lauantai 14. huhtikuuta 2012

Työn raskaan raataja

Elän harvinaista viikonloppua: olen töissä. En ole viikonlopputöissä ollut sitten opiskeluaikojeni eikä työnkuvaani normaalisti viikonlopputyö kuulu, mutta nyt erään projektin tiimoilta aherran sitten Tampereen tämän viikonloppuisilla messuilla. Eli niillä supermessuilla, jossa on keräilijöitä, kirjoja, viiniä, matkailua ja puutarhaa. Jätän teidät nyt aprikoimaan mihin lokerikkoon itse kuulun - vai kuulunko mihinkään, hehe.

Viikonlopputöiden taustalla lymyää myös ahneus, kuinkas muutenkaan. Pari päivää messuilla tuottaa kivasti kesälomapäiviä, joten meikäläistä ei sitten niin kauhean vaikea ollut paikalle houkutellakaan. Hieman parhaan ystävän tämän iltaiset tuparit kismittivät mieltä, mutta aurinkoiset kesäpäivät silmissä kiiluen asetin työt etusijalle. Kuvitelkaa mikä kaveri - anteeksi vielä kerran L!

Työpäivän saldona minulla on nyt Pertti Jarlan vain minulle piirtää kuva nimmarilla varustettuna, Juban myöskin vain Helille piirtämä ihkaoikea Wagner sekä tietenkin ihanan Sofi Oksasen nimikirjoitus. Ei pöllömpi saldo, vaikka itse niin kehunkin. 

Huomenna messuilla on mahtava Mike Monroe, josta mulla jo fanikuva vuosien takaa löytyykin. Hakiskohan siihenkin vielä nimmarin? Mikehan on kuvassa vallan ihana, toisin kuin meikäläinen (kuva lienee Provinssirockista vuosien takaa)... Jos pyydätte kauniisti, voin ehkä julkaista kuvan täälläkin.

Toki olen tänä iltana silti menossa ystäväni tupareille, itse asiassa teemme miehen kanssa lähtöä juuri nyt. Tarjolla on kuulemma sushia sekä tietenkin loistavaa seuraa. Ja jos muutaman lasillisen hyvää viiniä maistelisi myös, ai että, minulle kun sitä krapulaa ei edelleenkään tule. Kiitos supermaksani.

Missä Nasu on, mietitte ehkä. Nasu oli ensin miehen ja ukin kanssa päiväreissulla isomummin luona, josta matka jatkui luontevasti mummin ja ukin hoiviin. Tiedossa on siis muutamia tunteja lapsivapaata aikuisten aikaa - jiihaa! Siitä on siis päästävä nauttimaan HETI. 

Ja koska nassikka lähti päivän rientoihinsa vasta kun minä olin jo työn touhussa (lue: aamuysiltä kotiin jäi nukkumaan sekä mies että lapsi), ei minulla nyt ole kuvaa Nasun söpösestä päivän asusta. Ihastellaan sen sijaan yhtä lempivaatteistamme, joka kohta joutuu jo telakalle kevään tieltä. Nimittäin tätä ihanaa omppuhaalaria.

Asetan vielä tämän pipan paikoilleen ja sit mä oon valmis.
Kas noin, eiku ulos peuhaamaan!

Mutsi hei, tämä sun tekemä kaulurisi sopii lähes pelottavan hyvin tähän haalariin - sattumaako?
Mutsiiii, tunnusta! Sä oot mätsännyt tän kaulurin tähän haalariin, etkös olekin?

Joten nämä vanhemmat lähtevät nyt hieman hippailemaan, japadapaduu! Ei muuta kuin oikein nastat lauantai-illat myös sinne päähän, olkaahan ihmisiksi.

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Omppuhaalari - Småfolk
* Musta pipa - Aarrekid
* Musta kauluri pinkillä napilla - Made by Heli

Anonyymi kirjoitti...

Hihhei! Mä oikeestaan vähä petyin ku yhden mutkan kautta sain sattumoisin Nasun oikean nimen silmiini. Nyt on pakko sanoo, että olin kelaillu jotain ihan totaalisen toisenlaista nimeä. Kuten esim. Ebba :).

Ja pakko lisätä; en todellakaan ole mikään stalkkeri :) vahingossa osui silmiin sun kirjoitus toisaalla.

Nimim. Kyylä(kö

Elina kirjoitti...

Kyylän kans samoilla viivoilla... Oon pähkäilly Nasulin oikeeta nimmee ja tehny omia päätelmiä... sit aina postauksia lukiessa se on kyllä vaihtunu useaan kertaan... nyt ku sen pongasin eräästä paikasta nii ihan on nimensä näköinen flikka... :D

Heli kirjoitti...

Kyylä(kö): Olisitkos ehkä jollain myyntipalstalla pongannut...? ;) Juu, etkä meinaan ole ainoa. Useampi tyyppi on luullut Nasua Nasun oikeaksi nimeksi. Tähän verrattuna oikea nimi on varmasti pettymys. Mut hei, Ebbahan on tosi kiva nimi - pitääkin pistää korvantaakse jos joku juniori mahdollisesti vieä perheeseen saapuu... Kerrottakoon vielä sekin, että yksi harkittu nimi oli Ronja, mut eihän tulle yber-albiinolle oinut sitä nimeä antaa... ;)

Elina: Mä aikoinaan täällä yhdessä tekstissä paljastin vahingossa Nasun oikean nimen (äiti oli vähän väsynyt...) ja sen ehti näkemään noin satakunta lukijaa, ennen kuin yksi vakkarilukija vinkkas erheestä. Siitä saakka olen säännöllisesti mietiskellyt, pitäisikö Nasun oikea nimi paljastaa kaikille lopuillekin, ikään kuin tasapuolisuuden vuoksi. Näiden myyntipastojen kautta osa on sen ainakin pongannut, kun en aina muista siellä puhua Nasusta... Mut joo, on Nasu mustakin ihan nimensä näköinen - sekä Nasun että sen ristimänimensä. Sillä kyllähän Nasu on aina myös Nasu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt mää en kohta enää kestä kun en tiedä nasun oikeaa nimeä ja kaikki muut (hirvee yleistys) sen tietää, mielenterveys kärsii :D

Elina kirjoitti...

Mielestäni sitä ei tarvi paljastaa... useat tuntevat nasuna, ja kyllä minusta typylle sopii nasu nimi... niin lutunen kun on kuvien välityksellä... :D voi tulla kuule lukija kato jos paljastat ristimänimen... :D ei vaan,en sillä et olis ruma nimi, mun mielestä *rustaa listaan, josko joskus se iltatähti saadaan... *

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Voi ei! Mä niin ymmärrän sua, mä olen itse ehkä maailman uteliain ihminen! Voi voi voi...

Elina: Niin, eikä se nimi edes rimmaa tuon "asu"-sanan kanssa silleen ku Nasu. Ja kiitos kehuista, on ilo päästä teidän iltatähti-listoille ;)

Anonyymi kirjoitti...

OMG, pakko tulla selventämään pieni seikka.
Se oikea nimi on mielestäni kaunis, persoonallinen ja oikeen loistava, mutta siis petyin kun lähti se salaperäisyys. You know?
The nimi on niin kaunis, neitimäinen, suloinen ja sillee ja teidän Nasu on niin ...öö... no, takkutukkainen tättähäärä <3 ihana pieni peikontytär :)
Ebba kuulostaa sellaselta maatalon emännältä joka kuulkaas kertoo missä kaappi seisoo!

Kyylä(kö)

Heli kirjoitti...

Kyylä(kö): Ahaa, tarkoititkin sitä! No tottakai tajuan, tietämättömyys ja arvailuhan on iso osa sitä ihanan pakahduttavaa uteliaisuutta! Ja ainahan jotain menee pilalle kun sen salaisuuden lopulta kuulee. Niin se vaan on. Ehkäpä siksi en nyt Nasun nimeä paljastakaan, vaikka osa teistä se tietääkin. Ja oot aivan oikeassa: meillä on kaunis ja herkkä nimi varsinaisella rämäpää-mörrimöykky-barbaarilla :D

Heli kirjoitti...

Kyylä(kö): Ja kyllä me Nasusta puhutaan yhä kotonakin, ehkäpä pidän tyttärelle vielä hääpuheenkin Nasulle osoitettuna ;)