lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kohti konttausta

Vauhdilla mennään kehityksessä eteenpäin, tänään Nasu nimittäin todistettavasti nousi jo itse kontilleen! Ja siis Nasu menee, mehän ei miehen kanssa juuri kehitytä, valitettavasti. Todistettavasti tarkoittaa sitä, että tapahtumaa todisti neljä eri ihmistä, meidän lisäksemme myös mummi ja ukki. Eihän siitä ole kuin parisen viikkoa kun Nasu oppi istumaan tukematta. Pian sen jälkeen napero alkoi ryömiä eteenpäin ja nyt tänään noustiin jo konttausasentoon. 

Kohta sitten kontataan, siihen ei varmasti mene enää kauan, se on varma. Ja sitten... sitten on edessä pystyyn nouseminen ja kävely. Hui! Nasu itse asiassa jo pyrkii pystyyn äidin jalkaa tai muuta ruumiinosaa vasten, hauskinta mitä se nykyään tietää on ryömiä ja myyrytä vanhempiensa päällä.

Meidän lauantaimme kului remonttityömaalla purkuhommissa, Nasu puolestaan viihtyi mummolassa. Ja mikä ihana ilma olikaan! Juuri se +19 astetta mitä lupailtiinkin. Istuin päivällä useaan otteeseen silmät suljettuina katse aurinkoa kohti käännettynä ja vain nautin. Nautiskelin kuin sisilisko kuumalla kivellä.

Mummolassa myös grillattiin ensimmäisen kerran tänä vuonna ja siitä jos mistä tulee aina sellainen olo, että nyt on kesä. Siis grilliruoasta. Tuoretta fetasalaattia, grillattuja vihannesnyyttejä ja lihaa = nam! Muistelin myös viime heinäkuuta kun maha suurena miehen kanssa grillasimme ja mietimme, että kohta meitä on kolme. Kuinka silloin hirvittikään, ei osannut yhtään kuvitella elämää perheenä, kolmistaan. Ja nyt, nyt ei enää osaa kuvitella elämäänsä kaksistaan. Ehei, meitä kuuluu olla kolme.

Mummia ja ukkia varten päälle puettiin sydänasu. Nasu kun on sellainen kaikkien lellikki, söpöliini sydäntyttö.Minä tyttö se vaan muikistelen tämän possuni kanssa.


Sydänhaalari - Me&I
Pingviini sukat - Me&I

Ei kommentteja: