torstai 13. tammikuuta 2011

Mäkin haluun!

Tänään päivän asussa lähdettiin materiaaleista. Jotenkin viimeaikaisten froteeasujen jälkeen viehätti rehellinen villa. Onhan nyt talvi. Niinpä päälle valittiin mummon tekemä asu, joka koostuu potkareista ja bolerosta.  Tämä asu on jo sen verran nafti hoikalle Nasullekin, että oli laitettava kertisvaippa keston sijaan. Pikkupeppuasu, hehe. Tai sitten Nasu on vaan perinyt vanhempiensa pyöreät pakarat (joita muuten saa kirota pillifarkkujen kanssa harva se päivä, toim.huom.).

Asuun kuuluu vielä pipo ja tumput, mutta koska Nasu on ne päällä jo ai-kas kärsimätön lähtemään parvekkeelle koisaamaan (lue: karjunta ei jätä tulkinnalle varaa), en viitsinyt napsaista kuvaa nyt niistä. Ehkäpä joskus myöhemmin.

Barbababoilla ei päivä voi lähteä huonosti käyntiin.

Varsinainen aurinkotyttö!

 Barbababa body - lahja ystäviltä
Vihreät villapotkarit ja bolero - mummun tekemät
Karvamatto johon Nasu melkein sulautuu - kuvausrekvisiittaa

Mietin tässä eräänä päivänä, että on kiva postailla omista Huuto.net -löydöistään, mutta onko niistä muiden kiva lukea? Ainakaan jatkuvalla syötöllä. Entä jos ihastuukin siihen mitä toinen on löytänyt? Kuinka helppo sellaista on saada itselle? Valtaako vimma saada sama asu tilaa päästä niin, että kiva lukukokemus muuttuukin ketutukseksi? Itselle on meinaan joskus käynyt niin. Ehkä te ette suhtaudu yhtä intohimoisesti vaatteisiin ja moinen pähkiminen mun puolelta on täysin turhaa. Mutta sainpahan siitä nyt idean tämän päivän  horinoille ja vinkkivitoselleni.
 
 
Pyrin aina laittamaan vaatetiedot kohdilleen, jotta jos tällainen vaateihastuminen pääsee tapahtumaan, on kyseistä vaatetta sitten helpompi metsästää. Kokemuksesta tiedän, että ainakin Huuto.netistä saa kyllä samaa kamaa suhteellisen säännöllisesti. Hinnat ja tietenkin vaatteiden kunto vaan voi vaihdella. Niinpä, jos olet tykästynyt johonkin löytööni, on sinulla ihan hyvät mahkut löytää itsellesi sama vaate. Jopa halvemmalla kuin minä. Ja tietty vaatekaupoista saa, logiikan nimissä, näitä vaatteita usein myös. Tosin ei aina, koska osa vaateista saattaa olla poistunut valikoimista.  

Itse nimittäin luen tiettyjä blogeja lukunautinnon ohella myös siksi, että saan niistä ideoita ja vinkkejä minua kiinnostavista asioista. Samoin olen sitten ajatellut tästä omasta blogistani, haluaisin laittaa hyvän kiertämään. Niinpä toivonkin, että joku jossakin saa edes joskus vinkkejä täältä omaan elämäänsä. Jos ei muuta, niin siitä miten ei kannata toimia :)

Plääh! Älkää vaan tehkö niinku mun mutsi!

Tämän johdannon jälkeen päätin, että tänään on vuorossa sitten sellaisen nettilöydön esittely, jonka kuka vaan voi tilata eBaysta. Ja vain muutaman punnan hintaan. Ai että mitäkö? No pikkulasten leggingsejä tietenkin!  Nehän sopii kaikille :) Pongasin nämä leggingsit vahingossa, mutta se oli totisesti onnekas vahinko. Leggingsejä oli paljon ja aivan ihanilla kuoseilla. Niitä sai normaaleina ja sitten hieman paksumpina talvea varten. Eikä hinta ollut kuin vaivaiset pari euroa. Leggingsejä siis täältä: eBayn leggingsit.

Tilasin sitten samaan syssyyn neljät, hihi.  Mutta säästin postimaksuissa, jotka ei muuten olleen kahta euroa kalliimmat. Tässä kohdin haluaisin huomauttaa, että sama paketti liikkuu Suomen rajojen sisällä 8,50€ pikkunättiin hintaan. Kuka selittäis ton mulle? Eläköön Itellan kuluttajaystävälliset hinnat!

Tässä ne siis on, kaikki kertaalleen pestyinä. Eivät muuten menneet pesussa miksikään.

I Like Milk - paksummat talvileggarit

 Cat house - normaalit leggarit

Under a Leaf - normaalit leggarit

 Lumiukko - normaalit leggarit

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Ihania leggareita!

Minä olen ihmetellyt niitä Posti-Itellan hintoja aina. Että kirjeenkin lähettäminen maksaa saman verran Amerikkaan kuin tuohon viereiseen taloon:/ Ja se pakettien lähettäminen vasta kallista on - huomasin taas kun laitoin joululahjoja menemään.

Kiva lukea noiden vaatteiden alkuperästä, joten jatka vaan samaan malliin. Blogit ovat juuri siksi niin mainioita, kun niistä saa lahjomatonta (tai ainakin yleensä, heh) tietoa tavaroista ja asioista, joita tavalliset ihmiset ovat hankkineet. Minä olen köyhtynyt isolla summalla ihan vain blogien ansiosta:D Mutta köyhtyessä olen saanut paljon kaikkea kivaa tänne meidän kotiin, arkea ilostuttamaan:) Mutta joo, kuten aiemmin totesin, näillä blogeilla on aika yllättävän suuri liikkeellepaneva voima ja varmaan siksi joissakin blogeissa onkin jo näkynyt jotain lahjonnan tapaista (siis että joku liike on antanut jotain bloggaajalle ja se sitten kirjoittaa siitä tai antaa arvottavaksi).

pipa kirjoitti...

Mä olen aikamoinen lastenvaatefriikki niin kuin se varmasti onkin jo tullut selväksi. Mutta harvemmin iskee sellaista "mäkin haluun!" ketutusta. Enemmänkin sellainen, että jos vastaan tulee joskus mitä olen nähnyt jossain blogisssa ja tykännyt kovasti niin saatan sen ostaa :)
Ihanat leggarit olet löytänyt! Olenkin noihin joskus törmännyt aikoinaan.

Heli kirjoitti...

Kiki: Joo, joskus epäilen et Itellan omistaa oikeasti joku hyyyyvin rikas liikemies, joka Bahamalla uutta drinkkiä tilatessaan naureskelee meidän pakettihinnoille.

Ja hyvä tietää, et vaatetiedoista on hyötyä. Jatkan siis tällä linjalla. Ja ketä vaatetiedot ei niin kiinnosta, skippaa ne sit yli vaan. Oon ite huomannut kans tuon mainonnan leviämisen moniin suosikkiblogeihinikin ja koko kysymys on hankala. Voin tässä ja nyt vakuuttaa, et meillä ei sponsoreita ole ja mainostilaa/mainoksia en blogiini ole tulevaisuudessakaan ottamassa. Tän täytyy olla nätti silmään, nääs ;)

pipa: Mulle on tullut pari kertaa toi "mäki haluu" -ketututus lastenvaatteiden kohdalla, mut enemmän oon törmännyt siihen aikuisten vaatteisssa. Silleen, et oon halunnut itelleni jotain mitä bloggari on esitellyt, ja se on sit (tietty) loppunut kaupoista ku oon käynyt kyseleen.

Noi leggarit on tosiaan hyvän tuntuset ja ihana kuosiset ja valikoimaa oli tosi kivasti. Ja hinta sen pari euroa. Pyrin aina vinkkaan tollasista pongauksista koska itekin saan lukemistani blogeista hyviä vinkkejä - laitetaan se hyvä kiertämään ;) Enkä yhtään ihmettele et sä lastenvaatefriikkinä olit jo noihin törmännytkin ;)