perjantai 14. tammikuuta 2011

Supernainen

Tänään on ollut kiireinen päivä, ollaan Nasun kanssa juostu aamusta neuvolassa, pankissa ja kaupungilla. Neuvolassa olikin astetta ankeampi käynti, sillä Nasu sai 5kk:n rokotepläjäyksensä pari viikkoa myöhässä ja piikithän eivät tunnetusti ole mikään kiva juttu. Nasu kuitenkin kesti ne urhoollisesti ja laiska äitikin sai luvan jatkaa täysimetyksellä ainakin tuonne kuuden kuukauden ikään saakka. Sitten kait pitäisi aktivoitua antamaan niitä paljon puhuttuja kiinteitä safkoja.

Nasu on suhteellisen hoikka kaveri, kuten kuvistakin varmaan näkee. Mutta koska pituutta ja painoa oli tullut ihan Nasun oman käyrän sisällä hyvään tahtiin, ei asiasta edes puhuttu sen enempää. Meillä on ihana neuvolan täti Maiju, jolle olen aina voinut soittaa tyhmine amatööriäidin kysymyksineni. Kuten todettua, neuvolahan on neuvola, paikka josta saa neuvoja. Ja ne kyllä tulee ainakin meikäläiselle usein tarpeeseen.

Aamulla valmistauduimme siis henkisesti rokotuksiin ja tuskaan. Päivän fiilikset ja edessä odottavat koitokset heijastuivat tietenkin asuvalintaan. Mikä olisikaan parempi asu kipua vastaan kuin Supernainen-puku? Ei mikään. Siispä ylle se!

Mitä? Siis sä aiot viedä mut MINNE?

Tässä asussa on vahva olo - bring it on! 
Say hello to my hammers!

 Hahaa! Lennän kohti haasteita ja nauran pelolle...

Vastaansanojat saavat maistaa nyrkkiäni, buahahaha!

 
Supernainen-asu - H&M alennusmyynnit (5€)
Punaiset jarrusukat - tädiltä 
Lentoasento - mallin tavaramerkkinen poseerausasento
Nauru - pahaa aavistamattoman hersyvä

Kotiin palattuamme Nasu oli jo aikas väsynyt ja hieman kärttyisen itkuinen. Siispä ei muuta kuin peppuraketti   (Panadolin peräpuikko suom.huom.) pakaroiden väliin ja parvekekomennukselle. Nasun nyt uinuessa hyökkäsin itse lounaani kimppuun. Nappasin meinaan kotimatkalla japanilaisesta Ramen Hanabi -ravintolasta raamenia mukaan ja katsokaa nyt mikä herkkupläjäys meitsiä odottaa:


Joten ei muuta ku hyvää ruokahalua mulle ja nastaa perjantain jatkoa teille! 

PS. Seuraavassa postauksessa luvassa lisää naiskauneutta, kun pääsen puhumaan toissapäiväisestä ihanasta pikkuvieraastamme neiti M:stä.

5 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Hahaa. Päivän lounas oli vissiin Omatsu. Vetelin juurikin samaa ruokaa napaani eilen.. Hanabi on kyllä loistoravintola, teillä se on vaan niin ihanan lähellä :)

Kiki kirjoitti...

Hihii, upea supernainen!

PS: nam, mullekin tuli näläkä

Heli kirjoitti...

Elisa: Kyllä, Omatsupa se. Sun asiantuntemuksesi vetää hiljaiseksi :)

Kiki: Tossa asussa on vielä huomioitu viittakin ja tietyissä asennoissa todella näyttää siltä ku Nasu lentäis viitta takana hulmuten :D

Unknown kirjoitti...

Hai Nasu ja mamma!
Nyt on Nasu sitten saanut suojarokotukset kohti maailman tuulia!
Älä vielä lennä noin nopeaan!
t:täti

Heli kirjoitti...

leena: Joo, nyt kelpaa päästellä ku on sellaset rokotesuojat jotta!

Nasu lentää jo niin nopsaan, että äitiäkin hirvittää. Kohta se jo vonkaa mopoa ja ajaa päänsä kaljuksi - jos äitiinsä tulee :)