perjantai 20. huhtikuuta 2012

Sadesäällä, sydvesti päällä

Ellei olisi huhtikuun loppupuoli ja mustanruskeita lumiläjiä joka nurkassa kuin jättimäisiä koirankakkakekoja ikään, repisin peliverskini totaalisesti tuollaisesta säätilasta. Vettä on tullut taas koko päivän enemmän kuin sieltä kuulusta Esterin peräpäästä. Näin siis ainakin Tampereella.

Lohdutan itseäni sillä että noin ne loppukököt lopulta lähtevät eikä harmita ei. Seisoa jökötin tuolla sateessa hymy huulillani ja kuvittelin itseni leikkipuiston penkille leutoon kesäkuun tuuleen, jätskitötterö kädessä ja arskat silmillä. Luojalle kiitos mielikuvituksesta.


Mutsii, tules nyt sieltä rullaamaan mua tolla härvelillä.


Nonni, nyt se kamera pois ja työntämään.
Ei tämä kapistus yksinään pyöri.

Oltiin nassikan kanssa pitkän aikaa puiston ainoat asiakkaat. Lopussa puistoon tuli tuttava kahden lapsensa kanssa ja oli todella hauskaa vaihtaa hieman kuulumisia. Meitä nimittäin yhdistää eräs mittava projekti emmekä ole tavanneet hetkeen. 

Siinä ne sateiset minuutit vain juoksivat ohitse kun päivitimme kuulumisia. Eikä haitannut hyinen sää laisinkaan. Niinhän se on, että hyvässä seurassa istuu vaikka murkkukeossa.


Minen kyllä missään keossa istuisi.
Sen sijaan tämä rinkula on meikäläiselle oikein passeli.

No mutta, nythän tulee nuo pinkit sadevermeetkin kätevästi tositoimissa esitellyiksi. Eilisestä kuvasta uupui muuten tuo maan mainio sadelätsä, onkos se nyt viralliselta nimeltään sitten sydvesti vai mikä. Etsiskelin tuollaista Huutiksesta jonkin aikaa ja on se vaan mainio! Ei ainoastaan hauskan näköinen, vaan oikeasti myös kätevä.

Pari päivää sitten hieroskelin hieman vaihtokauppoja erään vaatekaupan yhteydessä ja sen tiimoilta tulin penkoneeksi Nasun jemmavaatteitakin. Nythän on niin, että ipana on ottanut jonkin sortin kasvuspurtin ja niinpä osa noista vaihtareiksi tarjotuista aarteista osoittautikin myös Nasulle sopiviksi. Joten ei muuta kuin käyttöön heti vaan. 

Olen itse asiassa salaa onnellinen, ettei tämä tarjoamani tipu-mekko vaihtariksi kelvannut, sain pitää sen Nasulla ja onhan se nyt söpö.

Onko sun mutsi nyt ihan pakko kuvata, kun mulla on tämä tipun koulutus aikas pahasti kesken tässä?


 Hei, kuoliko se? Makaa täällä maha pystyssä eikä tottele komentoja.

Nasu vielä tykkää noista tipuista ihan erityisesti. Kaikki Maisa-kirjoja lukeneet (tiedän, en lukenut minäkään ennen ipanaa) tietävät, että niillä on keskeinen rooli Maisan seikkailuissa. Ainakin osassa niistä. Niinpä Nasu oli enemmän kuin liekeissään mekon suloisesta tipusesta, sitä ihailtiin toistuvasti pitkin päivää.

Laitetaanpa se kaulakin suoraan, on kivempi kaakattaa.
Kas noin, nyt näyttää jo paremmalta.


Jaa mitä sä kysyit?
No tottakai hanhi osaa maton päältä kävellä, kas näin. 

Nyt sukelletaan miehen kanssa Voice of Finlandin ihmeelliseen maailmaan. Toivottavasti oikeat tyypit pärjävät, hirttää kyllä pahasti kiinni jos paras ei voita. Nih! Mukavat perjantai-illat myös sinne päähän!

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Keltainen body - Albababy
* Keltaiset leggarit - Metsola
* Ruskea tipumekko - Jonkun taitavan itse tekemä
* Pinkit kurahousut, hanskat ja sydvesti - Rukka
* Omppuhaalari ja kypärämyssy - Småfolk
* Musta kauluri pinkillä napilla - Made by Heli

Anonyymi kirjoitti...

Whaaaaat, siis mikä toi ruohikko on tossa renkaan alla? Tällä puolella koskea lapset mätkähtävät hiekalle kun rengas alkaa liian huiman pyörinnän!
Mitä enemmän vettä, sen paremmin tuntuis ainakin meidän lapsi tuolla ulkona viihtyvän.
-Hilkka

Heli kirjoitti...

-Hilkka: Se on nerokkaiden insinöörien mahtikeksintö: tekonurmi! Tervetuloa tälle puolele koskea, tähän torin laidalle. Täällä on kuule vasta rempattu puisto, tekonurmi ja kaikkee... ;) Ja jos tuut(te), huikkaa, ni saat meistä seuraa, hihi.

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, toi on siis se "ksylofonipuisto"? Ollaan tuolla talvella käyty mutta nurmikkoa ei sentään ollut lämmitetty vaan lumi oli päällä... Pitää poiketa ja avata samalla ulkoruokailukausi Tapolan vaunulla :)
-Hilkka

Heli kirjoitti...

-Hilkka: Kyllä, voi kyllä! The ksylofonipuisto ;) Ties vaikka oltais kuule oltu samaan aikaan talvella pyörimässä...?