keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Ehkäpä se on eroahdistusta?

Aa jee!!! Pyrintö on koripallon uusi Suomen mestari mallia 2011! Kuten on muuten myös mallia 2010. Niitä mestaruusjuhlia Nasu tosin juhli masussa. Tämän vuoden mestareita nasukka juhlisti mummin ja ukin kanssa häärätessä siinä missä isä ja äiti riehuivat katsomossa.

Tulimme siis juuri älyttömän kiihkeästä ja mahtavasta koripallofinaalista kotiin, haettuamme ensin Nasun mummolasta hoidosta. Sitten saunaan koko revohka ja nyt pikku napero jo kuorsaa täyttä häkää pinnasängyssään. Toivottavasti nukkuakseen edes hieman ehjemmän yön kuin mitä viime aikoina.

Olen keksinyt myös uuden mahdollisen syyn tähän valvomisvaiheeseen: eroahdistus. Nykyäänhän Nasu on niin kamalasti minun perääni, ollut jo jonkin aikaa, etten voi edes huoneesta poistua kun huuto alkaa. Ei Nasu suoraan aina itke perääni, vaan se on usein sellaista vaativaa yksivokaalista huutoa tyyliin "aaaaaaa". Ilmeisesti jonkin sortin kutsuhuutoa että "tule takaisin äiti, en näe sinua". 

No, juuri Nasun iässähän sen vierastamisen ja uuden symbioosin vaihe tulee, joten sikäli tässä väsymyksen tilassa voin olla myös onnellinen, että kaikki on nasukan kanssa mennyt hyvin. Kun kerran eroahdistus on tuollainen. Juhlin asiaa sitten enemmän, kun energiatasot ovat edes pikkuisen korkeammalla. Nyt ei jaksa kuin esitellä pirtsakan päivän asun ja painua pehkuihin.

Ai että, tämä tärisevä ja haukkuva koira on yksi lemppareitani. 
Kiitos vaan serkuille lainasta!


Mua ei äiti väsytä sitten yhtään! 
Lähdenpä tästä taas myyryämään.

Pöllö body - Lindex
Keltaiset froteehaalarit - Moonkids
Valkoiset villasukat - Ruskovilla

PS. Edit 05.05.2011: Ajattelin tulla kertomaan, että viime yö meillä nukuttiin hyvin. Tai ainakin paremmin kuin aiemmin. Ehkäpä Pyrinnön mestaruus rauhoitti Nasunkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Nasu!

Päätin jättää ensimmäistä kertaa kommenttia, kun mietin taas, kuinka paljon iloa ja hyvää mieltä olen tämän blogin lukemisesta saanut.

Kiitos!

<3 <3 <3

-m

Heli kirjoitti...

anonyymi: Ihana, ihana m! Itse juuri piristit päivääni niin ettet tiedäkään! Tällaisia kommentteja kun saa, ei voi kuin sydän läpättäen kiittää! Eli KIITOS :)