torstai 21. huhtikuuta 2011

Kiirastorstain vinkkivitonen

Mukavia nämä vierailupäivät. Nasu nauttii aivan sata lasissa kun on uusia leluja, naamoja ja virikkeitä eikä tarvitse aina tuijotella tätä samaa naamaa näiden samojen seinien sisällä. Tulimme vasta äsken sisareni luota vieraisilta, nopeasti vain Nasulle iltapuuro ja sitten pehkuihin. Sinne se simahti pauttiarallaa minuutissa.

Tänään päälle laitettiin serkuilta lainassa oleva Tikruasu sen pirteän oranssisuuden vuoksi, oli jotenkin pääsiäismäinen asu. Tikrusta innostuneina myös ulkoasu valittiin Nalle Puhimaisen eläimelliseksi. Tarkoittaa siis käpäliä, korvia ja pörheää fleecepintaa.


Pikku-Tikrun jalkapöydän päälle on laskeutunut pahaa-aavistamaton perhonen.


Tikrua alla ja Puhia päällä.
*********
Tikruasu - Disney
Nalle Puh fleeceasu - Pippi
Tassut ja myssy - H&M 

Nasu siis tuhisee nyt sängyssään ja me Rikin kanssa vietämme laatuaikaa kahdestaan, sillä mies on puulaaki -korisjoukkueensa saunaillassa. Loistava hetki siis purkaa lukemattomien lehtien pinoa, taidanpa aloittaa sisustuslehtien suosikistani Dekosta. Ah, Dekoa ja Fazerin sinistä mulle heti nyt.

Haluan kuitenkin lopettaa tämän kiirastorstain kirjoitukseni pienimuotoisen amatööriäidin kiirastulen kuvaukseen ja siitä kumpuavaan vinkkivitoseen. Tänään nimittäin opin sen, että kun tuotosta täynnä olevaa vaippaa kantaa roskikseen, kannattaa se tehdä niin, että vaippa on suupuoli ylöspäin. Ei alaspäin.

Tuolta se tuli ja tohon se meni.

Kyllä, kuvassa on juurikin sitä ihteensä. 
Ei mikään varsinainen kaunistus keittiön lattialla.

Voi hyvänen aika, minkälainen ihminen kuvaa kakkaa, saatatte kysyä. No esimerkiksi tällainen kuten mä, hehe. 

Nastaa kiirastorstaita!

2 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Mää suosittelen, että koklaat aina tippuisko sitä tuotosta siitä vaipasta eka pönttöön, sieltä sitä ei tarvi siivota, toisin kun lattialta ;)

Ja hyvä kun sait ittes sieltä notkahduksesta ylös (aiempiin postauksiin viitaten). Ja aiempiin postauksiin vielä se, että meilläkin käydään kaupassa n. 1krt/vko. Joka kerta kun sitä viikon ruokalistaa miettii ottaa päähän ja se kaupassakäyminenkin on välillä aika tuskaa, mutta kyllä se sitten palkitsee, kun ei tarvi tehdä ko. asiaa kun kerran viikkoon. (kuten olit huomannutkin). Tää vielä korostuu sitten kun lapset syö samaa ruokaa kuin sinä ja niille tulee nälkä ja et vaan kehtaa tarjota sitä ikuista leipää, jugurttia ja banaania, jolloin on hyvä olla se ruoka valmiiksi mietittynä. (Meillä vajaa 11kk vauva on käytännössä siirtynyt jo täysin samoihin ruokiin meidän kanssa, käytetään vaan sitten soija- ja kauravalmsteita korvaamaan maitotuotteet).

Mukavaa pääsiäistä! Täällä odotellaan miestä työmatkalta ja siksi vaan notkutaan blogeissa ;)

Heli kirjoitti...

Salla H: Erittäin totta ja sitä pönttöä tuli juurikin ikävä kun tota kasaa veitsellä takaisin vaippaan laappasin.

Ihme notkahdus se tosiana oli, en tiedä mistä johtui. Hyvin epätyypillistä mulle. Ehkä se yli viikon laattatauti veti mielenkin sit niin alamaihin ku energiat oli niin montussa. Mut se on mennyttä nyt!

Se on kyllä aina aikas tuskaa ottaa ja raahautua sinne automarkettiin. Siksi mennään koko perhe aina yhdessä, et tuska olis edes jaettu tuska. Mä kun vielä sydämestäni vihaan ravata niitä kilometrikäytäviä kun mikäkin ravihevonen jonkun leivän ja maidon perässä, mut ei auta. Kyllä sen sit aina läpi juoksee, ku sinne saakka raahautuu. Ja tosiaan se kyllä palkitsee, ku jääkaappi on ihanan täynnä ja voi jopa valita mitä syö. Luksusta.

Nastaa pääsiäistä myös sinne päähän ja toivotaan, et mies tuo vaikkapa kivoja tuliaisia! :)