perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkä pitkäperjantai

Tämä pitkäperjantai todella tuntuu pitkältä, sillä olen saanut niin paljon aikaan tänään. Ensin aamulla, Nasun mentyä nukkumaan, lähdin äidin luokse kuvaamaan ja laittamaan hänen kirjahyllynsä myyntiin. Osa Huutiksessa myymistäni tuotteista on äidiltä muutossa ylijääneitä huonekaluja, jotka nyt etsivät uutta kotiaan. Äiti kun teki täydellisen tyylimuutoksen uuteen kotiin muuttaessaan ja antiikkiset huonekalut saavat väistyä uuden skandinaavisemman tyylin tieltä. Niinpä myyn nyt Huutiksessa lastenvaatteita ja antiikkia - mikä yhdistelmä! :)

Puolenpäivän tienoilla palasin kotiin juuri parahiksi Nasun herätessä. Söimme lounasta ja tämän jälkeen suuntasimme kohti mummolaa, krapulainen mies mukana. Sitä se urheilujoukkueen saunailta teettää. Mummolaan tuli myös ystäväpariskuntamme, joka suunnittelee talon ostoa. Appiukkoni kun on rakennusalalla ja he halusivat kuulla ukin mielipiteen ostettavasta talosta ennen ostopäätöksen tekemistä. 

Tästä päivä jatkui sangen maukkaissa merkeissä, kun kävimme hakemassa läheisestä malesialaisesta ravintolasta take away -herkkuja kotona naposteltavaksi. Syönnin jälkeen ulos ja aurinkoon, ihan mahtavaa kuinka aurinko paistaa jo iltaisinkin! Iltakävelymme päättyi lopulta Makuuniin, josta tarttui leffa illaksi. Nyt sitten istumme koko perheen voimin sohvalla ja puuhastelemme kukin omiamme: mies katsoo telkkaria, minä näpyttelen tietsikkaa ja Nasu ryömii ympäri olkkaria lelujensa perässä. Riki ottaa rennosti kynnyksellä ja tarkkailee tilannetta.

Aamulla päälle laitettiin keväistä fiilistä uhkuva maatila-haalari. Jotenkin oli aamulla sellainen olo, että nyt se kevät todella tulee, pois alta lumikasat ja hiekoitushiekat.


 Minut tunnetaan myös nimellä Rasvattu Salama.


Barbapapa body ja sukat - lahja ystäviltä
Keväiset Maatila -haalarit - Lindex

Eli eipä tässä muuta kuin pitkäperjantain jatkoa Harjunpää-leffan parissa. Ainakin siis tässä osoitteessa. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava pitkäperjantai, miettikää että vielä on kolme kokonaista lomapäivää pääsiäisjuhlan merkeissä. Suklaamunia, mämmiä ja lisää suklaamunia. Ja sunnuntaiksi on ainakin Tampereelle luvattu +19 astetta! Ou jee! :)  

Ei kommentteja: