torstai 19. huhtikuuta 2012

Avaa ovi!

Ipana kehittelee leikkejä sitä mukaan kun ehdimme hädin tuskin vanhoihin tutustua. Hetki sitten ykkösleikki oli portaissa kikkailu, nyt on kovaa valuuttaa äidin oven taakse sulkeminen. Ovella ei niin väliä ole, kaikki minkä pystyy mutsin naaman edestä sulkemaan käy.

Lällälällälieru, siellähän oot mutsi oven takana.
No okei, raotan tätä ovea sulle hetkeksi, kjäh kjäh.


Hnngh! Nyt kiireellä tämä ovi sen nenän edestä kiinni.
Nonni, siellä lepää.

Meikäläisen kiitollinen tehtävä on sitten seistä oven takana, huudella ja rynkytellä siellä niin että ipana on tukehtua nauruunsa. Sitten ovi saatetaan armollisesti avata hetkeksi, ihan vain jotta ipana voi näin demonstroida mahtiaan ja läiskäyttää sen jälleen nenäni edestä kiinni. On tämä äitiys haastava laji, pitää seistä paikoillaan ja olla kiusattavana, se riittää huveista suurimpaan.

Mies oli pukenut Nasun pinkkiin, älkää siis minulle naureskelko. Minähän sitä aikoinaan uhosin jotta meillä ei mitään pinkkiprinsessoita luoda, mutta niin se on vaan kirkas pinkki tehnyt kodin nasukan vaatekaapiin. Lienee reilua paljastaa myös se, että allekirjoittanut itsekin on viime aikoina nähty töissä ja muilla julkisilla paikoilla pinkkiin sonnustautuneena... Hälyttävää.


Missäs mutsi se sun lompakkosi on?
Löytyipäs!

Myös Nasun tämän hetkinen sadeasu koostuu pinkeistä osasista. Näistä pöksyt ovat serkuilta lainassa, mutta hanskat osti mies ja kumpparit valitsin minä. Niin ollaan ilmeisesti lopullisesti hurahdettu. Pretty in pink, eikös se niin mene?

Puolustuksekseni voisin huomauttaa, että onhan noissa nyt hieman eri sävyjä sentään. As if.

Ei sillä että Nasun leikit olisivat pelkästään uusia kehitelmiä. Kyllä nuo vanhat, hyviksi todetut puuhat ovat edelleen ihan yhtä suosittuja kuin ennenkin. Muistanette parin päivän takaisen kaakaosukelluksen? Noh, sen ohella myös meikäläisen lompakon ratsaaminen on edelleen yksi ipanan hittipuuhista.


 Onko sillä vieläkin nämä samat vanhat kuitit täällä?
No on, ylläri pylläri.


Haloo mutsi, voisit joskus siivota tämän.
Katso nyt mikä sekasotku täällä on, onko tämä aikuisen uranaisen lompakko? Kysyn vaan.

4 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Taas naurattaa kuinka synkronoitua tuo meidän ipanoiden kehitys ja kekseliäisyys on :D. Terveisiä vaan nimimerkiltä yritin tänään muutaman kerran päästä vessasta ulos ;).

Ja siis pinkkihän on uusi musta, ainakin melkein. Kumisaapaskateus iski kun olisin niiiiiin halunnut ostaa meille juuri tuollaiset mutta kun miehen työkaverin lapsilta tuli käytettyinä nuo samat punaisina niin tuhlaustapa olisi värin takia ostaa toiset. Ehkäpä punainenkin on ihan kiva ja ainakin mätsää mun omiin punaisiin Kontioihin... vaikka on mulla kyllä pinkit Tretornit (jotka mätsää mun pinkkiin Didriksonin takkiin... Heliiiii, onkos meidänkin kehitys nyt synkronoitu?).

Terkkuja vaan täältä suunnalta, tänään oli hyvä päivä, edellisestä yöstä en sitten sanokaan mitään (poskihampaat).

Johanna kirjoitti...

Mieheni kanssa tässä sohvalla taas iltamyöhällä todettiin, että kyllä nasun asu on ihan ykkösblogi! Oma nasupossu tuolla yläkerrassa nukkua porskuttaa isovelipossun kanssa.

liiska kirjoitti...

ootte niin ihania, molemmat :) hihitän täällä poskilihakset kipeenä nasun kuville, niin ilmeikäs tydy se vaan on!

Heli kirjoitti...

L-E: Onkohan meidän ipanat jotenkin universaalilla tavalla yhteydessä keskenään ja punovat siten juonia meidän pään menoksemme? Ja sitten toteuttavat sovitut suunnitelmat aina tahoillaan? Ja me sit mennään samassa synkassa pinkkeine vimmoinemme ;) Kiitos terkuista, pistetään välittömästi tsemiterkut takaisin päin!

Johanna: Aaawwwww, te ootte ihania!!!

liiska: Ite oot, ite oot! Mä en taas keksi mitään järkevää sanottavaa kauniisiin sanoihinne, vaan taannun näköjään lapsen tasolle hihittelemään ja hokeen lapsellisuuksia...