perjantai 7. tammikuuta 2011

Taas se huutaa!

Tänään alennusmyynneistä pongattu Metsolan ihana aurinkomekko pääsi tositoimiin. Se olikin hyvä, sillä Metsolan vaatteet ovat aikas kaposaa mallia eikä koskaan voi olla varma meneekö tämä 62/68 kokoinen mekko enää ensi viikolla. Se on yksinkertaisesti niin ihana, että tekisi mieli pitää sitä ihan joka päivä päällä. On niin pehmoinenkin vielä.           
                        
  Sun Day aurinkomekko - Metsola
Valko-ruskea body - pippi
Ruskeat sukkahousut - H&M
Keltaiset villasukat - kirppikseltä
Cobra-puhelin - kuvausrekvisiittaa

Kuinka te muut äidit hei puette lapsellenne sukkahousut bodyn kanssa? Tai kysymys on osoitettu kyllä ihan kaikille teille, jotka joskus olette pukeneet jollekin lapselle sukkahousut ja bodyn. Onko tämä sama asia kuin pitääkö vessassa vessapaperirullaa ylös- vai alaspäin (siis että tuleeko se paperi vedettäessä ylä- vai alapuolelta rullaa)? Kysymys on siis siitä, kumpi tulee päälle. Mies on vakuuttunut, että body tulee toki alle ja sukkikset päälle. Minä taas olen viehtynyt paketoimaan ne sukkikset sinne bodyn alle. Miksikö? Syy: näin sukkikset pysyvät paikallaan eivätkä rullaa makkaroille. Kas näin.

Mekon alta paljastuu äidin suosima paketointi, joka pitää 
sukkikset piukeina tällaisen hoikkakoivenkin päällä.

On varmaan jo tullut selväksi, että harrastan Huuto.nettiä. Ja kyllä, olen lopulta tullut siihen lopputulokseen, että "harrastaa" on oikea termi. Tätä harrastusta en siltikään pidä minään pahana seikkana, sillä vaikka viime aikoina olenkin kunnostautunut lähinnä ostajana, olen vuosien aikana myös myynyt siellä tavaraa ihan kiitettävissä määrin. Kamat kiertoon, nääs!

Kesästä alkaen yhä useampi ostos on suuntautunut Nasulle. Oikein täytyy muistella koska viimeksi olen ostanut itselleni mitään, olisiko kotiin huonekalu. Lastenvaatteissa pääsee silti tekemään ihanampia löytäjä kuin mitä huonekalurintamalla koskaan. Tarjonta on vaan niin runsasta ja vaihtuvaa. Niinpä meillä on taas joulu. Sillä hyvä kun lastenvaatekaupan alesta tilatut vaatteet on saatu kotiin ja ja kaappiin, toi posti tänään lisää ihanuuksia...

Jee jee, nyt otetaan takaisin se ettei lapsena juuri koskaan saanut postipaketteja. 

Ah, tässä ne nyt on. Useammista huudoista koostuvat Me&I ihanuudet.


On haalaria, potkarit, myssyä, housuja, sukat ja karavaanari-body...


... ja neuletakkia, myssyä, huivia ja vauvan peittoa.

Jos otetaan huomioon, että jo tuon peiton tämän hetkinen tarjoushinta on 29€  (ovh oli muistaakseni 35€) ja mä maksoin siitä 10€, niin ei paha :) Varsinkin kun nuo vaatteet on tosi hyvässä kunnossa, monet lähes uusia. Siinä kunnossa, kun olis käyttöönottopesu vaan tehty. Ou jeah!

Osa vaatteista on taas taktisesti liian suuria, mut osan ajattelin ottaa jo nyt käyttöön. Ellei Nasu sit vielä huku niihin. Täytyy heti testailla, kun nassikka herää päikkäreiltään. Joka tapauksessa näitä ihanuuksia tulette piakkoin näkemään päivän asuina, mutta jos Me&I ihanuudet kiinnostaa enemmänkin, niin tämän linkin takaa löytyy lisää Me&I .

9 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Wow, melkoisia löytöjä. Jokohan sitä minunkin pitäisi mennä huutonettiin ostajana, eikä vain yrittämään saada niitä iänikuisia kattotelineitä kaupaksi:D

Ah, tuo Cobra on niin ihana!

pipa kirjoitti...

kade, kade, kade! Mä kävin muuten tsekkaamassa tota me&i pakettia, kun sen olit huutanut jo ja meinas multa silmät tippua päästä miten halvalla sait ne! Eli, kade, kade, kade.

Ja mitä?! Eikö mun paketti ole vielä saapunut???

pipa kirjoitti...

Sukkiksista: Mä laitan sukkahousut eka ja sitten bodyn päälle niin sukkikset tietysti pysyy paremmi jalassa ;)

Heli kirjoitti...

Kiki: Tiedän ;) Tämä postaus tosiaan selittänee hieman tätä mun Huuto.net -intoiluani...

pipa: Hihihi, en itekään voinut uskoa säkääni. Mut niinhän se on huudoissa kiinni aina siitäkin, et mihin aikaan sattuu huudon löytämään ja ketkä muut on linjoilla kisaamassa ;) Eikä oo sun paketti vielä saapunut? Sitä täällä odotellaan kuule kuola suusta valuen!

Eli säkin siis laitat sukkikset "oikein" bodyn kanssa ;)

Kiki kirjoitti...

Kävin eilen katsomassa tarjontaa ja melkein jo painoin huutonappia yhden Cobra-puhelimen kohdalla:D Sitten tulin järkiini ja muistelin pyhää lupaustani olla nyt ostelematta mitään ylimääräistä. Kun on se Eamesien kiikkutuolikin vielä tulematta:D Laitoin vaan sit ne meidän vanhan auton kattotelineet uudelleen myyntiin. (ette sattuis tarviimaan? lähtee parilla kympillä, tai teille erikoisalennuksella. heh)

Heli kirjoitti...

Kiki: Ettei vaan olis ollut se 80€ hintanen Cobra... ;) Mikä ei siis oo miteskään paha hinta tosta luurista. Mutta joo, ymmärrän toki ostolakkopäätökset -pitäspä ne vaan joskus mullakin! Me voitais varmaan joskus vaihtaa sun kanssa kodin huonekaluja, sen verran samankaltaisista tunnutaan pitävän, hehe (Nasullakin on string-hyllyt jnejne).

Kiki kirjoitti...

Joo, se oli se:D Tunnetko myyjän? En mää kuitenkaan huutanut kun nyt yritän pitää pääni - vaikka se oli myyjän mukaan priimaa. Lenkkareistakin tuli tänään vaunulenkillä vedet sisälle. Jos nyt edes kengät ostaisi. Vai hypinkö kaiken märän yli? :D

Kiki kirjoitti...

Heh, hyvä idis tuo vaihtelu:)

Heli kirjoitti...

Kiki: En tunne myyjää, mut tunnen Cobrien hintatason suunnilleen ja toi on tosiaan hyvä hinta ja vielä toimivasta. Pyytävät korkeampia rikkinäisistäkin.

Huoh, mulla ei toimi ostolakot muuta kuin itsen kohdalla. Nasulle hommasin taas ihanuuksia...