pussi ilmapalloja, serviettejä ja herkkuruokaa. Nasukin innostui elämänsä ensimmäisistä ilmapalloista, se syödä lutkuttaisi ilmapallojen kantoja vaikka huomiseen jos saisi.

Juhlia varten mirri kaulassa.


Napero pääsi tänään myös suklaan makuun, vahingossa. Kassajonossa mies antoi sille suklaapatukkansa räpellettäväksi sillä aikaa kun jonotimme. Hetken päästä näin naperon huolella imeskelevän pahvista patukkaa, siis oikein lussuttavan. Nappasin patukan käteeni ja huomasin, että Nasuhan oli saanut sen pahvin imeskeltyä puhki ja lussutteli nyt kaikella antaumuksella itse suklaista patukkaa. Ja voi pojat sitä huutoa kun otin herkkupatukan pois siltä! Nasu arvatenkin pitää suklaasta, kuten vanhempansakin.Riki ja Nasu tykkäävät kummatkin ilmapalloista.

Nyt minä aion avata vapuksi ostamamme herkkuoluen, heti kun olemme saaneet naperon nukkumaan. Viettäkäähän te muutkin oikein antoisa ja mukava työväen juhla :)


Hauskaa vappua kaikille!

Ei kommentteja: