perjantai 28. tammikuuta 2011

Saammeko esittäytyä?

Vihdoinkin valmista. Oli  meinaan aikas savotta sen räiskimäni kuva-arsenaalin kanssa, mutta nyt on helmet ruodittu huonoista ja on aika esitellä vauvavierailumme kiistattomat tähdet.

Eli, siirrytäänpä sitten pidemmittä puheitta suoraan asiaan. Tadaa! Nasun Asu proudly presents, tiistaisten vauvakutsujemme VIP -vieraat tarkemmassa esittelyssä, olkaa hyvä.

**********
Ensimmäisenä vuorossa pikkuruinen herra X.


Herra x on puolisentoista kuukautta vanha suloinen pikkumies. Vierailun ajan tämä rauhallinen söpöliini tyytyi tarkkailemaan vanhempien naperoiden riehumista. Välillä toki tankattiin maitoa, otettiin lepoa ja kokeiltiin vatsallaan makoilua. Nimeä herra x:llä ei vielä ole, mutta kuulemma vanhemmilla jo jokin päätös asiasta on. Pikkuruinen herra x oli valinnut asukseen ikityylikästä ruutua farkkujen kera - toimii!

**********
Sitten hurmaava neiti X.Suloinen pikkuneiti tarkkaili maailmaa koko parikuukautisella söpöydellään äitinsä sylistä. Välillä hieman syötiin ja lussuteltiin omaa kieltä. Myös neiti X suhtautui tyylikkään rauhallisesti vanhempien lasten remuamiseen ja vetäytyi ennen kuvaussessiota kauneusunilleen. Niinpä kaikissa kuvissa poseeraa varsinainen Sleeping Beauty. Myöskään neiti X:llä ei vielä ole nimeä, mutta työn alla se kuulemma on. Pikkuprinsessa oli valinnut ylleen vaaleanpunaisen haalariasun ja siihen sopivan bodyn. Ihanat rimpsusukat täydensivät tyylin.  **********
  Kolmantena estradille astelee pikkumies nimeltä Lukas.


 

Lukaksella ikää on muutama viikko vähemmän kuin Nasulla. Tämä hurmaava tähtisilmä maisteli alkuvierailun ajan ihanaa Hely-helistintään ja tarkkaili lattialla remuavia pikku naisia. Joukkoon liityttyään Lukaskin innostui Nasun ja Matildan "syön sut" -leikistä ja kohta Lukaskin maisteli Matildaa kuin vanha tekijä. Lukas osoittautui varsinaiseksi tyyliniekaksi, sillä hän oli varustautunut vierailuun kahdella eri asukokonaisuudella. Vieraisille saavuttiin pienen herrasmiehen ruutupaidassa ja tummissa housuissa, mutta loppuvaiheessa Lukas vaihtoi asun luontoaiheiseen bodyyn ja viileän valkoisiin housuihin.
Lattialla telmimisen jälkeen oli ihana nukahtaa oman äidin syliin. Olipahan vaan puuhakas päivä!


********** 
Neljäntenä esittelyyn saapuu Alisa.Alisa oli vierailumme emäntä ja joukon vanhin, Nasua muutaman viikon vanhempi. Alisa on kyllä varsinainen blondi hurmuri, jonka suuret silmät ja veikeä hymy hurmasivat kaikki mennen tullen. Alisa säilytti tyynen arvokkuutensa ja poseerasi kauniisti hymyillen kameralle, siinä kun Lukas, Matilda ja Nasu keskittyivät syömään toisiaan. Alisa käy Nasun kanssa samassa vauvauinnissa ja siellä me joka sunnuntai uida päristellään  yhdessä myötävirtaan. Alisa oli valinnut ylleen kukallisen lappuhaalarimekon ja söpösen sydänbodyn, jossa oli vallan mahtavat rimpsuhihat. 

********** 
Viidentenä vuorossa vanha tuttunne neiti M eli Matilda.Matilda, tuo pikku veijari, on järjettömän suloinen pakkaus hänkin. Matilda on kova leikkimään Nasun kanssa ja vierailulla löytyi myös uusi miespuolinen kisakumppani Lukas. Matildalle on jo ilmestynyt kaksi pientä tirsaa (hammasta), mutta kuolaaminen on edelleen kova juttu. Kuten Nasullakin. Matilda on myös varsinainen peto mahallaan ja viihtyy siinä vaikka kuinka kauan lattioiden ja mattojen eri tekstuureja tutkiskellen. Raivokkaasta sätkimisestä huolimatta Matilda ei kuitenkaan vielä etene niin kuin ponnistelut antaisivat olettaa. Pyöriminen sen sijaan onnistuu. Matilda oli pukeutunut hurmaavasti ruskea-vihreään, joka on muuten myös yksi Nasun lempiväriyhdistelmiä.    


 


********** 
Ja Aleksis Kiveä lainaten:
Viimein tulee hännän huippu, 
pikku Nasu, liukas luikku...


... mutta koska Nasun vierailuasu on jo esitelty  ja napero on muutenkin päivittäin blogin pääosassa, annetaan tämän postauksen valokeilan langeta nyt neljälle ihanalle vauvakaverillemme. Baby power! :)  

2 kommenttia:

pipa kirjoitti...

Toi Albababy body on kyllä niiiiiin hieno. Voi kun raaskisi tilata mutta on niin rapean hintaisia.

Heli kirjoitti...

pipa: Eikös ookkin! Matilda on aina kans niin hienoissa ja himottavissa asusteissa, että oksat pois! Mä oon himoinnut meinaan tota samaa bodya tai niihin kuuluvia haalarihousuja jo siitä saakka, ku sä vinkkasit tuosta Albababysta, mut lompakko ei nyt vaan anna myöden... Itsehillintä, älä jätä! :)