keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pikku sylkiäinen

Nasu on oppinut jälleen uuden taidon, sylkemisen. Voi kuinka ihana taito (kaikuuhan sarkasmi nyt varmasti tarpeeksi äänessäni)! Meinaan koko ympäröivälle maailmalle. Ymmärrän kyllä, että natiaisesta on suorastaan huumaavaa kyetä ainaisen nielimisen jälkeen myös aktiivisesti poistamaan esineitä, ruokaa tai omaa sylkeä suustaan. Mutta meille muille se ei ole niin kamalan hauskaa.

Tämän seurauksena olen jatkuvasti päällystetty sillä, mitä natiaisen suussa kulloinkin sattuu olemaan. Sitä tavaraa nimittäin pärskytellään aamusta iltaan ja antaumuksella ulkomaailmaan. Useimmiten matsku on onneksi vain kuolaa, mutta ruokapöydässä sattuu ja tapahtuu sitten värikkäämpiäkin pärskäyksiä (kuten aiemmassa postauksessani varoittelinkin). Miksi, oi miksi en uskonut itseäni vaan pukeuduin valkoiseen huppariin?

Yhden ainoan pärisyttelyn tulos. Hei hei huppari.

Lisämausteen naperon pisarapilveen tuo nenästä valuva räkäinen oheisvirta, joka pärryttelyn seurauksena päätyy ihanan limaisena paitojeni rintamukseen. Kevät kun on tuonut Nasulle vuotavan nenän, mikä takaa että aina on jotain syljettävää ja pärisyteltävää. Ei materiaalipula yllätä, niin sanotusti. 

Tänään lähdettiin vaihtelun vuoksi tyttömäisiin väreihin eli juurikin siihen pinkkiin. Mummilta lahjaksi saatu, aivan mahtava leopardipilkkuasu pääsi vihdoin päälle kun Nasu on vihdoin kasvanut sen kiinni. Asu on meinaan odottanut kaapissa aina Nasun syntymästä saakka.

Heitä jo se lelu, meitsi ottaa kopin.

 

Oon aikas vekkulilla tuulella taas, kohta voisin vaikka sylkeä päräyttää sua naamalle. Tsihihi.

Koitin saada tuosta rintamuksen ihanasta matoa väijyvästä kisusta parempaa kuvaa, mutta lähes kymmenen epäonnistuneen näppäisyn jälkeen oli todettava, että tämä oli juurikin se paras mitä sain. Tuo vekara alkaa yksinkertaisesti olla liian nopea, utelias ja ulottuva kaltaiselleni amatöörikuvaajalle.

Pinkki body rypytetyillä puhvihihoilla - Lovely bears
Pinkit leopardipökät - Lovely bears

Kohta puoliin lähdetään Riki Sorsan kanssa kauneussalonkiin ja mummi tulee Nasun kaveriksi. Jaa minnekö salonkiin? No, se selvinnee teille tulevaisuudessa. Mähän sanoin jo aiemmin, että tuon kaverin karvaongelmalle on tehtävä jotakin. Ja pian. No, tänään on vihdoin se hartaasti odotettu päivä - stay tuned...

Ei kommentteja: