tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kenkämalli

Jatketaan lasten vaatemerkki-hehkutuksella. Miksikö? No koska se on juuri nyt ajankohtaista, itse asiassa ainahan se on meikäläiselle ajankohtaista. Pimeä, vaatteisiin hurahtanut naisihminen kun olen. Tällä kertaa puheenaiheena on, osittain lukijatoiveestakin johtuen, kengät. Ja kengissä ihastusmerkkini Angulus.

Angulukset ovat tanskalaiset, laadukkaat, ihanat. Siinäpä se. Itselleni en vielä merkin kenkiä ole mennyt tilaamaan (viihdyn itse Hasbeenseissä, tiedoksi sille yhdelle ketä asia ehkä kiinnostaa, hehe), mutta ipanan kohdalla olen sortunut jo useammankin kerran. Muistanette esimerkiksi ehkä nämä Nasun violetit talvikengät, nehän olivat Angulukset.

Kirjoitan muuten usein Angus, vaikka tarkoitan Anguluksia. Ettette hämäänny, samasta merkistä on kyse. No, nyt on sitten Nasulla reteät nahkanilkkurit käytössä. Pyysin nassikkaa esittelemään teille Anguluksen parhaita puolia, poseeraamaan kuten huippumalleiksi haluavat konsanaan. Tällaista jälkeä saimme aikaan.

Angulus - menevän taaperon valinta.
Sellaisen kuten minä.


Kengät, jotka hengittävät cooliutta.
Aivan kuten minäkin.

Kohtalon oikusta (lue: äidin sekoiluista) johtuen tajusin juuri pari päivää sitten, että meillä on nyt näitä kenkiä tasan kaksi paria. Samassa koossa, värissä ja mallissa. Tätä ei voi puolustella enkä tajua edes hävetä. Ajattelin laittaa ne toiset popot kiertoon niin ilahtuupa jokin muukin näistä hankinnoistani.

Ehkäpä näissä kengissä miellyttää se, että ne muistuttavat niin paljon omia kenkiäni. Minulla on esimerkiksi sellaiset Vagabondin prätkäsaappaat, jotka näyttävät aivan samanlaislta kuin nuo Nasun popot, mitä nyt varsi on pidempi. Ou nou, tässä sitä siis mennään, mini-me ja minä.

Nämä buutsit sopii myös rokkiasenteelle. 
Katsokaa vaikka läheltä.


 Kengät ovat niin reteät, et voi vaikka syödä sormeaan ja silti näyttää coolilta.

Lopuksi voisin paljastaa jotain tämän päiväisestä tekstiviestittelystämme miehen kanssa. Olin keskellä palaveria, sangen tiukassa paikassa, kun mies vastasi hivenen käskyttävään viestiini (pyysin häntä hoitamaan Rikin parturointiajan siirron) seuraavalla viestillä:

"Hei hani, nyt ei oikein ehdi Rikiä säätään, on vähän kädet täynnä Nasua"

Oliko asiaa?

Repesin siihen paikkaan. Ei voi mitään, pokka petti, tipahdin. Ja olihan se kuva näytettävä palaverin muillekin jäsenille, etteivät aivan totaalisena hulluna pidä.

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Raitakalsari - Metsola
* Mustat nahkakengät - Angulus
* Keltainen paita kaakaokuorrutuksella - Albababy
* Keltaiset chocoleggarit - Metsola

Anonyymi kirjoitti...

Makoisat aamunaurut sain :) Ihanaa luettavaa, joka päivä pitää käydä tsekkaamassa kuulumiset!
/marika

Tanttarella kirjoitti...

Noi on NIIN ihanat nuo kengät. Ootkos tilannut ne sieltä, vai myydäänkö täällä suomenpuolella jossakin?
Ihania kuvia pikku Nasusta. Tuo viimeinen aivan mahtava. Vähänkö sen näköisenä, etten mä ny mitään oo tehny :D Meillä ei vielä ole keksitty kaakaopurkkia...kop, kop...

Anonyymi kirjoitti...

Apua :D :D Ihana Nasu!
Ja hei noi popot, minkä mittainen sisäpohja niissä on? Mahtuisikohan meidän poitsulle.... :)

Eeva

Heli kirjoitti...

/marika: Se on oikein - naurulla nämä päivät pitääkin aloittaa! :) Toivottavasti eii sentään mennyt aamukahvit yhtä väärään osoitteeseen ku kaakaot Nasulla?

Tanttarella: Mä olen ostanut nämä kengät (kummatkin) Tanskasta suoraan. En ole Suomessa itse törmännyt, mutta kaipa niitä nettikaupoista ainaskin saa? Kokeileppa googlettaa, en osaa nyt paremmin vinkata. Ehkä joku muu osaa? Hjälp!

Eeva: No mutta! Haluaisitkos ostaa nuo ylimääräiset? Koko on 14 ja sisäpohjan mitta 1,2cm (valmistajan mukaan).

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava blogi, päivittäinhän täällä on käytävä :)
Tuo kaakao-kuva pelasti tämän aamun, kiitokset siis Nasulle :D hää tuntuu olevan tosi valloittava tyyppi <3

Anna

Jemppa kirjoitti...

:DDD Apua! mitä oli tapahtunut? Tuollaista ei vissiin saa aikaan muuta kuin hieromalla jauheet naamaan ja vaatteisiin? :D
Ja kengistäkin tykkään! ;)

Heli kirjoitti...

Anna: Nasu kiittää ja lupaa jatkaa samaan malliin. Äiti huokaa ja toteaa että kaupasta on haettava (taas) lisää kaakaota... :D

Jemppa: Kukaan ei tiedä mitä tapahtui - mitä ilmeisimmin kaakaoräjähdys. Kengät on tosiaan herkut ;)

Anonyymi kirjoitti...

1,2cm? :D Olisin kiinnostunut juu mutta vähän isompaa kenkää haen. :D

Eeva

Heli kirjoitti...

Eeva: Hahahah, joo noi on lilliputeille noi kengät :) Siis sisämitta on 14,2cm mutta nämä yksilöt valitettavasti menivät jo :(