perjantai 15. huhtikuuta 2011

Nyt väriä tähän koomaviikkoon!

Tuskainen oli herätys tämän aamun lääkäriin kello kahdeksalta. Yö ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla kellään meistä: mies oksensi, Nasu kääntyili toistuvasti mahalleen ja heräsi sitten surkeana huutamaan ja minä valvoin näitä kahta edellämainittua hoivaten. Niinpä herätyskellon soidessa jokainen meistä olisi vielä jatkanut uniaan.

Onneksi lääkärireissu oli sikäli turha, että ei sille mansikkaluomelle mitään tarvitse tehdä. Kuten vähän aavistelimmekin, mokoma kuulemma häipyy itsestään kouluikään mennessä. Kutinaan saa lääppiä hydrocortisonia ja sen pitäisi auttaa. Oikeastaan mitään muuta harmiahan se ei ole edes Nasulle aiheuttanut. Joten sikäli kannatti herätä, kerrankin turha reissu sai hymyn huulille. 

Päälle puettiin jälleen helposti riisuttavaa, jotenkin aavistin että kaikki vaatteet siellä kuitenkin pitää riisua, vaikka yläselän luomea tarkastellaankin. Ja niinhän siinä muuten sitten kävikin. Amatööriäiti on selkeästi oppinut jotain, jahuu!

Siis hetkonen, otetaas uusiksi. Me ollaan näin aamutuimaan menossa minne?


 Selvä, meitsi on messissä! Mennään jo!
 ***********
Retroleijona body & haalarit - Tutta
Mallin energiataso - 5 minuuttia heräämisen jälkeen jälleen katossa

Mainitsin eilen uusista huutislöydöistä, joita olen viime aikoina tehnyt. Koska tämä oma vointi on edelleen heikko ja tuntuu, että olen osittain kasvanut jo sohvaan kiinni, luovutan nyt suosiolla läppäpuolen kuvalliselle materiaalille. Eli otin itseäni niskasta kiinni, nousin huojuen keittiön tuolille ja kuvasin hieman noita kesäisiä löytöjä, joita viime parina viikkona olen Nasulle Huutiksesta tehnyt.   

Lindexin ihana hellemekko ja uusi froteinen shortsisetti
Niihin hienosti sopiva parin euron froteinen hellehattu on retroa ja se on pirteytensä ohella myös kätevä kääntöhattu.


Plastisockin Applefield-kuosin paita ja nuo samat sammarit, jotka Nasulla oli eilen puna-keltaisina. Kuva vääristää hieman, sillä oikeasti tuo musta sametti ei ole kauhtunut laisinkaan. Ihanaa, että löysin Nasulle puna-mustaa, se kun on omakin lemppari. Vauvoille yhdistelmää on vaan hieman vaikeampi löytää.


 Plastisockin uusi kirsikka-body, tätä olen metsästellyt jo hetken aikaa.
Ja aivan ihana Metsolan kankaasta ommeltu hellemekko. Ai että, vähänkö tekisin tällaisia mekkoja itsekin, jos osaisin... hmmm... entäpä jos? Olisiko taas aika tehdä hieman itte :)

 Kyllä, olen höyrähtänyt tuohon Applefield -kuosiin. Samoin oksennustautihöyryissäni höyrähdin Kuopuksen aleen ja pakkohan nämä oli sieltä kotiuttaa. Eli pitkästä, pitkästä aikaa hankin Nasulle kaupasta ostettua vaatetta. Settiin kuuluva hattu olikin myyty loppuun, joten sain valkata tilalle tuon Villervallan tähtilakin, joka musta sopii tohon kyllä hienosti.

Ai että, olispa jo kesä! Tosin pelkästään noiden kuosien kuvaaminen piristi kummasti, ehkäpä tästä voisi villiintyä taas syömään jotain. Varsinkin kun se eilinen pitsa pysyi muutaman Rennien avulla sisällä. Eli näin villi perjantai meillä, mites teillä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä, toivottavasti saatte koko perheen pian terveeksi ja pääsette nauttimaan ihanasta kevätviikonlopusta.

Sun huutisostokset on aivan ihania :-) Musta tuntuu etten ikinään löydä sieltä mitään tai jos löydän niin hintaa onihan liikaa käytetylle vaatteelle. Tai sitten tulee fiksaatio johonkin ja kohta harmittaa kun oon maksanut ihan liikaa. No täytyy vaan jatkaa harjoituksia. Kyllä Nasun kelpaa kesällä kruisailla noissa vaatteissa.

- mimmu

Heli kirjoitti...

mimmu: Kiitoksia tsempistä, lämmitti todella mieltä! :)

Kiitos myös kehuista, oon itekin noihin löytöihin tyytyväinen. Mieli on selkeästi jo keväässä kuten noista vaatteistakin näkee, vaikka täällä sisällä edelleen kökitäänkin.

Ehdottomasti oon sun kanssa samaa mieltä, et liikaa ei käytetystä kannata maksaa. Oon mäkin tehnyt oman osani virheostoksista ja niistä onneksi oppii. Tsemiä harjoituksiin ;)