sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Antiaprillia

Tarkoitus oli keksiä teille tänään jokin naseva aprillipila. Olimme miehen kanssa puhuneet unelmallamme hämäämisestä; ideana oli paljastaa, että se unelmamme on turkkilais tyylinen hammam ja kebaberia, yhdistettynä. Eli paikka jossa voi sekä kylpeä että syödä kebabia, vaikkapa samaan aikaan. Sellaisen me perustaisimme.

Vakuutin miehelle ettei se menisi ikinä läpi. Kukaan ei uskoisi että unelmoisimme jostakin sellaisesta, joskin bisnesideana moinen voisi olla jopa pelottavan toimiva. Kukapa ei tykkää kylvyissä lillumisesta, hieronnoissa makoilusta ja herkullisen kebabin maistelusta? Mutta ei, en sitten lähtenyt edes yrittämään. Taidan olla tylsä.


Hetkonen, annas kun mä mietin.
Juu-u, kebabia kylvyssä, maistuis ainakin meikäläiselle.

Itse asiassa minua ei ole jekutettu tänään laisinkaan. Edes Aamulehden jokavuotiseen jäynään en mennyt, itse asiassa sivuutin koko jutun täysin sitä huomioimatta. Nuorempana rakastin kunnon aprillipiloja, rakastan kyllä vieläkin. Mutta minne ne oikein katoavat? 

Samalla tavalla unohdimme, että tänään on vihdoin se virpomispäivä. Olimme suunnitelleet pukevamme Nasun noidaksi ja lähtevämme kiertämään, mutta ehei. Se meni sitten täysin ohi kun vasta mummolassa tajusimme jotta tänäänhän sitä pitäisi varpu kourassa olla heilumassa. Ei viikon päästä.


Mennään! Lähdetään nyt mutsi!
Sitä virpomista tekemään, te lupasitte.

Miten nämä nyt menevätkin ohi, kaikki nämä pyhät ja tapahtumat joita etukäteen oli suunnitellut juhlistavansa? Ne jotenkin mystisesti livahtavat kohdille, varoittamatta, salakavalasti. Ikään kuin niiden saapumista ei olisi nähnyt laisikaan. Vaikka tietenkin on, siellähän ne ovat almanakassa olleet aina vuoden alusta saakka.

Tämä amatööriäidin mokaus ei lupaa hyvää tulevaan. Voi sitä surkeuden määrää ja mittaa, jos moinen unohteleminen jatkuu kun ipana on vanhempi. Tällä kertaa selvittiin kunnialla, mitä nyt lähinnä itseä harmitti, mutta tiedän että jatkossa tämän kaltaisista mokista tulee kalliimpia. Niitä, joita nassikka muistelee vielä aikuisiällä tyyliin "meikäläisen mutsi sitä vallan unohti virpomispäivät - en raasu ikinä päässyt edes virpomaan kuten muut lapset". Huoh.

**************

PS. Minuminussa on kevätale ja vaatteita jopa -50%. Ja ei, tämä EI ole aprillijäynä :)

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun Asu:
* Kurrehaalarit - Metsola
* Musta body - H&M

Anonyymi kirjoitti...

Mitä siellä on alessa? mulla näkyy samat tuotteet alessa mitä ennenkin siellä ollut, paitsi hinnat noussut normaaleiksi :D

Meillä mennäänkin vasta ens vkl virpomaan :D Tosin taitaa tuo meidän oma olla liian pieni siihen hommaan, ku ei se pystyssä pysy vielä ;) muuten on kyllä juhlapyhät menny ohi! nyt tosiaan vasta hokasin, että pääsiäinen on jo ens vkl, eikä oo tullut laitettua pääsiäistä, raeruohotkin on kaupassa!

Anonyymi kirjoitti...

Löytyihän sieltä tilattavaa ja hinnatkin tuli oikein, kaiketi Minuminun sivut vaan sekoili aluksi :) Ihania nämä alet, kun tuollakin on hyvät alet, niin saa sopivaan hintaan upeita vaatteita ja leluja ;)

t. edellinen anonyymi :D h

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin mennään vasta ensi viikonloppuna virpomaan. Tai oikeammin trulliksi. Jotta menkää vain tekin nyt lauantaina ja jos joku ihmettelee niin sanokaa vain olevanne Pohjanmaalta :D

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Hitto soikoon, pitäisköhän meidänkin sit täräyttää ens viikonloppuna? Mä oon sentään nuo ruohot saanut multiin ja jo esiinkin puskemaan (hyvä mä!), mut tämä virpomishässäkkä nyt meni sit ihan ohi... Ja eikös olutkin ihan ihanat alet, mä hillitsin vielä itseni (toistaiseksi...)

Heidi: Puhut asiaa, sen teemme. Pukeudumme siis pohojalaasiksi ;)