perjantai 31. joulukuuta 2010

Pää pilvissä vuoteen 2011!

Hassua, miten oma elämä onkaan muuttunut vuodessa. Vuosi voi olla samaan aikaan niin lyhyt ja niin täyteinen, että sitä on ihan sekaisin sen elettyään. Menikö vuosi nopeasti? Kyllä, voi kyllä. Vuoden sisään koin ensimmäistä kertaa raskauden alkupahoinvointeineen, masun kasvamisineen ja synnytyksineen. Saimme ihanan tyttären, aurinkotyttö Nasun. Tunaroimme vauvanhoidossa, opimme ja aina välillä onnistuimmekin.  Tunareista tuli amatöörejä. Perheemme muuttui pysyvästi triosta Heli+mies+Riki-kissa -> kvartetiksi Heli+mies+Nasu+Riki-kissa.

Menikö vuosi hitaasti? Oi joi, kyllä! Tuntuu että viime uudesta vuodesta masun piilottelemisineen, juhlasiidereiden täyttämisineen (=siideri pois, omppumehu tilalle) ja yökkimisten peittelemisineen on ikuisuus. Olinko se minä, me, jotka silloin kahdestaan juhlimme? Odotimme onnesta mykkyräisinä ja kauhusta kankeina tulevaa  vuotta 2010 joka Muuttaisi Kaiken. Ja tässä sitä nyt ollaan, elossa yhä, koko kvartetti.

Koska uuden vuoden kynnyksellä mieli on usein pilvissä ja ajatukset korkealla, tuntui oikealta pukeutua pilviin. Nasukin lenteli jo heti aamusta omissa sfääreissään ja natiaisesta oli lähes mahdotonta saada tarkkaa kuvaa. Fiilis siis oikea!


Body - äitiyspakkauksesta (ei hajua valmistajasta)
Pilvihaalarit - Me&I
Tassutöppöset - H&M

Meillä on nyt tiedossa rakettien & tinan ostamista ja ravintolaillalliseen valmistautumista, on meinaan Nasun elämän ensimmäiset bileet tulossa. Joten kuittaamme  siis tähän vuoden 2010 eletyksi, koetuksi ja nähdyksi. Been there, done that! Olemme valmiina uuteen vuoteen 2011!

Nastaa Uutta Vuotta kaikille!


2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Voi vitsi kun tuo pilviasu on tyylikäs! Meille kans! Ja mitkä käpälät! :D

Heli kirjoitti...

Kiki: Eikös olekin? Se sai bileissäkin ansaittua huomiota ja ihastusta. Metsästin sen Huuto.netistä (tietenkin) ja siellä on niitä myynnissä tasaisen jatkuvasti eli eiku sinne vaan ostoksille! Haalari on ihanan pehmeäkin vielä!