torstai 21. huhtikuuta 2011

Nyt sujuu!

Nyt on kuulkaa onnistumisputki amatööriäidillä päällä - jahuu! Ihanaa vaihtelua tuon itsetuntomontun jälkeen. Kohta oikeasti siirryn käsitöiden pariin ja väkerrän Nasulle jotain ihanaa itse, kuten ole muutaman kerran tainnut jo uhotakin. Sen verran on taas itseluottamusta ja hommat sujuu. 

Jaa mikäkö nyt? Noh, ensinnäkin tein eilen Nasulle jauhelihasta safkaa, keksin heittää mukaan riisiä ja vihanneksia ja avot, vauvarisotto oli valmis! Saas nähdä mikä on menekki kun ipana herää päiväuniltaan, valmiiksi oikein jännittää.

Mmmm... maistuis varmaan sullekin?

Toinen onnistunut seikka on nuo pääsiäisrehut. Ankean maratonisairastamisemme takia kaikki kodin pääsiäisen laitto ja rairuohosysteemit jäivät aivan unholaan, niin vakaasti kun olinkin päättänyt ne hyvissä ajoin kerrankin istuttaa. Pieleenhän se meni taas tänäkin vuonna, maanantaina vasta purkkeja ja siemeniä esiin kaivelin. Tuskaisena aprikoin, josko taas meillä vihertää viikko, kaksi pääsiäisen jälkeen, mutta mitä vielä! Katsokaas miltä istutukseni näyttivät tänä aamuna:

Kukot vartioivat herkkuaarteitamme, onneksi Nasu ei vielä yllä karkkikulholle.

Ja kukkojen jalkojen juuressa vihertää pääsiäiskrassi! Vain kolme päivää istutuksesta.

Tiput ovat munineet herkkuja poikineen.

Mutta miten karmea kohtalo tipuilla itsellään onkaan! Tusinasta tipuja on enää jäljellä nämä kaksi runneltua, loput on Riki teurastanut jonnekin.

Tässä onnistumisen flowssa onkin hyvä lähteä moikkaamaan serkkuja ja ehkä mummiakin. Palataan siis päivän asun tiimoilta vielä myöhemmin päivällä, nyt en ehtinyt sitä kuvaamaan. Mutta onpas vaan ihanaa kun asiat onnistuu ja sujuu! :)

Ei kommentteja: