torstai 28. huhtikuuta 2011

Serkkulapäivä = paras päivä

Ehtoota tupaan! Tänään ollaan taas oltu koko päivä serkkujen luona leikkitaivaassa, kotiin päästiin vasta hetki sitten. Eli ei muuta kun Nasu iltapuuropisteen kautta suoraan vällyjen väliin. Nämä serkkulapäivät ovat ihan parhaita päiviä sekä Nasusta että minusta. Minä saan jutustella kunnolla ja ajan kanssa rakkaan sisareni kanssa ja Nasulla piisaa mielettömästi virikkeitä, leluja ja serkkujen seuraa. 

Sen kun vaan asetan naperon keskelle serkkulan olohuoneen lattiaa, ympäristö hoitaa loput. Ehkä maailman helpointa lastenhoitoa. Napero kun tuntuu kyllästyvän säännöllisin väliajoin sekä omiin leluihinsa että tuijottamaan pelkästään meikäläisen naamaa. Ja ihmekös tuo, kyllästyn minäkin omaan naamaani aina silloin tällöin.

Aamulla päälle valittiin hauskaa raitaa, aina kokovartalohaalarista hattuun saakka. Jotenkin tuo kalsariasu näytti erityisen vesseliltä natiaisen päällä, ehkä se on se sen lahkeiden tiukkuus yhdistettynä villiin rataan, joka toimii vaan niin pirun hyvin.


Otanpa tästä itse tän D-vitamiinin, ku sä vaan kuvailet siinä.


Mennään äiti jo, serkut odottaa!


Raidallinen kalsariasu - Metsola
Raidallinen myssy - Lindex

Nasullahan on siis kolme serkkua, kaikki ihania tyttöjä. Näistä nuorin on vain nelisen kuukautta Nasua vanhempi, mutta eron huomaa varsinkin tässä vauvavaiheessa. Onkin kiva ajatella, että vanhemmiksi kasvettuaan tytöt ovat todellisia ikätovereita ja toivottavasti myös ystävyksiä.

Huh, olen aivan poikki itsekin. Nyt nopeasti jotain murkinaa napaan ja sitten nukkumaan. Aamun lenkki kun alkaa pikku hiljaa painaa jaloissa ja yleisessä olotilassa. Väsyttää, eikä kello ole vasta kuin yksitoista. Mihin menet iltavirkkuus?

Ei kommentteja: