maanantai 18. huhtikuuta 2011

Pieni tutkimusmatkailija

Vaatekaappien siivoamisesta innostuneena tänään oli kiva valita päällepantavaa, on meinaan niin monta uutta vaatetta joista valita! Nyt esimerkiksi mahtuvat nämä ihanat Moonkidsin haalarit, jotka Lasten Metsolan joulualesta muistaakseni joulukuussa ostin. Silloin tuntui niin kovin kaukaiselta aika, jolloin napero käyttää 74-koon vaatteita, mutta tänään sitten ollaan siinä ajassa. Eivät meinaan byysat olleet laisinkaan suuret, vaan just jetsulleen sopivat.

No mutta mikäs se tässä? Otanpa itse käteen ja katson.


Ai että on näppärää,  kun voin itse noukkia haluamani juttuja suuhun eikä äiti mahda mitään, hih!
*******
Musta-valkoinen pallobody ja sukat - Marimekko
Siniset froteehaalarit - Moonkids
Esine mallin suussa - magneetti jääkaapin ovesta

Nyt kun Nasu osaa sekä istua että ryömiä eteenpäin, ei sitä pitele enää mikään. Yhtäkkiä puuhaa onkin vaikka kuinka eikä nassikka tylsisty läheskään samaan malliin kuin mitä vielä pari viikkoa sitten. Nyt se saattaa viettää pitkiäkin aikoja lelujensa keskellä itsekseen jutustellen, pyörien ja tutkien, mutta yhtä lailla kiinnostavaa voi olla jo pelkästään se, kun äiti asettaa keskelle keittiön lattiaa istumaan. Siitä on sitten mukava lähteä tutkimusmatkalle, vaikkapa nyt jääkaapin luokse.
  Itse itseni tänne jääkaapin luokse hinasin.

 
 Spagaatikin onnistuu meikäläiseltä ongelmitta, katsokaas vaikka.

Tämä on selkeästi nyt sitten sitä aikaa, kun amatööriäidinkin pitää alkaa olemaan tarkkana. Täällä nimittäin pyörii nyt pieni helmenvaaleatukkainen pallopää, jolta tuntuu puuttuvan itsesuojeluvaisto vielä pahemmin mitä äidiltään. Äskenkin yllätin sen läppärinjohto suustaan, oli onneksi nypännyt sen ensiksi seinästä irti. Tietenkin, eihän sitä muuten olisi suuhun saanut.

Ei kommentteja: