lauantai 1. tammikuuta 2011

Tulkaa apuun martat!

Muistanette tuskani aatonaatolta (lue tästä)

Sen jäljet elävät ja vaikuttavat edelleen, niin henkiset kuin fyysisetkin. Henkiset toki klaaraan perusasenteellani ("no niin Heli, pieleen meni -> mitä opittiin? -> ens kerralla uudella tarmolla!), mutta fyysiset onkin sit kimurantimpia. 

Tervetuloa Helin Herkkukeittiöön! Tänään valmistamme keittolevyn takaisin hyötykäyttöön. Tämä tässä on siis sulanut muovipussi paistolevyllä, kuten kiirastulestani lukeneet tietävätkin. Osan mies sai kiroillen raaputettua irti, mutta nuo rähmät jäi. Miten tämän saa siivottua? Hjälp!


6 kommenttia:

HeidiM kirjoitti...

Marttojen sivuilla tosiaan suositellaan rapsuttelua. Kuumentamalla levyn saa ainakin hyvät käryt kämppään.
http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/kodinkoneet/liesi/lieden_hoito/

-Heidi

Heli kirjoitti...

Heidi: Jaahans, mieheni sisällä siis asuu martta vapautumistaan odottaen! Tiesin sen. Eli ensin raavitaan hieman lisää ja sitten palkitaan itsemme kunnon muovikärypilvellä? Yeah baby, tämä puuhahan pitää säästää oikein pyhäpäiväksi ;)

Kiki kirjoitti...

Heh. Voih. Lähtikö se puhtaaksi?

Heli kirjoitti...

Ei. Uuvuin pelkästä ajatuksesta ja lykkäsin tuonnempaan. Me käytetään vaan kolmea levyä nyt ja ihan hyvin pärjää :)

Anonyymi kirjoitti...

Aatonaaton touhuilusi lukeneena sanona vaan että rookie mistake. Älä koskaan, siis KOSKAANIKINÄ sovi mitään sosiaalisia tapahtumia kotiisi viikkoon ennen joulua. Voit käydä laulelemassa kauneimpia joululauluja tai glögeillä tai mihin nyt kutsuja saatkaan, mutta älä kutsu ketään kotiisi! Puoltoista viikkoa ennen joulua on ihan ok, ja heti aaton jälkeen reitti on jälleen selvä, mutta jouluviikko (plus ehkä pari päivää) on sellasta aikaa että kotona kuurataan, paketoidaan, järjestellään, koristellaan ja tehdään listoja siitä mitä kaikkea pitäis/vois tehdä. Se on sitä laatuaikaa ihan vaan oman perheen kesken ;)

T. Nina

Heli kirjoitti...

Nina: Siis miksei järjestetä äitiyden bootcamppeja??! Oot niin oikeassa, ilmiselvä rookie mistake (loistava ilmaus muuten, sopii mun amatööriäitien touhuiluihin muihinkin)!