keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Nasu ryömii!

Tänään se sitten tapahtui! Nasu oppi ryömimään eteenpäin! Tähän astihan Nasu on peruuttanut, pyörinyt ja nostellut peppuaan, mutta eteenpäin se ei ole vielä mennyt. Kunnes tänään. Ja mikä ihaninta, istuimme miehen kanssa kumpikin sohvalla todistamassa tapahtumaa. Mikä säkä!

Kuinka kaikki sitten tapahtui? No, ensin Nasu nosteli vuorotellen käsiään ja peppuaan, kunnes se sitten vain yhtäkkiä määrätietoisesti vetäisi itseään käsillä eteenpäin. Nasukkaa on nimittäin viime aikoina suuresti kiinnostanut pikkuautot, niin nytkin. Tätä hyväksikäyttäen mies sitten leikki parinkymmenen sentin päässä pikkuautolla ja tästä autostahan Nasun oli saatava ote. Joten ei muuta kuin eteenpäin!

Voi pientä pallopäätäni! Nyt se jo etenee oma-aloitteisesti eteenpäin, kohta konttaa. Ei meinaan ole kaukana, sen verran pontevasti napero peppuaan nostelee ja istuma-asennossa eteenpäin huojuu ja nylkyttää. Vielä se ei aivan osaa ponnistaa istumasta konttaamaan, vaan päätyy aina mahalleen myyryämään, mutta epäilen ettei sekään päivä ole kaukana kun tuosta istumasta ponnistetaan vauhdikkaaseen nelivetoon. Niin että lautalattiat vaan tömisevät.

Tällä hetkellä olemme nyt kotona koko perhe, sillä tietenkin myös mies sairastui. Täällä sitten kumpikin haamuina vaellamme ympäri kämppää, Nasu mukana heiluen. Varsinaiset Muskettisoturit.

Päälle valittiin vaaleaa ja harmonista, olisikohan tämä heikko olo heijastunut Nasun asuunkin. Mene ja tiedä.


Tällainen vihreä mustekala tarttui käteen.

 Katso äiti, näin se peppu nousee!

Meikäläinen olis jo valmiina lähtöön.

Täältähän löytyi tällaisia kiviä, tutkin näitä nyt hetken, mahtavan tuntuisia käteen.

Ja lentelevätkin hienosti!

Valko - ruskea body - Pippi
Beiget siilihaalarit - Me&I
Ruskeat sukat - Me&I

Ei kommentteja: